Manna Lounge & Restaurant - international food

Make a Online Reservation

New Year's Eve - On 31st December from 19pm. 26,900 HUF/person Valid until 31 December 2019

NEW YEAR'S EVE - Fine dishes, delicate wines, cool beats on the last night of the year!

Program
Welcome Drink – Furlan Prosecco DOC
from 20:00 - Gyula Lakatos Jazz duo
from 23:00 - Rita Ambrus
from 00:00 Celebrating the New Year
from 00:15 - Dj Soneec

Buffet dinner
Starters:
- Green apple tartare, smoked herring caviar, yogurt
- Seafood salad, marinated baby octopus, citrus cream
- Boar ham, blueberry jelly
- Mexican tarragon, foie gras mousse, orange jelly, quince
- Calf tartare, calf tongue, grilled capri, paprika cream, quail egg
Soups:
- Almond velouté, black garlic mousse
- Pheasant broth, offal, vegetables
Main courses:
- Crispy pig thigh, fermented cabbage, smoked potato
- Black Angus beef picanha, black root, gooseberry
- Razor clam, parsnip, baby kiwi
- Deer thigh, sweet potato, pine nuts, blueberry
- Veal cheeks, purple potato, truffle
- Lamb chop, grilled celery, pickled vegetables
- Goat cheese, quince ragout, cous-cous
Desserts:
- Chocolate, cocoa bean, marzipan, redcurrant
- Salted caramel cottage cheese cake
- Strawberry jelly, basil cream, almond crunchy

Midnight Buffet:
- Wiener sausage
- „Korhely” New Year’s Eve soup, deer sausage, pearl bean
- Lentil pottage, pork meat

Menu price: 26.900 HUF/person
Menu prices include welcome drink, buffet dinner, midnight buffet and programs.

Unlimited drinks package
- Mineral water, soft drinks, coffee, tea
Beers:
- Pilsner Urquell, Dreher non alcoholic
Wines:
- Pátzay - Pinot Gris, 2018
- Kreinbacher - Juhfark, 2017
- Dúzsi Rosé, 2019
- Tiffán - Merlot, 2015
- Takler - Cabernet Franc, 2016
Sparkling wine:
- Furlan Prosecco DOC

Drinks package price: 6.900 HUF/person
Drinks can also be ordered based on individual consumption.

Do not miss this great offer:

Reserve Now

Manna Lounge & Restaurant

1013 Budapest, Palota út 17.

Manna Lounge & Restaurant
Palota út 17. , 1013 Budapest

In one of the most special places in Budapest, with its international and Hungarian cuisine, Manna Lounge & Restaurant awaits its guests.

During the Restaurant Week spring 2018., as the premium category winner, we try to make your time in our Restaurant more culinary delight with our new chef Richard Darusa. The Chef returns home from abroad to raise the quality of our Restaurant so far in fine bistro and fine dining. Exciting, tasty and beautifully found meals are waiting for you with our special Manna atmosphere.

In one of the most special places in Budapest, with its international and Hungarian cuisine Manna Lounge & Restaurant awaits its guests.
Manna, a godlike ambrosia from heaven. This latin originated appellation designates to our restaurants gastronomic specialities and its mellow sounding to its exclusive comfort and harmony.
Manna's good berth is a unique attraction to both hungarian and foreign guests as well. A lavish view can be enjoyed from the top of the tunnel from the terrace of the restaurant which can also be enjoyed during the winter time. The heated see through tent takes care of the patio's leverage on cold days.
The exceptional building is located right under the castle of Buda, hiding away in the brae coated with trees. This stylishly furnished restaurant is a quiet little island separated from the city's crowdedness.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Manna Lounge & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(3094 értékelés)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.6

"Óriási csalódás"

