Reggeli restaurant (Pécs) in Pécs

Reggeli restaurant (Pécs) - bio, international food

Make an Online Reservation

Reggeli restaurant (Pécs)

7621 Pécs, Király utca 23-25.

Reggeli restaurant (Pécs)
Király utca 23-25. , 7621 Pécs

After a long period of planning and preparation, Reggeli opened its doors to the public in the spring of 2017 on Király Street in the city of Pécs. The restaurant was born out of our love for quality ingredients and great coffee.

We promote having a comfortable breakfast, as opposed to the culture of running to work while grabbing a bite to eat.

Our approach to business is based on sustainability. We source our seasonal ingredients from our regional suppliers, largely without packaging.

Reserve your table online now for free throuhg DiningCity: Reggeli restaurant - Pécs​

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(8 értékelés)


food

4.9

service

4.6

ambience

4.8

"üde színfolt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes meglepetés volt a fiatalos , lendületes, de emellett igen ötletes és ízletes konyha. Gratulálunk a csapatnak, érdemes felkeresni a belvárosi helyet.
Pongrácz Tibor és Farkas Judit Tibor - Wednesday 27/03/2024

"Tökéletes brunch "

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás szuper volt, nagyon élveztük és jól éreztük magunkat. Köszönjük.
Lőrinc Sára - Sunday 24/03/2024

"Ebéd"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ebéd nagyon finom volt. A kiszolgálás nagyon kedves volt, viszont lassú volt ahhoz képest, hogy nem voltak sokan az étteremben. Egyébként egy hangulatos kis hely. Bármikor visszajönnék.
Bús Ádám - Monday 18/03/2024

"Örülök hogy részt vesz a reggeli az étteremhéten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon tetszett a kínálat, és így 3 szor mentem el kipróbálni a különféle előétel, és főétel kínálatot. Ami szerintem nagyon jó, és érdekes, szinte bárki tud választani a maga étrendje vagy szája íze szerint. Próbáltam főként a vegán ételeken maradni, mert nem sok húst eszek. 3. alkalomra sajtos ételeket is választottam. És meglepően finomak voltak, főleg a mozarella tartár A leves is igazán finom volt, sajnos rajtam kifogott a csípőssége miatt. Szerencsére el tudtam cserélni az ebédpartneremmel. A buddha tál nekem nem jött be. Hideg volt, és zavart a majdnem nyers tojás. Ezt most már tudom hogy ilyet itt többet nem :) Egy alkalommal a hasaaljából egy falatot kértem az is finom összeállítás volt. És a haverom nagyon dicsérte. A sütikből csak mákos guba maradt ki az almatortából dupláztam az nagyon ízlett, és a ciklontortát is érdemes megkóstolni. Mind 3 alkalommal nagyon finomakat, és jó élménnyel ettem, és elégedettem távoztam. Remélem a következő étteremhétre is kitalál valami a Reggeli :)
Papp László - Friday 15/03/2024

"Balázs é Fanni"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, köszönjük szépen! Egy apró tanács esetleg legközelebbre, mivel 15:00-kor zár a hely, az utolsó időpont lehetne 13:30 és akkor tényleg nyugoba lehetne ebédelni, mi 14:00-ra mentünk és 14:30-kor kaptuk az első ételt. Megoldottuk, rugalmasak voltak a helyen is, de talán ennyivel egyszerűbb lenne később! :)
Tóth Balázs - Sunday 10/03/2024

"Minden szuper volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden maximálisan jó volt! Az étel, a kiszolgálás. Köszönjük, nagyon ajánlom mindenkinek!
Józsa Lilla - Saturday 09/03/2024