Costes Izakaya - Ázsiai, japán konyha

Képek az étteremről

Costes Izakaya

1051 Budapest, Október 6. u. 8.

Costes Izakaya
Október 6. u. 8. , 1051 Budapest

Megújult a Costes Izakaya! Ázsiai ihletésű receptekkel, kiemelkedő minőségű hazai és nemzetközi alapanyagokkal, izgalmas ízkombinációkkal ötvözzük a kortárs fúziós konyha legsikeresebb újításait. A Costes név kötelez, így nálunk mindig találsz egy újragondolt fogást, amivel csak az Izakayában  találkozhatsz, legyen szó egy gyors ebédről, egy rendhagyó koktélról vagy egy exkluzív vacsoráról.

Ételkínálatunkat a távol-keleti konyha kifinomult, különleges ízvilága inspirálta. Ha az időbeosztásod eltér a szokásos déli ebédtől, van egy jó hírünk: keddtől szombatig meghosszabbított idősávban, 11:30-17-ig várunk helyben fogyasztásra, elvitelre, vagy akár házhoz is rendelheted menünket.

Ha egy igazi kuriózummal zökkentenéd ki magad a mindennapok rohanásából, kóstold meg egyik büszkeségünket, a japán recept alapján, mangalicából készülő tonkatsu rántott húsos szendvicset! Amennyiben egy kiadós levesre vágysz, séfünk másik kedvencét, a marhahússal főzött, igen laktató, tradicionális ázsiai fűszerekkel készülő pho variációit ajánljuk. Szeretitek közösen felfedezni az ételetek? Akkor szemezgessetek, és osszátok meg egymással az Izakaya ízeit! A népszerű “sharing plate” filozófia elvét követve csipegethettek az unikális távol-keleti ételek és az ismerős fogások széles választékából. Ha markánsabb fogásra fáj a fogad, a chilis teriyaki szósszal felturbózott marhabélszín steakünk után biztosan nem maradsz éhes. Ha bátrabb vagy, próbáld ki a 12 egyedülálló fűszerrel ízesített tintahalat, esetleg a hagyományos japán tésztában, a tempurában készült tarisznyarákot is.

Gondoltunk vegetáriánus vendégeinkre is: a saigoni tavaszi tekercsünkkel és saját receptünk alapján készült krumplisalátánkkal egy új, felejthetetlen ízvilágba kóstolhatnak bele. Nem feledkeztünk meg a desszertimádók népes táboráról sem, őket egyedi receptúra alapján készülő kókuszos madártejjel és gyömbéres forrócsoki-kehellyel várjuk!
Amikor a délután estébe fordul, akkor gyúlnak ki az éjszakai neonfények az Izakaya bárjában. Megidézzük Tokió underground hangulatát zene és éjszakai atmoszféra segítségével, melyet hagyományos és újragondolt FIVE ELEMENTS koktéljaink és az ősi hagyományok alapján készített szakéink tesznek felejthetetlenné!  És mivel tudjuk, hogy jó hangulatban repül az idő, így pénteken és szombaton kitoltuk a zárórát egészen éjfélig!

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Costes Izakaya – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(146 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.4

"Wow wow wow, a legjobb főétel az évben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szombat délután voltunk, ebéd és vacsoraidő alatt, nem voltak sokan, a kiszolgálás pedig kedves és udvarias volt. Feltételeztem, hogy jó ízeket várhatok, de messze felülmúlták a várakozásomat. A tengeri alga salátát imádom, minden nap tudnám enni, és itt nagyon eltaláltak a földimogyoró-szezám szószt hozzá. A tavaszi tekercsek sokfélék voltak, ropogósak, nem túlfűszerezettek. Az ebédpartnerem szerint az édes & savanyú csirke nagyon finom volt, a zöldségek roppanósak, a csirke pedig omlós. Én a koreai BBQ marhabordát rendeltem, és nem bántam meg. Mintha csak az én szám íze szerint készítették volna, minden íz a helyén volt benne. A hús gyönyőrűen volt sütve, belül rózsaszín, de a külseje finom füstös, pont kellemesen csípős, a Teriyaki szósz pont megfelelően volt sós, a sült paprikás burgonya pedig szuper köretválasztás volt mellé. Ilyen finomat idén még nem ettem. A desszertekből a fekete szezám brülé nagyon finom volt, egy pici csipet sót még elbírt, bár ez inkább az én egyéni ízlésem, a passiógyümölcsös kókuszos madártejben kicsit sokféle is volt az íz. Megnéztük az étlapot, és a hely étteremhéten kivül sem olyan drága, hogy ne jönnénk vissza.
Pápai Marianna - 2024. március 25., hétfő 16:10

"Trendi ázsiai étterem szuper választékkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szombat este voltunk, volt dj, amit mi nagyon élveztünk, feldobta a hangulatot. A menüsor ízletes volt, a felszolgálók kedvesek. A kelleténél kicsit többször kérdezték meg tőlünk, hogy kérünk-e még alkoholt, de mindent időben szolgáltak fel és udvariasak voltak. A sörválaszték nem volt aznap erős, az étlapon szereplő 4-5 opció helyett csak 1 volt elérhető. Egy koktélt ittunk, az nagyon szuper volt. A vizet nem számolták fel, nem tudjuk, hogy véletlen vagy direkt, de nagyon hálásak vagyunk érte. Nagy adagokat kaptunk, egyikőnk sem tudta maradéktalanul befejezni mindhárom fogást.
D D - 2024. március 25., hétfő 08:01

"Bomba volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Koreai bbq, tavaszi tekercs es a vegen a passios madartej… nagyon extra volt mind!
Baranyai Krisztian - 2024. március 24., vasárnap 18:54

"Fantasztikus volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kicsit aggódtam, mert a párom nem annyira kedveli ezt a konyhát, de a választék során mindenkire gondoltak, az ételek isteniek voltak, mind imádtuk. A felszolgálás kifogástalan volt, mikor bizonytalanok voltunk az italt illetően kaptunk egy kis kóstolót a szilvaborból, rögtön kértünk egy egész üveggel. A mennyiség bőséges volt, nagyon jól lakottan távoztunk. Imádtuk. Visszatérünk.
Lendvai Nikoletta - 2024. március 24., vasárnap 12:49

"Régóta visszajárunk az Izakaya-ba, most is élmény volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük Izakaya, magas minőség, udvarias kiszolgálás, izgalmas, kellemes környezet. Az egyik kedvencünk.
B. Judit - 2024. március 24., vasárnap 11:59

"Tasty food slow service "

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Food was very tasty. Creativity, balance, presentation all met expectations. The service is friendly but unfortunately slow and not proactive at all. There was a mistake in making our drinks but nobody informed us. We had to ask several times and finally got our drink after we finished the appetizer.
Angela Chen - 2024. március 24., vasárnap 09:07