Restaurant Fermento Pizzeria in Budapest

Restaurant Fermento Pizzeria - italian, pizza food

Make an Online Reservation

Restaurant Fermento Pizzeria

1015 Budapest, Csalogány utca 26.

Fermento Pizzeria
Csalogány utca 26. , 1015 Budapest

In April 2021, two fanatical pizza lovers opened the authentic Neapolitan pizzeria Fermento. Their knowledge acquired in Naples is a guarantee of a real gastronomic experience. They await their dear guests in a cozy location near the Danube, opposite the Parliament. The atmosphere of the place is perfect for family, friend or even business meetings.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Fermento Pizzeria – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(51 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.6

"Dolce vita Vízivárosban-Fermento"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Aki igazi, autentikus itáliai hangulatra és finomságokra vágyik, annak itt a helye.A rádióból olasz zene szól, a falakon a pizzakészítés fázisairól készült gyönyörű fotók, a berendezés ízléses, praktikus.Semmi sem öncélú,minden a betérő vendég kényelmét szolgálja. A sarokban hatalmas kemence, a fantasztikus pizzák a szemünk előtt készülnek. A Dining city keretében igazi élmény volt, hogy nagyon kedvező áron lehetett végigenni egy komplett menüsort.Előételként Formaggio Arancinit és Caprese salátát, pizzák közül Tartufot és Porcellinit, desszertekből házi tiramisut és Cannolo Sicilianot fogyasztottunk. Italnak limoncello spritzet és roset választottunk, a sort egy espressoval zártuk.Az ételek hibátlanok voltak, valódi ízorgia az előételektől kezdve a desszertekig. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes volt.Valóban Nápolyban érezhettük magunkat! Biztosan visszatérünk még és másoknak is ajánlani fogjuk.
Fábián Attila - Monday 21/10/2024

"Szuper olasz étterem 🙂"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon finomak voltak az ételek az előételtől a desszertig. A szarvasgomba pizza igazi különlegesség volt. A kiszolgálás fantasztikus volt, a felszolgálók udvariasak, mosolygósak voltak. Mindenkinek szívből ajánlom az éttermet 🥰
Lakatos Andrea - Saturday 19/10/2024

"Fermento"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szuper hely, finom ételek és profi vendéglátók! Elégedettek vagyunk.
Kovács Karola - Saturday 19/10/2024

"DiningCity vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias kiszolgálás, finom ételek. Legközelebb is eljövünk.
Tóth Sándor - Thursday 17/10/2024

""

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Margarita és szalámis pizzát ettünk, melyek abszolút hozták a nápolyi színvonalat. Vékony tészta, finom paradicsomszósz... Ami külön említést érdemel az a tiramisu...egyszerűen mennyei, kértünk is belőle repetát és még fogunk is. A hely kinézetében elég egyszerű, a kiszolgálás kedves és gyors.
Niki - Wednesday 16/10/2024

"Olasz hangulat"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nagyon szimpatikus, kedves hely, most először jártunk itt. Kedves volt a kiszolgálás, finomak az ételek és a vörösbor is jól esett, bár utóbbi lehetett volna szobahőmérsékletű.
Kovács Diána - Wednesday 16/10/2024