Manna Lounge & Étterem - Budapest

Manna Lounge & Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Manna Lounge & Étterem

1013 Budapest, Palota út 17.

Manna Lounge & Étterem
Palota út 17. , 1013 Budapest

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & Étterem.

​A 2018. tavaszi Országos Étterem Hét prémium kategória győztes éttermeként igyekszünk a nálunk eltöltött időt még inkább kulináris élvezetté varázsolni új séfünkkel, Darusa Richárddal. A külföldről hazatért Séf Úr fine bistro és fine dining ételekre fogja emelni éttermünk eddigi színvonalát. Izgalmas, ízes és gyönyörűen megtálalt ételekkel várjuk Önöket, a megszokott különleges Manna hangulatunkkal.

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Manna Lounge & étterem.
Manna, az égből hullott isteni eledel. E latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.
A Manna étterem egyedi elhelyezkedése különleges vonzerő mind a magyar, mind a külföldi vendégek számára. Az Alagút tetejéről pazar kilátás tárul a látogatók elé, akik e csodás panorámát a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető átlátszó falú sátor a hideg napokon is gondoskodik a terasz kihasználhatóságáról.
A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Manna Lounge & Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(2978 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Értékelés"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek voltak
Halasné - 2019. június 14., péntek 07:29

"Váltózatlanul kellemes élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat ismét. Kellemes a zene,jó a dizájn.Az ételek ízletesek.A kiszolgálás elegáns. Ennek ellenére a vendégek száma kevés. (hétköznap)
Zsuzsa - 2019. június 13., csütörtök 08:42

""

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az ételek látványa olyan, mintegy TV főzős vetélkedőn, szép! Ha csak megkóstolnánk- mint a TV-s séfek, nem lenne gond. Azonban, aki az étterembe megy meg is kívánja enni. A tapasztalat: a tőkehal előétel rágós, a zöldborsó levesben lévő szárított fél borsó kellemetlenül kemény. A töltött karalábé olyan kemény, hogy elvágni is alig lehet. Nem beszélve az evés után jelentkező gyomorfájásról. Javaslom: ne akarjanak rendkívülit, csak ehetőt!
Várnai Anikó - 2019. június 11., kedd 16:58

"finom vacsora"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Szebb időket látott helyszín, kopott hangulatában ízletes vacsora
Szűcs Balázs - 2019. június 07., péntek 05:02

"Csak úgy"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek kitűnőek voltak, vacsorának elégg, de a főfogás lehetett volna kicsit több, délben éhes maradtam volna. A felszolgálás csak jó, mert lassú, nagy a szünet. Mindennel együtt a hely tetszik, érdemes elmenni ide.
Tamas - 2019. június 07., péntek 04:30

"Remek vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, udvarias kszolgálás. Jól éreztük magunkat.
Borsos Attila - 2019. június 07., péntek 04:01