Manna Lounge & Étterem - Budapest

Manna Lounge & Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Manna Lounge & Étterem

1013 Budapest, Palota út 17.

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

Többszörös Országos Étterem Hét prémium kategória győztes éttermeként igyekszünk a nálunk eltöltött időt még inkább kulináris élvezetté varázsolni. Személyzetünk minden tagja rajong a vendéglátásért. Sallai István és Donkó Szabó Árpád Séfek izgalmas, ízes és gyönyörűen megtálalt ételekkel várják Önöket, a megszokott különleges Manna hangulatunkkal.

Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(4278 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Az Éttermi Héten érdemes idejönni…"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek finomak voltak és figyelmesen, gyorsan kiszolgáltak minket. (alig 3-4 asztalnál voltak az étteremben). A paradicsomos halleves nem konzervpüréből készült. A kecskesajtból van jobb de a salátával így is finom volt. Szűzpecsenye dióval töltött változatban kellemes meglepetés. Amit ettünk: Előételek: Tárkonyos - paradicsomos halleves és Sonkában sült kecskesajt, vörös rizses saláta, mézes szója, gránátalma; Főételek: Szűzpecsenye dióval és gorgonzolával, tokaji aranymazsola mártás, basmati rizs és Szürkemarha nyak, kenyérben sült tojás, vörös pesztós saláta; Desszertek: Kékáfonyás ruby csokoládé, habcsók, gyümölcsök és Francia csokoládétorta, chilis meggy.
B L - 2024. június 30., vasárnap 10:00

"megszokott jó élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
hibátlan kiszolgálás, finom ételek
Fazekas Gábor - 2024. június 26., szerda 05:16

"Kellemes vacsora"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kitűnő ételek, kedves kiszolgálás és nem mindennapi helyszín az alagút tetején, kellemes élmény volt.
Barbara - 2024. június 25., kedd 19:58

"házassági évforduló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Házassági évfordulónkat ünnepeltük vasárnap a kedvesemmel. Előszőr voltunk az étteremben nagyon kedves volt a kiszolgálás és figyelmes, az ételek pedig nagyon finomak voltak. Széles kínálattal rendelkeznek, a sok finomság közül nehezen is választottunk. Nagyon jól éreztük magunkat.
Szilvia - 2024. június 25., kedd 09:35

"Diszkrét félhomály"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon jó helyen van az étterem, könnyen és hamar megközelíthető. Ha nagyon akarnék, biztos találnék hibát, de nehéz dolgom lenne. A hely hangulata kellemes, a személyzet figyelmes. Lesik minden gondolatod, de nem zavarják meg a privát szférád. Az ételek változatosak, nem a megszokott trendi fogások körül mozognak. Rendkívül ízletesek, igazi ízorgia! Külön kiemelném az ízkombinációkat. Az édes, savanyú, a pikáns kiegyenlítik egymást, s még a textúrákat is jól variálják. Szívesen felkeresem máskor is. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hidegh Ágnes - 2024. június 25., kedd 07:57

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom, ízletes ételek. Kellemes hangulatú hely. Pincérek nagyon segítőkészek és figyelmesek.
N Orsi - 2024. június 24., hétfő 07:15