Chess Restaurant in Budapest

Dob utca 63., 1074 Budapest Show telephone number →

Chess Restaurant

At the centre of Budapest, and only two minutes from Oktogon square, Chess offers Italian-French-Hungarian bistro cuisine.

The Chess Restaurant has opened: it’s YOUR move now!
Introducing a NEW Chess restaurant: a new management, a new staff, and a new concept awaits YOU on Dob street, Budapest! The new concept successfully combines the increasingly popular Italian-French bistro cuisine with traditional Hungarian foods. The menu includes items ranging from beef goulash and Ligurian minestrone to courgette-shrimp risotto, from chicken paprikash and Butterfish filet to panna cotta and special Hungarian cottage cheese dumplings. You’ll find everything you can imagine! The coffee selection is great, and the wine card is comprehensive. The menu is fitted to the time of the year, and every week we have new specials. From spring until autumn, you can dine on our courtyard terrace!

Our Executive Chef, Levente Kovacs, thinks this way about our cuisine:
“The youthful and modern bistro cuisine is my world. It re-news itself day by day and combines the culinary lifestyles of places around the world, even on just one plate. It happens in a way that I don't use hundreds of spices: I create exciting contrasts. I work with a minimalist kitchen design because simple can be great too! It’s sometimes difficult to refrain from putting all my ideas into one dish. I look for the raw materials, as they were given to me by nature herself; and I change as little as I can. Then we get to a point where simple is not so simple anymore: an easy and tasty harmony in life, in the kitchen and on the plate, simple is a masterful and complicated balance. Enjoy!”

What else can we say?
The Chess Restaurant is place of intimacy in black and white, a place to get together frequently, a place to try new dishes every day, and a place with an ever-changing culinary creativity, served simply and distinctly.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Chess Restaurant – Budapest


148 reviews
Write a review → See all 148 reviews →
Food
Service
Atmosphere
70 visitors would recommend this restaurant!
"Értékelés"
Friday 27/03/2015

Nagyon kellemes hely.
Kicsit idegesítő, hogy miközben eszem, megkérdezik, ízlik-e.
Gusztusos, kellemes tálalás, kedves pincérek. Minden nagyon finom volt. (A desszerthez járó szósz kivételével.)
Mindenkinek ajánlom.

Tóth Gergely
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Thursday 26/03/2015

Az egyedülálló ízvilágú ételek,kellemes zene, udvarias kiszolgálás. Minden falatot élveztünk. Maradandó élményben volt részünk ismét! Köszönjük.

Klaudia
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Fantasztikus ízek, látványos ételek, figyelmes felszolgálás"
Wednesday 25/03/2015

Az étkészlet szolidan elegáns a felszolgálás figyelmes, pont annyira, melytől még nem tolakodó. Az ételek látványát csak az íze múlta felül! Az elfogyasztott ételek elkészítése, ízesítése, valamint művészi tálalása minden érzékszervünket megdolgoztatta és maradandó élménnyel távozhatunk.

Erika
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Tuesday 24/03/2015

2015.03.21. napján vacsoráztunk az étteremben.
Köszönjük a személyzetnek és az étteremvezetőnek, hogy ilyen nagyszerű élményben lehetett részünk. Az ételekről és a kiszolgáláskor csak superlativusokban tudunk beszélni. Másoknak is ajánlani fogjuk ezt az éttermet és máskor is ellátogatunk ide.

Juhász Zoltán
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Tökéletes kiszolgálás, ételek és hangulat "
Tuesday 24/03/2015

Egyszerűen minden fantasztikus volt a Chess Étteremben. A felszolgálók nagyon kedvesek, udvariasak és barátságosak voltak az első pillanattól kezdve, professzionális kiszolgálást biztosítottak számunkra az ebéd során. Az ételek remekül illettek egymáshoz, egytől-egyig nagyon finoman voltak elkészítve, melyet gyönyörű tálalással koronáztak meg. A borok, a hely atmoszférája, a háttérben szóló zene pedig csak fokozták a hangulatot. Az étterem könnyen megközelíthető az Erzsébet körút felől, ami számunkra szintén fontos szempont volt. Csak ajánlani tudjuk az éttermet! Köszönjük a remek kiszolgálást és gratulálok a csapatnak!

Szonja
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"szerethető fogások, egy-egy csavarral"
Monday 23/03/2015

Hangulatos étterem, kedves kiszolgálás. Mindegyik fogásban volt egy kis csavar. Az ételek alapvetően nagyon ízletesek voltak, egy kicsit talán az adagok mérete miatt nehézkesnek találtam egy-egy összeállítást (bundázott lazac-gnocchi), ez azonban nem vont le a vacsora értékéből. A blini és a Cézár saláta a kardhal tatárral kimondottan jó előétel-kombináció volt, és a főétel holladi espumája is betalált a curry ízesítéssel.

Winkler Ágnes
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Monday 23/03/2015

Különleges fogások, bőséges adagok, kellemes környezet, udvarias kiszolgálás.

Edit
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Tökéletes gasztonómiai élmény"
Monday 23/03/2015

finom ételek, figyelmes személyzet, meglepetés falatok

Éva
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Monday 23/03/2015

Nagyon hangulatos étterem, kedves kiszolgálással, finom ételekkel

Dia
Food
Service
Atmosphere
"Kézműves borok!"
Monday 23/03/2015

Nagyszerű ételek, gyors és udvarias kiszolgálás, kellemes retro hangulat. Az étterem különleges értéke, hogy csak kiváló kézműves borokat szolgálnak fel Kovács Antal kínálatából.

Attila
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 148 reviews →
(Advertisement)
Banner02