Manna Lounge & Étterem - Budapest

Small 1c0c2f7e 5b0a 491a 9d7d 22dcb5a8c45a

Képek az étteremről

Manna Lounge & Étterem

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

​A 2018. tavaszi Országos Étterem Hét prémium kategória győztes éttermeként igyekszünk a nálunk eltöltött időt még inkább kulináris élvezetté varázsolni új séfünkkel, Darusa Richárddal. A külföldről hazatért Séf Úr fine bistro és fine dining ételekre fogja emelni éttermünk eddigi színvonalát. Izgalmas, ízes és gyönyörűen megtálalt ételekkel várjuk Önöket, a megszokott különleges Manna hangulatunkkal.

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & étterem.
Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(2879 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Nevetséges"

2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 1
Életem legrosszabb éttermes élménye eddig. Az étel kóstoló mennyiségű volt. Alig négy kanál étel, négyezer forintért. A "szarvasgombás rizottó"-ban KETTŐ szelet gomba volt. A csokoládé mousse ehetetlen. A vásárlók könyvét kértem, de nem kaptam meg.
Éhesen maradtak... - 2019. január 31., csütörtök 21:19

"Manna étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy családi születésnapi ebédet töltöttünk itt. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk; étel, kiszolgálás, környezet. Szuper volt, hogy a gyermekeket kézműveskedéssel lefoglalták.
Gellai Katalin - 2019. január 14., hétfő 07:01

"Ráadásnap egy ráadás"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy rendkívül kellemes hangolatú, premium kategóriás konyhával. A személyzeten és a kiszolgáláson is érződik, hogy a vendégek magas színvonalú kiszolgálása a céljuk. A konyha is elsőrangú, és meglepő, de a non -tradicionális ételösszeállításokban jobbak, mint a klasszikus ételekben.
dr.Halász B. Gabriella - 2018. november 20., kedd 19:52

"szokott minőség"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Többedszer voltunk az étteremben, A koszt megfelelö, jó minőségü, de korántsem olyan amiért nyerni kellett volna. a héten is két helyen ettem jobbat.
réther attila - 2018. november 20., kedd 12:42

"Elegáns vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A köretünk," zeller variációk" fantasztikus volt.A felszolgálás,figyelmes,készséges.
Kiss Veronika - 2018. november 20., kedd 09:10

"Molekulárisan kicsi adagok"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Szokásosan kellemes hangulat fogadott minket az étteremben, udvarias kiszolgálás, halk zene, optimális telítettség, minden adott egy szép estéhez - ám az újrapozícionálásnak és az új séfnek köszönhetően fine dining felé vette az irányt az étterem, molekuláris gasztronómia vonalon, ami a különleges ízekkel való kísérletezés mellett a rendkívül diszkrét méretű adagjairól is ismert. Egy olyan menüsornál egy fine dining étteremben, ahol minimum 5 fogás szerepel (de inkább 7), ezzel nem is feltétlenül van baj, mivel egymás után sok finomságot tud megkóstolni az érdeklődő, mire a menü végére érve, jól lakik és egy különleges szép élménnyel gazdagodva, elégedetten távozik. Mi azonban egy klasszikus, előétel, főétel, desszert, 3 fogásos sort ettünk végig - és bizony sajnos hiányérzet maradt. Az ételek mind különlegesek voltak a maguk nevében és öröm volt fogyasztani őket, de pl. a főételben a hús nem érte el a 10 dkg-ot és a köretek is csupán jelzés értékűek voltak. Az italok - ezen belül a borok - ára pedig igencsak borsossá vált, példaként: a legolcsóbb rozé 1000 forintot kóstál decinként (!), egy nagyobb testű cuvé ennek majdnem háromszorosa. Az előbb említett mennyiségi probléma sajnos beárnyékolta az estét és bár mikor ezt szóvá tettük kaptunk ugyan némi kompenzációt (piros pont), mégis azt gondolom, hogy a korábbi koncepció, amit a Manna képviselt, nevezetesen közepesen prémium áron, magas minőség, kielégítő mennyiséggel párosítva, nagyon kellemes atmoszférával és udvarias kiszolgálással - nyerőbb párosítás és visszatérésre csábítja a kedves vendéget. A mostani elképzelésnél ebben nem vagyok biztos, hogy majd maradéktalanul elégedett, lojális visszatérő vendégek tömegei adják egymásnak majd a kilincset .... egy újragondolást szerintem megérne a dolog a Manna kreatív csapatától
Nagy Zoltan - 2018. november 20., kedd 00:37