Kacsa Vendéglő - Budapest

Kacsa Vendéglő - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Kacsa Vendéglő

1027 Budapest, Fő utca 75.

Kacsa Vendéglő
Fő utca 75. , 1027 Budapest

Budapest II. kerületében a Fő utcában, magyaros-nemzetközi konyhával és kacsaspecialitásokkal várja Vendégeit a Kacsa Vendéglő.


Minden este 19:00 órától élő cigányzene!
Budán, a Víziváros szívében, több mint 100 éve működő étterem, magyaros konyhával és felejthetetlen zenei élménnyel várja Önöket a Kacsa Vendéglő, melyet a The New York Times Budapest egyik leghangulatosabb, a Top 10 angol utazási magazin a főváros legjobb éttermének választotta.

Megtalálhat és/vagy kedvelhet bennünket a facebook-on is, hogy mindig megkapja az akcióinkról szóló hírlevelünket: www.facebook.com/kacsaetterem

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Kacsa Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(187 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Elégtelen"

2,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Ízetlen, unalmas, menza szintű tányérételek, salátalevél és paradicsom dekor, otthon az ember jobbat csinál. A hangulat nem ellensúlyozza, hogy minden ízetlen volt és egy olyan árfekvésben amiért egy csárdában elájul az ember, javaslom ti is nézzetek el, mert ide nem turistaként jönni csalódás volt.
Takács Ferenc - 2019. június 23., vasárnap 12:34

"Excellent meal!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We booked this restaurant based on food reviews and the prospect of live music. The photos of their food on their website do not do justice to the presentation in the restaurant. The quality and taste of the food was outstanding. There were four of us and each of us greatly enjoyed our meal. Three of us had the meal with some wine pairings and each of the wines was an excellent made to the food. The restaurant is small and the wandering violinist was enjoyable without being arbiters of. He took requests.
CynicalToad - 2019. május 27., hétfő 18:30

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat,isteni ételek és nagyon kedves kiszolgálás! Bíztos,hogy még menni fogunk!
Mauthner Tamásné - 2018. október 08., hétfő 03:59

"Kacsa étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt, a foglalástól a fizetésig. azt kaptuk amit vártunk, Figyelmes kiszolgálás, kellemes környezet.
Rácz István - 2018. szeptember 03., hétfő 05:56

"kulcsar tamas keszthely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Én csak először voltam itt de nem utoljára
kulcsar tamas - 2018. március 03., szombat 05:40

"Kacsa"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Az étel alapvetően rendben volt, a tányéron az elhelyezés, a díszítés is, a kacsa puha, bőre ropogós, viszont számomra túl sós. A kiszolgálás kedves és udvarias, de alapvető hiányosságok voltak. Nem volt a terítéken és csak kérésre hoztak szalvettát, nem szedték le a tányérokat az étel elfogyasztása után. Viszonylag nagy volt az asztal, így a használt tányérokat, evőeszközt kitettük a szélére, előbb-utóbb elvitték, de nem túl gusztusos így étkezni. Az főétel fogyasztása közben, egy harmadik személy, nem aki kiszolgált minket, a beszélgetésuünket megzavarva, végzett "piackutatást", hogy elégedettek voltunk-e (múlt időben!) a promócióval?
Rudas Andrea - 2016. március 31., csütörtök 09:06