Manna Lounge & Restaurant in Budapest

Small 4ff01b48 4bcb 4ce7 91d8 810cb8b5dbe4

Make a Online Reservation

Manna Lounge & Restaurant

Manna Lounge & Restaurant
Palota út 17. , 1013 Budapest

In one of the most special places in Budapest, with its international and Hungarian cuisine, Manna Lounge & Restaurant awaits its guests.

Manna: the divine substance that fell from heaven. This meaning of the word, which derived via Latin and Greek from Hebrew, suggests our restaurant’s heavenly gastronomic specialities. The mellow sound of the name alludes to the restaurant’s comfort and harmony.
Manna's good location is a unique attraction to both Hungarian and foreign guests. A lavish view from above the Budapest Castle Tunnel can be enjoyed from the restaurant terrace--also available during the winter. A heated transparent tent ensures that the patio can be enjoyed on cold days, too! This exceptional building is located under the Buda Castle and is hidden away on the tree-covered slopes. This stylishly furnished restaurant is a quiet little island, floating apart from the busy city.
Manna is a memorable and exotic venue for company parties, weddings, press conferences, and even fashion shows. The location and capacity of the restaurant enables us to organise and customise events according to the needs of our clients and their specialised demands and ideas. At Manna, we provide everything required for a successful party: the best location, both indoor or in open air, with high quality interiors, including modern audio-visual technology, infrastructure, and a well-trained and exceptionally professional staff. Our employees have had years of experience in the catering business, in the thematic construction of menus, in the incorporation of staged cooking show elements, and in presenting the highest level of gastronomy with style and quality. All these features can make your event genuinely unforgettable.
Our foreign-language-speaking staff warmly welcomes tourist groups, for whom we offer favourably priced, customized menus. There are parking spaces for buses right in front of the entrance of the restaurant, on Palota Street.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Manna Lounge & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(2699 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.6

"Közepes élmény"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
A kiszolgálás elég jó volt, viszont az ételek nem voltak kiemelkedően jók, rossznak sem mondanám, de messze nem volt 'fine dining' színvonal. A kenyér kimondottan rossz minőségű bolti, száraz bagettnek tűnt, ami ebben a kategóriában enyhén szólva is rossz pont. A helyszín kellemes, viszont a terasz borzasztó zajos az alagút miatt. Másik problémám a bor volt, kezdve azzal, hogy iszonyúan túlárazottak a borok, túl melegen hozták ki a fehéret, amit rendeltem. Ezt megpróbáltam megbeszélni a pincérrel, mire kiderült, hogy sajnos az összes fehérboruk ilyen hőmérsékletű, mert a hűtő így van beállítva (hozzáteszem a felszolgáló kedves volt, de ilyen árkategóriában szerintem ez nem elfogadható). Összességében nem pozicionálnám az első helyre, voltunk jobb helyen is, ami nem az első helyezett volt.
-

"Átlagon felüli ízvilág, kis adagok, hanyatló kiszolgálás - Above average, small portions"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Átlagon felüli ízvilág. A scampi enyhén jellegtelen, hiányoltam a petrezselymet, vagy más zöldfűszert. A borjúszűz a gorgonzolás cukkinival kiváló. A túró mousse ízét feldobta a mellékelt lime, citrom és maracuja szósz. A választék kissé eklektikusnak tűnt, a magyar-horvát-olasz-francia-spanyol ízek összhangja megfelelő volt, de kalandos. Sokat segített a szépséges és jóságos borok választéka. Az adagok kicsik, kb. 15%-al meg kellene növelni a mennyiséget, hogy ne éhesen kelljen elhagyni az éttermet. A kiszolgálás változó, felszolgálótól függ. Az szerintem elvárható, hogy ne kelljen külön szólni azért, mert az asztalnál még más is kér frissen őrölt borsot. A "bőséges" mennyiségű bors pedig semmiképpen nem azt jelenti, hogy kettőt kell tekerni a borsőrlőn, majd viharos sebességgel kell távozni az asztaltól. Átlagon felüli ízek, az eddigiekhez képest hanyatló felszolgálás.
-

"Esküvő előtti randi"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, ízek, kiszolgálás. A libamáj előétel nagyon finom volt! A hal kicsit sós. A desszert mákkal erősen savas volt, talán picit kevesebb mák jobb lett volna. A díszítés érdekes volt z ízetlen morzsácskákkal.
-

"Jó hely!"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Sajnos nehezen találtuk meg az éttermet, viszont pozitív, hogy a Várgarázsban, ami pöpec, mindössze 300 ft/ óra a parkolás. A kiülős rész nekem egy kicsit igénytelen, főleg, hogy a fapadló helyenként megsüllyedt. A mosdórésznél nem tetsik, hogy kézmosásnál simán kilátni az étterembe és úgyanúgy be is látnak onnan, tehát nincs kellően szeparálva. A benti rész iszonyú sötét, és étkezésre alkalmatlan padokkal, ülőkékkel van tele. Még jó, hogy nem a helyet kell értékelni. A kiszolgálás 5-ös, minden étel után megkérdezték, hogy hogy ízlett. A desszert mondjuk nem volt főnyeremény, egy agyoncukrozott túrókrém csücsült egy csokipiskótán, rajta valami zselés cucc. Kifejezetten felejthető. A többi étel nagyon rendben volt, hozta a papírformát: a kevesebb, több.
-

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
a hely szép és az ételek is finomak voltak, de a terasz hangulatából nagyon levesz a nagy zaj és a hatalmas reklámtábla, ami miatt nem is nagyon lehet kilátni...
-

"Egynek jó volt"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 3
Az étterem csodás környezetben helyezkedik el, nagyon kellemes a légkör. Az ételek véleményem szerint átlagosak, semmi extra. A terítés, tálalás fantasztikus, az ízvilág kevésbé, átlagos. Konkrétan kacsamájas pástétomot ettünk, semmivel nem különbözött egy bolti pástétomtól, csak szebben volt tálalva, illetve mézes-mustáros oldalast ettünk, ami biztosan nem volt friss, a hús rossz minőségű és állott volt. A desszerttel nagyon elégedett voltunk, nagyon finom volt és kifogástalan. A pincérek közvetlenek, (néha túlzottan is) ami zavaró és folyamatosan a "nyakunkban" voltak. Ettől függetlenül mi jól éreztük magunkat, de átlagosnak mondanám.
-