Kacsa Vendéglő - Budapest

Kacsa Vendéglő - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Kacsa Vendéglő

1027 Budapest, Fő utca 75.

Kacsa Vendéglő
Fő utca 75. , 1027 Budapest

Budapest II. kerületében a Fő utcában, magyaros-nemzetközi konyhával és kacsaspecialitásokkal várja Vendégeit a Kacsa Vendéglő.


Minden este 19:00 órától élő cigányzene!
Budán, a Víziváros szívében, több mint 100 éve működő étterem, magyaros konyhával és felejthetetlen zenei élménnyel várja Önöket a Kacsa Vendéglő, melyet a The New York Times Budapest egyik leghangulatosabb, a Top 10 angol utazási magazin a főváros legjobb éttermének választotta.

Megtalálhat és/vagy kedvelhet bennünket a facebook-on is, hogy mindig megkapja az akcióinkról szóló hírlevelünket: www.facebook.com/kacsaetterem

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Kacsa Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(190 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Nagyszerű hely! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Messze felülmúlta az elképzelésünket! A hely maga is gyönyörű. Nem túl nagy, de pont emiatt nagyon hangulatos. A zenészek nagyon jól játszottak, a hegedűs minden asztalhoz odament, megkérdezte, van-e valami, amit szívesen hallanának. A mi kérésünket nem tudta fejből, de utána nézett, és pár perc múlva már játszották is, nagyon tehetségesek! ? Volt, hogy az ismertebb dalokat több asztalnál is énekelték, szóval tényleg, nagyon jó hangulata van a helynek. A felszolgáló hölgy extra kedves volt, többször is odajött érdeklődni, hogy minden rendben van-e. ? Már a választék is különleges, nehéz dönteni (ez volt az első étterem, ahol vadkacsát láttam az étlapon, én azt választottam) de mi teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel, nagyon finom volt. Mindenképpen ajánlom ?
Kun Virág - 2024. február 25., vasárnap 07:13

"Not good expirience"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
They want to pay case in euro They did not inform us that do not accept cards
Dim Sokinazt - 2023. december 27., szerda 16:07

"Not bad"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
I expected better quality of the food. It was not bad but due to the references I have read before going to, I thought to get better quality. The musicians were nice and the atmosphere too. I didn't like paper table napkins
Dona W. - 2022. október 22., szombat 08:15

"Elégtelen"

2,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Ízetlen, unalmas, menza szintű tányérételek, salátalevél és paradicsom dekor, otthon az ember jobbat csinál. A hangulat nem ellensúlyozza, hogy minden ízetlen volt és egy olyan árfekvésben amiért egy csárdában elájul az ember, javaslom ti is nézzetek el, mert ide nem turistaként jönni csalódás volt.
Takács Ferenc - 2019. június 23., vasárnap 12:34

"Excellent meal!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We booked this restaurant based on food reviews and the prospect of live music. The photos of their food on their website do not do justice to the presentation in the restaurant. The quality and taste of the food was outstanding. There were four of us and each of us greatly enjoyed our meal. Three of us had the meal with some wine pairings and each of the wines was an excellent made to the food. The restaurant is small and the wandering violinist was enjoyable without being arbiters of. He took requests.
CynicalToad - 2019. május 27., hétfő 18:30

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat,isteni ételek és nagyon kedves kiszolgálás! Bíztos,hogy még menni fogunk!
Mauthner Tamásné - 2018. október 08., hétfő 03:59