Manna Lounge & Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Szilveszter - December 31-én 19:00 órától. 26 900 Ft/fő Érvényes: 2019. december 31. - 2019. december 31.

SZILVESZTER - Különleges ízek, finom borok, kellemes dallamok, az év utolsó éjszakáján Manna hangulatban!

Program
Welcome Drink – Furlan Prosecco DOC
20:00 - Lakatos Gyula Jazz duó
23:00 - Ambrus Rita
00:00 - Éjféli Koccintás
00:15 - Dj Soneec

Svédasztalos vacsora
Előételek:
- Zöldalma tatár, füstölt hering kaviár, joghurt
- Tengeri saláta, marinált bébipolip, citruskrém
- Vaddisznó sonka, áfonyazselé
- Mexikói tárkony, libamáj mousse, narancs gél, birsalma
- Borjú tatár, borjúnyelv, sült capri, paprikakrém, fürjtojás
Levesek:
- Mandula velouté, fekete fokhagyma mousse
- Fácán erőleves, belsőség, zöldségek
Főételek:
- Ropogós tejes malaccomb, fermentált káposzta, füstölt burgonya
- Black Angus marha picanha, feketegyökér, egres
- Borotvakagyló, paszternák, bébi kiwi
- Őzcomb, édesburgonya, fenyőmag, áfonya
- Borjúpofa, lila burgonya, szarvasgomba
- Báránykaraj, sült zeller, savanyított zöldségek
- Kecskesajt, birsalma ragu, cous-cous
Desszertek:
- Csokoládé, kakaóbab, marcipán, ribizli
- Sós karamellás sajttorta
- Eper kocsonya, bazsalikomkrém, mandularopogós

Éjféli büfé:
- Bécsi virsli
- Korhelyleves, szarvaskolbász, gyöngyhab
- Lencsefőzelék, malachús

Menü ára: 26.900 Ft/fő
A menü ára tartalmazza a welcome drinket, svédasztalos vacsorát, valamint a programokon való részvételt.

Korlátlan italcsomag
- Ásványvíz, rostos, szénsavas üdítők, kávé, tea
Sörök:
- Pilsner Urquell csapolt, Dreher alkoholmentes
Borok:
- Pátzay - Pinot Gris, 2018
- Kreinbacher - Juhfark, 2017
- Dúzsi Rosé, 2019
- Tiffán - Merlot, 2015
- Takler - Cabernet Franc, 2016
Habzóbor:
- Furlan Prosecco DOC

Italcsomag ára: 6.900 Ft/fő
Az italokat egyéni fogyasztás alapján is kérhetik.

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot (december 31-én 19:00 órától) az online foglalási naplóban és foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglaljon most

Manna Lounge & Étterem

1013 Budapest, Palota út 17.

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

​A 2018. tavaszi Országos Étterem Hét prémium kategória győztes éttermeként igyekszünk a nálunk eltöltött időt még inkább kulináris élvezetté varázsolni új séfünkkel, Darusa Richárddal. A külföldről hazatért Séf Úr fine bistro és fine dining ételekre fogja emelni éttermünk eddigi színvonalát. Izgalmas, ízes és gyönyörűen megtálalt ételekkel várjuk Önöket, a megszokott különleges Manna hangulatunkkal.

