Kakas Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Kakas Étterem

1184 Budapest, József utca 55.

Kakas Étterem
József utca 55. , 1184 Budapest

Budapest 18. kerületében a József utca 55. szám alatt rendkívül széles és ízletes ételválasztékkal várja Vendégeit a Kakas étterem.

Köszönet illeti mindazokat, akik 1985 óta kitartóan mellettem állnak és segítenek munkámban. Családom, hozzátartozóink és közeli barátaink nélkül talán még ma is a barátságos kis Kakas Csárda állna a hatalmas bérházak árnyékában. Éttermünk sikerei nekik és annak a nagyszerű szakembergárdának köszönhetők, akikből mára egy valóban egyedülálló, kitűnő csapat állt össze.
Szakmai hozzáértésük, emberi helytállásuk és valamennyiünk kreatív tenni akarása meghozta gyümölcsét. Az elmúlt évtizedekben konyhamestereink rendszeresen részt vesznek a különböző gasztronómiai megmérettetéseken.
A szakmai fórumokon többek között az „Év Kisvendéglője”, illetve a „Védnöki Tábla” elismeréseket is megkaptuk. Bátran kijelenthetjük, a Kakas Étterem napjainkban már azon kevés vendéglők egyike, amelyről bel- és külföldi látogatóink egyaránt az őszinte elismerés hangján beszélnek.
Minden kedves vendégünknek kellemes időtöltést és jó étvágyat kívánunk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Kakas Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(807 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Kakas étterem, 2024. 03. 16, ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Telt ház, csúcsidő, mégis közvetlen, de nem tolakodó, udvarias pincérek, nagyszerű konyha, kitűnő hangulat! Megérte az árát! Kilenc fő egyhangú véleménye alapján: remek napunk volt!
Laczkó Sándor - 2024. március 17., vasárnap 10:04

"-"

2,7
Konyha: 0 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Két brassóit rendeltünk meg is érkezett de már ránézésre sem hasonlított a arra a brassóira amit megszoktunk ebbe az étterembe sima főtt krumpli megsütve valami nagyon száraz hús belekeverve se ize se büze nem volt az egésznek sóztuk borsoztuk de csak egy szárazhús sült krumplival keverve. A pincérnek szóltunk, hogy ma nem jött be a szakács mert ezt biztos nem szakács készítette, ott hagytuk és most már más helyet fogunk keresni, ár érték arányba ez nagyon gyenge volt kifizettük és éhesen távoztunk. Különben minden rendben volt csak a kaja nem amiért mentük
Zámbó István - 2023. október 06., péntek 18:03

"Kakas étterem értékelése"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden remek volt, a ételek ízharmóniája, a kiszolgálás kedvessége, és gyorsasága. Sokszor voltunk, és reméljük sokáig élvezhetjük a Kakas étterem összeszokott csapatának vendéglátásást.
Asbóth Éva - 2023. június 20., kedd 18:36

"Régen sokat voltunk itt…"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak jót és szépet tudok mondani az étteremről, és az ételekről is. A kiszolgálás pedig családias és figyelmes volt. Zénót csak dicséri tudom. Mind a nyolcan finomat ettünk. Foglalásunknál a kérésemet teljesítették. Ajánlom másoknak is.
Eördögh Balázs - 2023. február 05., vasárnap 06:02

"Most sem csalódtam"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás udvarias és barátságos,az ételek pedig fantasztikusak! Minden!
Erdei Sándor - 2021. november 14., vasárnap 20:32

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden szuper volt :)
ggbuffon1897 . - 2021. július 11., vasárnap 07:34