Vogue Boat Café & Restaurant - Budapest

Vogue Boat Café & Restaurant - magyar, szerb konyha

Képek az étteremről

Vogue Boat Café & Restaurant

1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 1.

Vogue Boat Café & Restaurant
Carl Lutz rakpart 1. , 1137 Budapest

Feel Vogue. Feel Trendy.

Tündöklő víztükör, festői szépségű panoráma, exkluzív enteriőr, páratlan konyhaművészet és felejthetetlen hangulat Budapest szívében, a Dunán.

Az elegáns állóhajó prominens csapata mintegy harminc év nemzetközi tapasztalatával, prémium környezetben várja vendégeit elsőosztályú ételek és professzionális kiszolgálás kíséretében, ahol az egyedülálló atmoszférát a Duna és a Budai Várnegyed elbűvölő látképe, a fedélzet luxuskialakítása, a kulináris élvezetek fúziós sajátossága, valamint a tradicionális trendek és kortárs stílusirányzatok találkozása biztosítja.

A belső hajótér eleganciáját a magas minőségű anyagok, a letisztult formák és a természetes színvilág harmonikus egysége adják. A különleges faburkolatok melegséget árasztó jellege, valamint a gravírozott üvegfelületek sikkes bája egy olyan, impozáns atmoszférát teremt, melyben exkluzív, mégis otthonos miliő fogadja a vendégeket.

Az étterem kivételes konyhaművészetének titka a különböző étkezési kultúrák tradicionális ízvilágának keveredésében, s ezzel az új ételkreációk által nyújtott, egyedülálló kulináris élvezetekben rejlik egy valóságos ízutazásra invitálva ezzel a látogatókat. Kuriózum, hogy ezen fúziós koncepció gasztronómiai remekei kortárs köntösben, mintegy művészi alkotásokként kerülnek az asztalra, melyekben a múlt a huszonegyedik századdal karöltve alkot egységet mind tartalmi, mind formai tekintetben.

A fedélzet nem csupán az a’la cart vendégforgalom lebonyolítására, hanem a speciális kínálat által egyéb programok, s akár egyedi elképzelések megvalósítására is alkalmas. Rendezvényhelyszínként céges és magánjellegű események egyaránt kivitelezhetők, a hajóapartmanok luxuskényelmét pedig a teljes kikapcsolódásra vágyók figyelmébe ajánljuk.

A’la cart étterem ∙ Különleges ajánlatok ∙ Rendezvényhelyszín ∙ Luxusapartmanok

Holisztikus szolgáltatásnyújtás mesterfokon!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vogue Boat Café & Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(1179 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Valentin napi ajanlat"

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Korábban már ettünk itt a Dining city keretein belül. Akkor nagyon jó élményekkel tavoztunk, így idén is ellátogattunk. A kiszolgálás nagyon sietős volt, nevetségesen kis adagokat kaptunk és a leírásban ígért élő zenés hangulat is elmaradt, mivel az alsó szintre kaptunk helyet. 40.000 + ft-ért egy jó elmenyt vártam, nem egy “elment, de azért hazafele álljunk meg a mekiben” elmenyt. Soha többet.
Megyeri Alexandra - 2022. március 18., péntek 23:34

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás és az ételek is tökéletesek voltak. Csillagos ötös a szakácsnak.?
Kiss Endre - 2020. szeptember 29., kedd 04:54

"Ummm, not great but also not much to complain"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
We went there to have a birthday dinner. The service was good, but they don't have smoothie or milkshake. We ordered the southern slavic adventure for two. It was a very big plate with lots of food, more than enough for two. However, the fixed menu on the website includes flounder, which was never served. I wanted to ask about it, but my husband stopped me, he didn't wanna cause any unpleasantness...There were only three tables including ours, with enough social distancing!
AZ - 2020. szeptember 15., kedd 07:43

"Mennyei ízek !"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
41. házassági évfordulónk megünneplésére kerestünk vacsorázó helyet és szerencsénkre a Vouge hajó mellett döntöttünk .Fantasztikus ízélményben volt részünk . A szerb séf jóvoltából már az ízelítő falatok is különlegesen finomak voltak . Utána fácán levest , libamájat és bárányt ettünk . Minden fogás kitűnő volt ! A pincér kedves , udvarias , nem tolakodó volt . A hangulatra csak azért nem adtam 5 csillagot , mert szinte kongott az étterem, olyan kevesen voltunk . ( Sajnos .)
Vekerdiné Szép Katalin - 2020. augusztus 26., szerda 21:27

"Kellemes hangulat, jó kiszolgálás"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely nagyon szép és a kiszolgálás nagyon jó volt. A pljeskavica kicsit sós volt és egy két személyes tálhoz csak egyet adtak, viszont a bacon-be tekert csirke isteni volt és kárpótolta a többit.
Endrefy László - 2020. augusztus 11., kedd 07:00

"Jó összkép, de inkább a "Prémium" (4900.-) árkateógirába tenném"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes hangulatú étterem kedves kiszolgálással és jó fogásokkal, bár én egyértelműen inkább a "Prémium" (4900 Ft) menükategóriába sorolnám, nem pedig az "Exkluzív"-ba (5900 Ft). Mindemellett néhány kisebb negatívum: - a borlap igencsak túlárazott, majdnem 1000 Ft a legolcsóbb pohár bor - az előételre kb. 30 percet kellett várni - tömegközlekedéssel nehezen megközelíthető
Gergely K - 2020. március 13., péntek 09:27