Manna Lounge & Restaurant in Budapest

Manna Lounge & Restaurant - international food

Make an Online Reservation

Manna Lounge & Restaurant

1013 Budapest, Palota út 17.

Manna Lounge & Restaurant
Palota út 17. , 1013 Budapest

In one of the most special places in Budapest, with its international and Hungarian cuisine, Manna Lounge & Restaurant awaits its guests.

Manna, a godlike ambrosia from heaven. This latin originated appellation designates to our restaurants gastronomic specialities and its mellow sounding to its exclusive comfort and harmony.
Manna's good berth is a unique attraction to both hungarian and foreign guests as well. A lavish view can be enjoyed from the top of the tunnel from the terrace of the restaurant which can also be enjoyed during the winter time. The heated see through tent takes care of the patio's leverage on cold days.
The exceptional building is located right under the castle of Buda, hiding away in the brae coated with trees. This stylishly furnished restaurant is a quiet little island separated from the city's crowdedness.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Manna Lounge & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(4278 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.6

"Az Éttermi Héten érdemes idejönni…"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az ételek finomak voltak és figyelmesen, gyorsan kiszolgáltak minket. (alig 3-4 asztalnál voltak az étteremben). A paradicsomos halleves nem konzervpüréből készült. A kecskesajtból van jobb de a salátával így is finom volt. Szűzpecsenye dióval töltött változatban kellemes meglepetés. Amit ettünk: Előételek: Tárkonyos - paradicsomos halleves és Sonkában sült kecskesajt, vörös rizses saláta, mézes szója, gránátalma; Főételek: Szűzpecsenye dióval és gorgonzolával, tokaji aranymazsola mártás, basmati rizs és Szürkemarha nyak, kenyérben sült tojás, vörös pesztós saláta; Desszertek: Kékáfonyás ruby csokoládé, habcsók, gyümölcsök és Francia csokoládétorta, chilis meggy.
B L - Sunday 30/06/2024

"megszokott jó élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
hibátlan kiszolgálás, finom ételek
Fazekas Gábor - Wednesday 26/06/2024

"Kellemes vacsora"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kitűnő ételek, kedves kiszolgálás és nem mindennapi helyszín az alagút tetején, kellemes élmény volt.
Barbara - Tuesday 25/06/2024

"házassági évforduló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Házassági évfordulónkat ünnepeltük vasárnap a kedvesemmel. Előszőr voltunk az étteremben nagyon kedves volt a kiszolgálás és figyelmes, az ételek pedig nagyon finomak voltak. Széles kínálattal rendelkeznek, a sok finomság közül nehezen is választottunk. Nagyon jól éreztük magunkat.
Szilvia - Tuesday 25/06/2024

"Diszkrét félhomály"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon jó helyen van az étterem, könnyen és hamar megközelíthető. Ha nagyon akarnék, biztos találnék hibát, de nehéz dolgom lenne. A hely hangulata kellemes, a személyzet figyelmes. Lesik minden gondolatod, de nem zavarják meg a privát szférád. Az ételek változatosak, nem a megszokott trendi fogások körül mozognak. Rendkívül ízletesek, igazi ízorgia! Külön kiemelném az ízkombinációkat. Az édes, savanyú, a pikáns kiegyenlítik egymást, s még a textúrákat is jól variálják. Szívesen felkeresem máskor is. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hidegh Ágnes - Tuesday 25/06/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom, ízletes ételek. Kellemes hangulatú hely. Pincérek nagyon segítőkészek és figyelmesek.
N Orsi - Monday 24/06/2024