Costes Izakaya - Ázsiai, japán konyha

Képek az étteremről

Costes Izakaya

1051 Budapest, Október 6. u. 8.

Costes Izakaya
Október 6. u. 8. , 1051 Budapest

Megújult a Costes Izakaya! Ázsiai ihletésű receptekkel, kiemelkedő minőségű hazai és nemzetközi alapanyagokkal, izgalmas ízkombinációkkal ötvözzük a kortárs fúziós konyha legsikeresebb újításait. A Costes név kötelez, így nálunk mindig találsz egy újragondolt fogást, amivel csak az Izakayában  találkozhatsz, legyen szó egy gyors ebédről, egy rendhagyó koktélról vagy egy exkluzív vacsoráról.

Ételkínálatunkat a távol-keleti konyha kifinomult, különleges ízvilága inspirálta. Ha az időbeosztásod eltér a szokásos déli ebédtől, van egy jó hírünk: keddtől szombatig meghosszabbított idősávban, 11:30-17-ig várunk helyben fogyasztásra, elvitelre, vagy akár házhoz is rendelheted menünket.

Ha egy igazi kuriózummal zökkentenéd ki magad a mindennapok rohanásából, kóstold meg egyik büszkeségünket, a japán recept alapján, mangalicából készülő tonkatsu rántott húsos szendvicset! Amennyiben egy kiadós levesre vágysz, séfünk másik kedvencét, a marhahússal főzött, igen laktató, tradicionális ázsiai fűszerekkel készülő pho variációit ajánljuk. Szeretitek közösen felfedezni az ételetek? Akkor szemezgessetek, és osszátok meg egymással az Izakaya ízeit! A népszerű “sharing plate” filozófia elvét követve csipegethettek az unikális távol-keleti ételek és az ismerős fogások széles választékából. Ha markánsabb fogásra fáj a fogad, a chilis teriyaki szósszal felturbózott marhabélszín steakünk után biztosan nem maradsz éhes. Ha bátrabb vagy, próbáld ki a 12 egyedülálló fűszerrel ízesített tintahalat, esetleg a hagyományos japán tésztában, a tempurában készült tarisznyarákot is.

Gondoltunk vegetáriánus vendégeinkre is: a saigoni tavaszi tekercsünkkel és saját receptünk alapján készült krumplisalátánkkal egy új, felejthetetlen ízvilágba kóstolhatnak bele. Nem feledkeztünk meg a desszertimádók népes táboráról sem, őket egyedi receptúra alapján készülő kókuszos madártejjel és gyömbéres forrócsoki-kehellyel várjuk!
Amikor a délután estébe fordul, akkor gyúlnak ki az éjszakai neonfények az Izakaya bárjában. Megidézzük Tokió underground hangulatát zene és éjszakai atmoszféra segítségével, melyet hagyományos és újragondolt FIVE ELEMENTS koktéljaink és az ősi hagyományok alapján készített szakéink tesznek felejthetetlenné!  És mivel tudjuk, hogy jó hangulatban repül az idő, így pénteken és szombaton kitoltuk a zárórát egészen éjfélig!

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Costes Izakaya – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(170 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.4

"Érdemes próbát tenni!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ajánljuk kipróbálni! Egzotikus kulináris utazás a belváros szívében.
Kiss Sándor - 2024. június 17., hétfő 11:37

"Kornél"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló menüsor és kedves kiszolgálás.
Kornél Kiss - 2024. június 17., hétfő 08:12

"ételszállitó/pincér"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
DiningCity menűre mentünk, pont azért hogy belekostoljunk a távolkelet ízeibe, de sajmos sem az elő ételnél, sem a főételnél az étel asztalhoz szállító nem mondott semmit. Viszont az a pincér kollega aki a desszertet hozta elmondta mit fogunk enni, beszélt az ételről. Köszönjük. 👍 A menű finom volt😀
Tamás Pásztor - 2024. június 17., hétfő 06:42

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
-
Novák Pé - 2024. június 17., hétfő 05:42

"Finom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ha a rámpával szemben nem lenne asztal, akkor akadálymentes is lehetne.
Nagy Ferenc László - 2024. június 16., vasárnap 19:09

"Ramen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat a nyári étterem hetek keretében a Costes Izakayaban, nagyon ötletes volt a sharing koncepció. A ramen ízlett mindkettőnknek a legjobban. Kóstoltuk a koktélokat is, az alkoholos és az alkoholmentes is finom volt.
Péter - 2024. június 16., vasárnap 14:44