Chess Restaurant in Budapest

Dob utca 63., 1074 Budapest Show telephone number →

Chess Restaurant

At the centre of Budapest, and only two minutes from Oktogon square, Chess offers Italian-French-Hungarian bistro cuisine.

The Chess Restaurant has opened: it’s YOUR move now!
Introducing a NEW Chess restaurant: a new management, a new staff, and a new concept awaits YOU on Dob street, Budapest! The new concept successfully combines the increasingly popular Italian-French bistro cuisine with traditional Hungarian foods. The menu includes items ranging from beef goulash and Ligurian minestrone to courgette-shrimp risotto, from chicken paprikash and Butterfish filet to panna cotta and special Hungarian cottage cheese dumplings. You’ll find everything you can imagine! The coffee selection is great, and the wine card is comprehensive. The menu is fitted to the time of the year, and every week we have new specials. From spring until autumn, you can dine on our courtyard terrace!

Our Executive Chef, Levente Kovacs, thinks this way about our cuisine:
“The youthful and modern bistro cuisine is my world. It re-news itself day by day and combines the culinary lifestyles of places around the world, even on just one plate. It happens in a way that I don't use hundreds of spices: I create exciting contrasts. I work with a minimalist kitchen design because simple can be great too! It’s sometimes difficult to refrain from putting all my ideas into one dish. I look for the raw materials, as they were given to me by nature herself; and I change as little as I can. Then we get to a point where simple is not so simple anymore: an easy and tasty harmony in life, in the kitchen and on the plate, simple is a masterful and complicated balance. Enjoy!”

What else can we say?
The Chess Restaurant is place of intimacy in black and white, a place to get together frequently, a place to try new dishes every day, and a place with an ever-changing culinary creativity, served simply and distinctly.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Chess Restaurant – Budapest


116 reviews
Write a review → See all 116 reviews →
Food
Service
Atmosphere
40 visitors would recommend this restaurant!
"Különleges ételek, Hozzáértés, Vendégcentrikusság"
Sunday 15/02/2015

Profizmus

J.
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"kifinomult elegancia a tányéron és a környezetben"
Wednesday 29/10/2014

Jó ízléssel összeválogatott menüsor, profi bor ajánlat, kifinomult, de nem finomkodó környezet.

EEE
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Chess értékelés"
Friday 24/10/2014

Kedves, hangulatos étterem. Az ételek finomak bár a főfogáshoz kicsit kevés köret jár. Az előétel és a deszert viszont pont olyan amilyen egy ilyen éttetemtől elvárható.

Misik Péter
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"mattot adtunk az éhségnek"
Thursday 23/10/2014

A borjú eszencia jó választás volt, és a kacsa is. A hal ízletes volt, de lehetett volna omlósabb állagú, viszont fontos, hogy minden ételt bőséges adagban kaptunk. mi szeretjük a levendulát, így a limonádé intenzívebb ízzel is jó lett volna. A meglepetés pezsgő kellemes kezdés volt a menüsorhoz, és a panna cotta a maga tökéletességében remek zárás is. Jó ételeket ettünk, igen kellemes környezetben, és nem utolsósorban figyelmes és diszkrét kiszolgálással.

dr.Barna Edina
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Fekete-fehér"
Tuesday 21/10/2014

Dining City hét keretében először fogyasztottunk el egy családi ebédet ebben a különleges hangulatú étteremben, ahol minden fekete-fehér sakktábla színeiben pompázik és a terítés is ennek felel meg. A főétel és a desszert kihagyhatatlanul finom volt, gyönyörű tálalással. A fiatal pincérek kissé tétovák, de ez nem rontja el a hangulatot. Kár, hogy az asztaloknál nem áll rendelkezésre mini sakk.

Kürthy Anita
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Tuesday 21/10/2014

Kiváló ételek, isteni ízek, kifogástalan kiszolgálás!

nikolett
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Remek volt!"
Monday 20/10/2014

Remek volt minden. Az üdvözlő ital kellemes meglepetés volt. Bőségesek voltak az adagok. A desszert tökéletesre sikerült. Egyetlen negatívum, hogy bár azt mondták, végül SZÉP kártyával nem tudtunk fizetni ( mint kiderült, csak OTP volt, nekünk pedig a másik kettő).

Dr. Pink Marianna
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Checkmate"
Monday 20/10/2014

Zseniális volt a menü. Az egyes fogások önmagukban is remek kompozíciók. Nagyon jól éreztük magunkat.

Mátyás
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Monday 20/10/2014

Nagyon hangulatos étterem, francia bisztró zenével.Meglepően gyors volt a kiszolgálás, és nagyon kedvesek a pincérek. Ajánlom az éttermet.

anikó
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Monday 20/10/2014

A fogások mind látványban mind ízben kiválóak voltak. A felszolgálás kifogástalan a hangulat remek volt.

István
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 116 reviews →
(Advertisement)
Banner02