Vogue Boat Café & Restaurant - magyar, szerb konyha

Képek az étteremről

2 személyes ajánlat - Augusztus 31-ig. 4 995 Ft/fő Érvényes: 2020. július 1. - 2020. augusztus 31.

2 SZEMÉLYES AJÁNLAT - Kedvezményes kétszemélyes tálakkal várjuk Vendégeinket augusztus végéig!

A Vogue Hajó 2 személyes ajánlatai:

1. „Hazai Ízek”
A kétszemélyes tál tartalma:
- Fokhagymás tarja, lecsós tallérburgonya
- Rosé kacsamell, mézes glace, almás párolt káposzta, röstiburgonya
- Mandulás csirkemell, grill zöldség, tojásos rizslepény

2. „Délszláv kalandozás”
A kétszemélyes tál tartalma:
- Csevapcsicsa
- Pljeskavica
- Zöldséges csirkerolád
- Steak burgonya, lilahagyma, vegyes saláta
- Ajvár
- Sült paprika
- Lepény

Mindkét ajánlat 11.900 Ft/2 fő helyett, egyedi akciós ára csupán 9.990 Ft/2 fő!

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy az online asztalfoglalás leadásánál, a "Megjegyzés" mezőbe legyenek szívesek feltüntetni, hogy a "Hazai ízek" vagy a "Délszláv kalandozás" menüajánlatot szeretnék-e fogyasztani a 2 lehetőség közül. Köszönjük.

Kérjük, hogy legalább 1 nappal előre szíveskedjenek leadni az asztalfoglalást erre az ajánlatra.

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válasszon időpontot (augusztus 31-ig) az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

Vogue Boat Café & Restaurant

1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 1.

Vogue Boat Café & Restaurant
Carl Lutz rakpart 1. , 1137 Budapest

Feel Vogue. Feel Trendy.

Tündöklő víztükör, festői szépségű panoráma, exkluzív enteriőr, páratlan konyhaművészet és felejthetetlen hangulat Budapest szívében, a Dunán.

Az elegáns állóhajó prominens csapata mintegy harminc év nemzetközi tapasztalatával, prémium környezetben várja vendégeit elsőosztályú ételek és professzionális kiszolgálás kíséretében, ahol az egyedülálló atmoszférát a Duna és a Budai Várnegyed elbűvölő látképe, a fedélzet luxuskialakítása, a kulináris élvezetek fúziós sajátossága, valamint a tradicionális trendek és kortárs stílusirányzatok találkozása biztosítja.

A belső hajótér eleganciáját a magas minőségű anyagok, a letisztult formák és a természetes színvilág harmonikus egysége adják. A különleges faburkolatok melegséget árasztó jellege, valamint a gravírozott üvegfelületek sikkes bája egy olyan, impozáns atmoszférát teremt, melyben exkluzív, mégis otthonos miliő fogadja a vendégeket.

Az étterem kivételes konyhaművészetének titka a különböző étkezési kultúrák tradicionális ízvilágának keveredésében, s ezzel az új ételkreációk által nyújtott, egyedülálló kulináris élvezetekben rejlik egy valóságos ízutazásra invitálva ezzel a látogatókat. Kuriózum, hogy ezen fúziós koncepció gasztronómiai remekei kortárs köntösben, mintegy művészi alkotásokként kerülnek az asztalra, melyekben a múlt a huszonegyedik századdal karöltve alkot egységet mind tartalmi, mind formai tekintetben.

A fedélzet nem csupán az a’la cart vendégforgalom lebonyolítására, hanem a speciális kínálat által egyéb programok, s akár egyedi elképzelések megvalósítására is alkalmas. Rendezvényhelyszínként céges és magánjellegű események egyaránt kivitelezhetők, a hajóapartmanok luxuskényelmét pedig a teljes kikapcsolódásra vágyók figyelmébe ajánljuk.

A’la cart étterem ∙ Különleges ajánlatok ∙ Rendezvényhelyszín ∙ Luxusapartmanok

Holisztikus szolgáltatásnyújtás mesterfokon!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vogue Boat Café & Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(1175 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Kellemes hangulat, jó kiszolgálás"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely nagyon szép és a kiszolgálás nagyon jó volt. A pljeskavica kicsit sós volt és egy két személyes tálhoz csak egyet adtak, viszont a bacon-be tekert csirke isteni volt és kárpótolta a többit.
Endrefy László - 2020. augusztus 11., kedd 07:00

"Jó összkép, de inkább a "Prémium" (4900.-) árkateógirába tenném"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes hangulatú étterem kedves kiszolgálással és jó fogásokkal, bár én egyértelműen inkább a "Prémium" (4900 Ft) menükategóriába sorolnám, nem pedig az "Exkluzív"-ba (5900 Ft). Mindemellett néhány kisebb negatívum: - a borlap igencsak túlárazott, majdnem 1000 Ft a legolcsóbb pohár bor - az előételre kb. 30 percet kellett várni - tömegközlekedéssel nehezen megközelíthető
Gergely K - 2020. március 13., péntek 09:27

"Csalódás :("

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Ezúttal sajnos csalódtunk a Vogue-ban. A kiszolgálást illetoen már rosszat sejtetett, hogy a felszolgáló úr nem jegyezte meg a rendelésunket, és visszajott 2 percen belül megkerdezni. A hátszín rendelésnél nem kérdezte meg, hogy mennyire szeretnénk atsutve kérni (egy ilyen színvonalú étteremnel én úgy gondolom, ez egy minimum elvárás) , végül véresen kaptuk, ami nem is lett volna probléma, de a hús eszmeletlen rágós volt és majdnem, hogy íztelen. A rendkívül edesszaju párom ihatatlanul édes limonadejat vissza kellett küldenünk, mert még ő sem bírta meginni, a második limonadeja egy fokkal jobb volt, de még ígyis iszonyú édes. A hátunk mögötti asztalnál feltehetően a chef úr barátai ültek, akik ordibaltak, így alig hallottuk a saját hangunkat. Végül a fizetésnél a felszolgáló úr megállt mellettünk és végignezte, ahogy beletettuk a pénzt a kis könyvbe, amivel speciel én még nem találkoztam, számomra ez kissé illetlen volt. A recepcional senki nem fogadta a vendégeket, de ez a legkevesebb lett volna. Vasárnap mentünk és az volt az érzésünk, hogy itt már feladta a személyzet az igyekezetet, pedig szerintem azt is megilletné ugyanaz a kiszolgálás, akinek csak vasárnap van ideje részt venni az etteremhéten:(.
Kurdits Ágnes - 2019. október 15., kedd 12:51

"Kellemes kikapcsolódás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, finom ételek, finom borok, kellemes hangulat. Összességében nem tudunk rosszat mondani :)
- 2019. október 14., hétfő 09:24

"finom ízek, szép tálalás"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
finom ízek, szép tálalás
Lilla - 2019. október 14., hétfő 08:23

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, fantasztikus ízvilág. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Olga - 2019. október 14., hétfő 06:11