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & étterem.
Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(3094 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Óriási csalódás"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
A felső árkategória 1. helyezettjéhez nagy várakozásokkal, régebbi emlékekkel és meglehetősen sok éttermi tapasztalattal készültünk. Hasonlítsuk a Mannát először régebbi önmagához. Eleinte mindig volt kedves fogadó személyzet (már az előtérben), elkérték a kabátunkat, utána rögtön az asztalunkhoz kísértek. Most várhattunk egy keveset, utána vihettük a kabátunkat, és rárakhattuk a székünk támlájára. Régebben lendületes, fiatalos volt a hangulat, ami fogadott minket, most kimért, nagyon előírásszerű. Az ételek is megérnek egy misét: A kacsamáj pâté és a vichyssoise, füstölt lazac nagyon finom, átlagon felüli volt, a Itt aztán elfogyott a tudomány, egészen a desszertekig. A kardhal - tonhal 'carpaccio' íztelen, kritikán aluli volt. Volt még egy nagyon omlós, ízletes bárány 'osso bucco', de itt nem volt véletlen az étteremtől átvett idézőjel. Nézzék meg a Neten, mit jelent ez az étel. Biztosan nem egy kb. 2 Fish fingers méretű 'apróságot'. Én ördöghalat ettem. Pici, kemény és rágós volt. Barátaim kacsamellet és marhapofát ettek. Mást sem hallottam, mint, hogy én is kóstoljam meg, mert mindkettő rossz. Egyiket megkóstoltam, egyetértettem, de a másodiknál már határozottan elutasítottam, hogy azt is megkóstoljam. (Utóbbi kettőnél helyben is megmondtuk, hogy nem ízlett!) Némi kárpótlást a nagyon finom desszertektől kaptunk. Összefoglalóan: A kettővel alacsonyabb árkategóriájú győzteshez úgy mentünk be, hogy nem iszunk alkoholt. Az ottani hangulat alapján egy üveg pezsgő és egyebek lett a vége. Ide úgy jöttünk, hogy borozunk, de ezt inkább kihagytuk!
Ödön - 2019. november 25., hétfő 22:51

"Manna étterem hét"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ismét meglátogattuk a Manna éttermet. Nem okozott csalódást, viszont nem volt kiemelkedő, nem sikerült megvalósítani az elképzelt összhangot, már ami a kínálat hangzatosságát illeti. Előételként mindhárman a "Kardhal-tonhal "carpaccio", yuzu, wasabi, som" felvezetést választottuk. Jó volt. Lehetett volna a kardhalat és tonhalat külön-külön elhelyezni a tányéron, csak a rend kedvéért. A yuzu pazar íze megsokszorozta az ízeket. A wasabi pötty semmit nem adott az étekhez, ez zöld színű csípmentes valami volt, amit nem lehetett wasabi-nak nevezni. A wasabi csíp, ha nem csíp, akkor az nem wasabi. A som pöttynek sem volt íze. Ismerjük a som bogyót, meg a som lekvárt is, szeretjük. Jó lett volna az ízét érezni, de ez nem jött össze. Főételként a kacsa kiválóan elkészített, pompásan körített fogás volt, az ördöghal viszont nyers, rágós, íztelen (na jó: halízű) éteknek bizonyult. Köretként a fekete lencse articsókával pompás, igazán jól sikerült. A paradicsom kompótot nem tudtuk hova tenni, leginkább egres kompótnak felelt meg. A csokoládé mousse-on sokat dobott a kakaóbab. A felszolgálás rendben, minden fogást egyszerre kínáltak. A hely pedig olyan, amilyen eddig is volt. Külön köszönet a konyha ajándékának az elején, aminek köszönhetően nem távoztunk éhesen az étteremből. A borok kínálata, már ha nem egy üveggel rendel a vendék, meglehetősen kicsi, ezt akár lehetne bővíteni. Szóval jó volt, jó volt, de nem az igazi. Kisebb felvállalással, kevésbé hangzatos felütéssel talán nyerőbb lett volna.
Dr. Szabó - 2019. november 18., hétfő 23:38

"Fenséges ételek, udvarias kiszolgálás"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A DiningCity Ráadás Étterem Hét keretén belül kerestük fel az éttermet. A pincérek nagyon udvariasak, figyelmesek, az ételek izgalmasak, lenyűgözőek és ízletesek voltak. A téliesítés miatt már zárva voltak a teraszajtók, de a réseken keresztül meglehetősen hideg levegő áramlott be a belső térbe, így az ablak melletti asztalunk egy kissé hűvösnek bizonyult. Ezt leszámítva mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, köszönjük az élményt!
Kiss Dániel - 2019. november 18., hétfő 12:42

"Tökéletes ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes ebéd
Gabi - 2019. november 15., péntek 20:53

"Igazi íz élmény!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel meg voltam elégedve.
Csanki István - 2019. november 12., kedd 17:43

"kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Harmonikus , kifinomult ízvilág.Vichyssoise és csokoládé mousse egyszerűen MENNYEI ! Gratulálunk a séfnek és a csapatának. Malgorzata
Malgorzata - 2019. november 12., kedd 10:44