Manna Lounge & Restaurant in Budapest

Small 4ff01b48 4bcb 4ce7 91d8 810cb8b5dbe4

Make a Online Reservation

Manna Lounge & Restaurant

Manna Lounge & Restaurant
Palota út 17. , 1013 Budapest

In one of the most special places in Budapest, with its international and Hungarian cuisine, Manna Lounge & Restaurant awaits its guests.

Manna: the divine substance that fell from heaven. This meaning of the word, which derived via Latin and Greek from Hebrew, suggests our restaurant’s heavenly gastronomic specialities. The mellow sound of the name alludes to the restaurant’s comfort and harmony.
Manna's good location is a unique attraction to both Hungarian and foreign guests. A lavish view from above the Budapest Castle Tunnel can be enjoyed from the restaurant terrace--also available during the winter. A heated transparent tent ensures that the patio can be enjoyed on cold days, too! This exceptional building is located under the Buda Castle and is hidden away on the tree-covered slopes. This stylishly furnished restaurant is a quiet little island, floating apart from the busy city.
Manna is a memorable and exotic venue for company parties, weddings, press conferences, and even fashion shows. The location and capacity of the restaurant enables us to organise and customise events according to the needs of our clients and their specialised demands and ideas. At Manna, we provide everything required for a successful party: the best location, both indoor or in open air, with high quality interiors, including modern audio-visual technology, infrastructure, and a well-trained and exceptionally professional staff. Our employees have had years of experience in the catering business, in the thematic construction of menus, in the incorporation of staged cooking show elements, and in presenting the highest level of gastronomy with style and quality. All these features can make your event genuinely unforgettable.
Our foreign-language-speaking staff warmly welcomes tourist groups, for whom we offer favourably priced, customized menus. There are parking spaces for buses right in front of the entrance of the restaurant, on Palota Street.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Manna Lounge & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(2741 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.6

"Ha szerencséd van jót is ehetsz"

3.5
food: 3 service: 4 ambience: 3
Voltak jó és kevésbé sikerült fogások. Erdei gyümölcslevesen a marcipános brie hab íze alig volt érzékelhető, inkább csak dísz, nem ellensúlyozza a gyümölcsleves savanykás ízét.. A sült hal (Oráta, sáfrányos cukkini, olíva, capri) jól sikerült a körete viszont kiváló és egyedi. Ossobuco (bárány comb) nem volt omlós, római rizottót simán összetéveszthettem volna egy burizzsel; a hozzáadott rukkolában voltak fonnyadt, rohadt levelek is. Manna Somlói teljesen ízetlen volt csak a túl édes cukorízű szószt lehetett érezni ami állítólag fehércsokoládé öntet volt (hozzá a rumos dióhabra nem emlékszem). A másik desszert a Kanadai mogyorótorta viszont kiváló.
B.L. - Sunday 24/06/2018

"Nem kellemes este barátokkal"

2.5
food: 3 service: 1 ambience: 2
Ezt az éttermet nem igazán tudjuk tovább ajánlani sajnos. Az ételek minösége az ami kicsit mentette az estét, finom ételeket kaptunk, hogy nem voltak igazán melegen tálalva az egy dolog. De a kiszolgálás sok falusi kocsmában kedvesebb, barátságosabb és gyorsabb. A pincérek arcán egy mosoly nem volt, egy kedves hangot sem adtak felénk. Ha vasárnap este nincs kedvük dolgozni, mert ez itt egyértelmü volt, akkor keressenek más munkát, ezt ilyen tisztán kell mondanom. A 12% TIP nem volt jogosan számlába állitva!!! Továbbá nem ajánlom senkinek a 1,5 literes Limonádét, mert 2.990 Ft-ért csak kb. 8 dl szodát kap, egy pár narancs és citrom szelettel és sok jéggel. Nagyon kár a külömben szimpatikus helyért!!
Wagner Anton - Friday 22/06/2018

"Töretlen minőség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy nagyon ízletes, hangulatos ebédet költhettünk el újfent az étteremben. A felszolgálás barátságos, előzékeny, az ételek kiválasztásában komoly segítséget kaptunk a személyzettől. Az ajánlott ételek nagyon finomak voltak. Jövünk máskor is.
B.János - Wednesday 20/06/2018

""

3.3
food: 4 service: 2 ambience: 4
Leültetés után 20 perccel jeleznem kellett, h esetleg valaki fáradjon oda hozzánk... Ez előételt osszecsereltek, másik asztal rendelését hoztak ki. A főpincér aki vitte az asztalunkat alapvetően rendben volt, aki a tányérokat intézte , az előételt hozta és fizettetet kifejezetten mogorva volt. Az étel finom volt, de nem kiemelkedő .
Makai Peter - Wednesday 20/06/2018

"csütörtöki vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteniek voltak a fogások amiket választottunk, a felszolgálás is nagyon precíz volt. Örömmel megyünk majd máskor :)
Barbi - Wednesday 20/06/2018

"Egy kellemes péntek a Mannában"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
A fogások finomak és esztétikusak voltak. A supreme csirke turógombóccal és mangóval kifejezetten izgalmas volt, de az ossobuco vitte a prímet. A desszertek közül a mogyoró torta volt kicsit csalódás, nem az íze miatt, hanem azért, mert a neve alapján valóban tortát vártjunk, ami helyett inkább egy brownie-t kaptunk. Amely egyébként finom volt. A hangulat is kellemes volt. A pincér, aki először odajött hozzánk kicsit furcsán viselkedett, kicsit lehetett volna szívelyesebb, ráadásul a meggyes limonádé helyett meggyszörpöt kaptunk. Ezt követően egyébként rendben volt minden.
Bányai Bálint - Monday 18/06/2018