Onyx Restaurant - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.onyxrestaurant.hu

Onyx Restaurant

1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. (entrance: Harmincad street)

Onyx Restaurant
Vörösmarty tér 7-8. (entrance: Harmincad street) , 1051 Budapest

Our restaurant opened in March 2007, in the heart of Budapest’s downtown.

Situated next to the company’s well-known Gerbeaud Confectionery and Café, our philosophy agrees: tradition and innovation.
These two main sources inspired Chef Ádám Mészáros’ cuisine.
We have invested a lot of energy in researching regional ingredients and presenting them in our tasting menus.
The „WITHIN OUR BORDERS…” menu highlights the best ingredients we can source from across the country, from inspected and selected Hungarian producers.
The „BEYOND OUR BORDERS…” tasting menu is based on ideas and inspirations from around the world.
With our respect for traditions and our progressive attitude, we have earned two Michelin stars in 2018, first in Central Eastern Europe.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Onyx Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(10 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.6

"Best dinner in Budapest"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Great restaurant. We had the "Beyond borders" menu. Nice dishes with Hungarian influences. We had s superb wine, thanks to the sommelier. The only downside was the temperature. It's was almost 25 degrees C inside, which was quite warm.
Jeroen van den Brink - Monday 21/10/2019

"A dupla csillagos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az egyetlen 2 csillagos étterem Magyarországon - a bejelentés után nyomban foglaltunk is egy asztalt. Nem bántuk meg, nagyon korrekt, összesen 3 órás élményben volt részünk. 6 fogás, közte üdvözlő, átvezető és búcsú falatok. A séf minden tányérján visszaköszönt a kreativitás, rengeteg alapanyag és fantázia jellemezte az egész estét. Olyan kenyérválasztékuk van, amilyet más étteremben még nem tapasztaltunk, pedig voltunk már jó pár magas színvonalú helyen. Legjobban az ököruszály leves ízlett, a Szent Jakab kagylós fogás és a főétel, a báránygerinc. De a desszert is igazán nagy élmény volt. Gratulálunk a csapatnak, csak így tovább.
Kovács Orsolya - Saturday 07/04/2018

"Kitűnő választás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek minden , gyönyöru az étterem , első osztályú a kiszolgálás :) És isteni finom monden
Horavecz Renáta - Wednesday 23/03/2016
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
az ételek nagyon izletessek voltak .a borok vele kivàloak !!!! a kiszolgàlàssal is nagyon megvoltunk elégedve !! ôrûlôk hogy csodàlatos estével tettûk felejthetetlnné 30 éves hàzasàgi évfordulonkat !!! Eva & Daniel Bruxxelles
dudas eva - Tuesday 02/04/2013
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló 3 fogásos ebéd menüt fogyasztottunk el az Onyx étteremben. Az előétel előtt kellemes meglepetésben részesültünk, mert az előételünk előtt egy kis házi sütésű pékáru összeállítást szolgáltak fel, ami egy kiváló kezdés volt. Az előételek közül a tonhal nagyon finom volt, a libamájas pedig talán életem legjobb előétele. Annyira jól el volt találva az ízvilág, hogy ebből szívesen fogyasztottam volna 2 adagot is:) A főételek közül a báránysült olyan volt amilyennek lennie kell, omlós hús, a köret pedig megfelelő mennyiségű és változatos zöldségekből állt. A másik főétel, a homárral töltött ravioli első látásra nem tűnt egy főétel adagnak, de a tészta és a benne lévő homár olyan összetevők, amelyek igen hamar el tudják telíteni az embert, így a méret elégséges volt, de ami ennél is fontosabb rendkívül ízletes. Desszertnek Somlói XXI. század-ot fogyasztottunk ami tökéletes lezárása volt az ebédnek. Az étterem telt házas volt, egyáltalán nem volt feszengős a hangulat, nagyon jól éreztük magunkat és a pincéreket is dicséret illeti a figyelmességük miatt. Csak egy példa: a laptopomat amikor letettem, akkor azonnal hoztak egy sámlit, hogy arra helyezzem el a készüléket, de nem csak ezt az egyet, hanem több példát is említhetnék. Összességében nagy élmény volt egy Michelin csillagos étteremben ebédelni és amint lesz rá lehetőségünk legközelebb is el fogunk ide látogatni.
K. Zoltán - Tuesday 16/10/2012
5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
the best
Anonymous - Sunday 08/07/2012