3.3
food: 2 service: 5 ambience: 2
A felső árkategória 1. helyezettjéhez nagy várakozásokkal, régebbi emlékekkel és meglehetősen sok éttermi tapasztalattal készültünk. Hasonlítsuk a Mannát először régebbi önmagához. Eleinte mindig volt kedves fogadó személyzet (már az előtérben), elkérték a kabátunkat, utána rögtön az asztalunkhoz kísértek. Most várhattunk egy keveset, utána vihettük a kabátunkat, és rárakhattuk a székünk támlájára. Régebben lendületes, fiatalos volt a hangulat, ami fogadott minket, most kimért, nagyon előírásszerű. Az ételek is megérnek egy misét: A kacsamáj pâté és a vichyssoise, füstölt lazac nagyon finom, átlagon felüli volt, a Itt aztán elfogyott a tudomány, egészen a desszertekig. A kardhal - tonhal 'carpaccio' íztelen, kritikán aluli volt. Volt még egy nagyon omlós, ízletes bárány 'osso bucco', de itt nem volt véletlen az étteremtől átvett idézőjel. Nézzék meg a Neten, mit jelent ez az étel. Biztosan nem egy kb. 2 Fish fingers méretű 'apróságot'. Én ördöghalat ettem. Pici, kemény és rágós volt. Barátaim kacsamellet és marhapofát ettek. Mást sem hallottam, mint, hogy én is kóstoljam meg, mert mindkettő rossz. Egyiket megkóstoltam, egyetértettem, de a másodiknál már határozottan elutasítottam, hogy azt is megkóstoljam. (Utóbbi kettőnél helyben is megmondtuk, hogy nem ízlett!) Némi kárpótlást a nagyon finom desszertektől kaptunk. Összefoglalóan: A kettővel alacsonyabb árkategóriájú győzteshez úgy mentünk be, hogy nem iszunk alkoholt. Az ottani hangulat alapján egy üveg pezsgő és egyebek lett a vége. Ide úgy jöttünk, hogy borozunk, de ezt inkább kihagytuk!
Ödön - Monday 25/11/2019

"Manna étterem hét"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Ismét meglátogattuk a Manna éttermet. Nem okozott csalódást, viszont nem volt kiemelkedő, nem sikerült megvalósítani az elképzelt összhangot, már ami a kínálat hangzatosságát illeti. Előételként mindhárman a "Kardhal-tonhal "carpaccio", yuzu, wasabi, som" felvezetést választottuk. Jó volt. Lehetett volna a kardhalat és tonhalat külön-külön elhelyezni a tányéron, csak a rend kedvéért. A yuzu pazar íze megsokszorozta az ízeket. A wasabi pötty semmit nem adott az étekhez, ez zöld színű csípmentes valami volt, amit nem lehetett wasabi-nak nevezni. A wasabi csíp, ha nem csíp, akkor az nem wasabi. A som pöttynek sem volt íze. Ismerjük a som bogyót, meg a som lekvárt is, szeretjük. Jó lett volna az ízét érezni, de ez nem jött össze. Főételként a kacsa kiválóan elkészített, pompásan körített fogás volt, az ördöghal viszont nyers, rágós, íztelen (na jó: halízű) éteknek bizonyult. Köretként a fekete lencse articsókával pompás, igazán jól sikerült. A paradicsom kompótot nem tudtuk hova tenni, leginkább egres kompótnak felelt meg. A csokoládé mousse-on sokat dobott a kakaóbab. A felszolgálás rendben, minden fogást egyszerre kínáltak. A hely pedig olyan, amilyen eddig is volt. Külön köszönet a konyha ajándékának az elején, aminek köszönhetően nem távoztunk éhesen az étteremből. A borok kínálata, már ha nem egy üveggel rendel a vendék, meglehetősen kicsi, ezt akár lehetne bővíteni. Szóval jó volt, jó volt, de nem az igazi. Kisebb felvállalással, kevésbé hangzatos felütéssel talán nyerőbb lett volna.
Dr. Szabó - Monday 18/11/2019

"Fenséges ételek, udvarias kiszolgálás"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
A DiningCity Ráadás Étterem Hét keretén belül kerestük fel az éttermet. A pincérek nagyon udvariasak, figyelmesek, az ételek izgalmasak, lenyűgözőek és ízletesek voltak. A téliesítés miatt már zárva voltak a teraszajtók, de a réseken keresztül meglehetősen hideg levegő áramlott be a belső térbe, így az ablak melletti asztalunk egy kissé hűvösnek bizonyult. Ezt leszámítva mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, köszönjük az élményt!
Kiss Dániel - Monday 18/11/2019

"Tökéletes ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes ebéd
Gabi - Friday 15/11/2019

"Igazi íz élmény!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel meg voltam elégedve.
Csanki István - Tuesday 12/11/2019

"kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Harmonikus , kifinomult ízvilág.Vichyssoise és csokoládé mousse egyszerűen MENNYEI ! Gratulálunk a séfnek és a csapatának. Malgorzata
Malgorzata - Tuesday 12/11/2019