Manna Lounge & Restaurant in Budapest

Manna Lounge & Restaurant - international food

Make an Online Reservation

Manna Lounge & Restaurant

1013 Budapest, Palota út 17.

Manna Lounge & Restaurant
Palota út 17. , 1013 Budapest

In one of the most special places in Budapest, with its international and Hungarian cuisine, Manna Lounge & Restaurant awaits its guests.

Manna, a godlike ambrosia from heaven. This latin originated appellation designates to our restaurants gastronomic specialities and its mellow sounding to its exclusive comfort and harmony.
Manna's good berth is a unique attraction to both hungarian and foreign guests as well. A lavish view can be enjoyed from the top of the tunnel from the terrace of the restaurant which can also be enjoyed during the winter time. The heated see through tent takes care of the patio's leverage on cold days.
The exceptional building is located right under the castle of Buda, hiding away in the brae coated with trees. This stylishly furnished restaurant is a quiet little island separated from the city's crowdedness.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Manna Lounge & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(4179 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.6

"MANNA - Különleges fogások, egyedi étterem."

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az éttermi hét alkalmával foglaltunk, vacsorára mentünk, ami egyértelműen felülmúlta várakozásainkat. Előételként kacsamáj zserbót fogyasztottunk, ami nagyon izgalmas kombináció, utána pedig vízibivaly volt a főfogás, itt egyértelmű a WOW-élmény. Nem egy szokványos étel, ami rendkívül omlósra volt elkészítve, egyértelműen a vacsora fénypontja, amelyhez természetesen vörösbor dukált. Desszertként stíriai metélt szerepelt, amellyel szintén nem vallottak szégyent. Az étterem belseje szép kialakítású, az idő még ugyan nem teszi lehetővé a terasz használatát, de tavasziasabb időben biztosan nagyon kellemes lesz az is. A felszolgálás egyetlen apró hibától eltekintve rendben volt, kedvesek voltak a srácok, szóval teljesen betudtuk annak hogy igen sok vendéget fogadtak aznap is:).
Baki Brigitta - Wednesday 27/03/2024

"Étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Születésnapomra nagyon kedves barátnőmtől kaptam ajándékba ezt a kellemes vacsorával egybekötött estét. Az étterem berendezése, hangulata kiváló. A személyzet profi. Egészen biztosan jövünk még, de akkor már a családdal.
Dr. Molnár Ildikó - Monday 25/03/2024

"Kellemes ebéd élőzenével"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A vadas tésztasalátát ki kell próbálni! A vendégváró babkrém kolbászmorzsával fantasztikus! A "Gundel-palacsinta" költemény pedig egyedi! Mindenkinek ajánlom a Manna éttermet, nagyszerű hangulat, figyelmes kiszolgálás, finom ételek.
Pahi András - Monday 25/03/2024

"10-ből 11-es volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hatan voltunk családi ebéden (ebből négyen vendéglátósok). A szakácsok emlékezeteset alkottak szemnek és szájnak is.. A élő zene emelte a hangulatot. Sok helyen jártunk már, ez a hely dobogós helyen van mindegyikünknél.
Baloghné Biró Sára - Monday 25/03/2024

"Krisztina"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hihetetlenül finom ételek, kedves, figyelmes kiszolgálás!
Krisztina Bodnárné - Monday 25/03/2024

"Klassz"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Minden klassz
F R - Monday 25/03/2024