Hugo's Mexican Bar & Kitchen in Budapest

Hugo's Mexican Bar & Kitchen - mexican, south-american food

Make an Online Reservation

Hugo's Mexican Bar & Kitchen

1056 Budapest, Molnár u. 26

Hugo's Mexican Bar & Kitchen
Molnár u. 26 , 1056 Budapest

Located in the heart of the city center, the Irish-style pub, originally known as the Fregatt Pub, was the highlight of downtown life in the eighties and nineties. Its new owners are trying to revive the legendary place in a slightly different direction. They dreamed of a Mexican-American style sports bar, the interior of which is a little more elegant than that of the usual ruin pubs and pubs. Its cuisine is mostly characterized by Tex-Mex dishes, and the location is also suitable for organizing friend or family gatherings.

We hope that we will be able to get back into the blood circulation of the city center. We will do our best for this. We look forward to seeing you all at Hugo's!

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hugo's Mexican Bar & Kitchen – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(41 értékelés)


food

4.9

service

5.0

ambience

4.8

"Mexikói hangulat"

4.0
food: 5 service: 4 ambience: 3
Baráti társasággal látogattunk az étterembe. Nagyon finom, kiadós ételeket kaptunk. Az én főételemhez az ananász salsa egyáltalán nem érkezett meg, de ezt nem is vettem észre, csak utólag, mert amiket megkaptam, azok nagyon ízletesek voltak. Ami a hangulatból elvett, az az első asztalnál hangoskodó és a bárpult előtt rohangáló gyerekek voltak, illetve a bár zajossága. Sajnos a jégkockák zacskóból való kizúdításától, illetve a mixergép jégtörő zajától időnként a saját hangunkat sem hallottuk.
Péntek Edit - Sunday 23/04/2023

"Calavera!"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Zsír új hely a Váci utca egyik nyúlványában, fél éve se nyitottak, és ezzel az országban nem túlburjánzó mexikói ételkultúrát igyekeznek népszerűsíteni. Nem vagyok egyelőre meggyőzve, mármint nem az étteremről, hanem en bloc a mexikói konyhától. Az étlapon amúgy is inkább tex-mex ételek sorakoznak, de hát egyelőre nem tartunk ott, hogy ez a kettő nálunk elváljon. A hely azonban valami eszméletlen hangulattal rendelkezik, el tudom képzelni, hogy idén már hatalmas bulit fognak tartani Halottak Napján. Nézzük a menüt. A Pozole leves valami olyasmi lehet mint egy mexikóinak a Madártej, mármint nem édes, inkább savanyú, hanem ehhez az adott helyen kell születni, hogy az ember egyáltalán értékelni tudja. A főfpogás egy sima disznóhúsos wrap, fajíta, ami tök jó, meg minden, de tekerős kaját ennél azért még olcsóbban lehet kapni. Jó csípős volt, a disznóhúsra egy kis sütés még ráfért volna, és az egészet neked kell összerakni. A meglepetés a churros volt, egész pesten itt ettem értékelhetőt, a csokoládéöntet nagyon finom volt, és nem volt agyoncukrozva, mint a legtöbb bódénál, ahogy ugye alapból fagyasztottat kap az ember, ami kemény mint a kő. Nem mondom, hogy nem jövők vissza. Ki kellene próbálni mást is az étlapról, lehet nem a legszerencsésebben választottam, és maga a hely hangulata annyira frankó, hogy az embernek rögtön bulizni támad kedve. Ahogy láttam meglehetősne tömve van, szóval nem árt asztalt foglalni.
Magyar Tibor - Wednesday 19/04/2023

"Dining city"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most jártam itt először és lenyűgözött a hey atmoszférája,a felszolgálók kedvessége,az ételek minősége. Ide biztos visszatérek még!
Lábodi Andrea - Monday 17/04/2023

"Végig enném az étlapot!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyszerű volt az egész élmény. Az ételek frissek és finomak voltak. A kiszolgálás szintén kiváló volt, mindenki barátságos és segítőkész volt. Az étterem hangulata is nagyon kellemes és autentikus, ami még jobbá tette az élményt. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné élvezni az ízletes mexikói konyhát és egy nagyszerű vacsorát!
S L - Sunday 16/04/2023

"max "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos Mexikói étterem. Minden szuper volt, nagyon kedves kiszolgálással. Biztosan jövünk még máskor is. Ps. a Churros nagyon nagyon finom volt, Budapesten a legjobb, szóval tegyétek fel az étlapra légyszi ne kelljen már mindig Mexikóig mennünk érte...:)
Gy B - Sunday 16/04/2023

"Mexico"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, kedves kiszolgálás, a helynek fantasztikus hangulata van, nem volt okunk panaszra :)
Nagy Virág - Sunday 16/04/2023