Hugo's Mexican Bar & Kitchen in Budapest

Hugo's Mexican Bar & Kitchen - mexican, south-american food

Make an Online Reservation

Hugo's Mexican Bar & Kitchen

1056 Budapest, Molnár u. 26.

Hugo's Mexican Bar & Kitchen
Molnár u. 26. , 1056 Budapest

Located in the heart of the city center, the Irish-style pub, originally known as the Fregatt Pub, was the highlight of downtown life in the eighties and nineties. Its new owners are trying to revive the legendary place in a slightly different direction. They dreamed of a Mexican-American style sports bar, the interior of which is a little more elegant than that of the usual ruin pubs and pubs. Its cuisine is mostly characterized by Tex-Mex dishes, and the location is also suitable for organizing friend or family gatherings.

We hope that we will be able to get back into the blood circulation of the city center. We will do our best for this. We look forward to seeing you all at Hugo's!

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hugo's Mexican Bar & Kitchen – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(110 értékelés)


food

4.9

service

5.0

ambience

4.8

"vacsora (dining city)"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Hétfő este 19:00 órai asztalfoglalással 4 fővel érkeztünk, ebből 3-an a dining city étlapja keretein belül fogyasztottunk. A személyzet kedves, a kiszolgálással minden rendben volt. Az ételek finomak (minőségi alapanyagokból), bár az előételek közül a lazac carpaccio picit csalódás volt a mennyiséget illetően (csak éhesebb lettem tőle, és a főételre viszonylag sokat kellett várni míg kihozták), a tortilla-s chilis-csirkeleves viszont küllemre és ízre is kifogástalan volt. Főételként mindenki pollo-tacot evett, ami mennyiségre igen kiadós (3db) volt, ugyanakkor ízvilágban picit hiányzott belőle valami plusz, ami változatosabbá teszi a három egyforma tortilla egymásutáni elfogyasztását (pl. ha 3 db egyféle helyett 3 különböző ízvilágú tacot lenne lehetőség megkóstolni). Desszertek közül a churrost választottuk, ami a tradicionális rudacskákkal ellentétben 2 nagy rúd formájában érkezett kókuszos szórással és rumos-csokimártással. Ez is finom volt, bár a kókuszos íz és a mérete - ezáltal az állaga (nagyon megszívta magát olajjal) - miatt nem éppen az autentikus churrosban volt részünk, ugyanakkor így alkalmunk volt egy a szokásostól eltérő, újragondolt recept alapján is kipróbálni ezt a desszertet. A hangulaton picit rontott a hangos háttérzene, ami így nehezítette a beszélgetést, illetve a felszolgálóknak is többször vissza kellett kérdezniük a rendelésfelvétel során. Összességében elégedettek voltunk az ételek minőségével amit az étterem kínált számunkra, viszont a 4. fő aki nem az étteremhét keretein belül étkezett: a külön választott "Picanha" marhahúsos-taco majdnem annyiba került, mint a diningcity-s három-fogásos menüsor. Ráadásul ellentétben a mi főételünkkel, csak 2 tortillaból állt ez a fogás. Így részünkről az a tapasztalat, hogy ár-érték arányban sajnos nem túlzottan éri meg külön kipróbálni a többi ételt, de az étteremhét alatt mindenképp érdemes meglátogatni a helyet. :)
Huber Szandra - Saturday 30/03/2024

"Elégedett vendég. "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Finomak voltak az ételek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kőmives Adrián - Tuesday 26/03/2024

"Hangulatos hely, profi kiszolgálás és remek ételek"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kedvenc helyeim közé most már a Hugo's is beletartozik
Horti Peter - Monday 25/03/2024

"Hangulatos hely, finom ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves ès figyelmes kiszolgàlàs. Az ètelek finomak ès bősèges adagúak voltak. Biztos, hogy megyünk mèg màskor is!
Lakatos Edina - Sunday 24/03/2024

"Étterem hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Top 1 mexikói hangulat
Martin Attila - Sunday 24/03/2024

"Fun place"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
The food was excellent, really tasty and high quality, they also provided the choice of chili and jalapeño sauces. It is rathrr Tex-Mex, but still delicious. The drinks abd cocktails were superb, we really liked the Tulum one. The place is nice and the interior is kitschy and a bit crazy, but this is the biggest fun! The cons: very loud music and it is almost impossible to have a conversation. Additionally, the service charge is not included in the Restaurant week menu price.
Maria Morozova - Friday 22/03/2024