Vogue Boat Café & Restaurant in Budapest

Vogue Boat Café & Restaurant - hungarian, serbian food

Make a Online Reservation

Vogue Boat Café & Restaurant

1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 1.

Vogue Boat Café & Restaurant
Carl Lutz rakpart 1. , 1137 Budapest

Feel Vogue. Feel Trendy.

Sparkling waves, picturesque panorama, exclusive design, incomparable cuisine and special atmosphere in the heart of Budapest, on the Danube.

The elegant pontoon has been anchoring on the river for almost three decades now, offering an unforgettable culinary experience in a premium environment with an incredible panoramic view to our wonderful capital city. The lustrous waves with the historical Buda Castle District behind, the luxurious interior and the masterpieces of the exceptional fusion cuisine all provide a unique atmosphere, while professional service guarantees the impeccable experience.

The elegance of the interior design is ensured by the harmony of the refined furnishing with premium materials and natural colors, while guests feel themselves like in an exclusive, but homey environment thanks to the warm wainscots and engraved glass interfaces. This special, imposing milieu prevails in all parts of the boat, however, all the bar, lounge and panoramic terrace are suitable for different occasions.

The meal novelties of the boat invite you for a real gastronomic voyage, while traditions and modern trends go hand in hand in perfect harmony regarding both the ingredients and appearance. Its historic past adds an interesting twist to the fusion meals, while the team’s international background guarantees the perfection of all new creations.

Vogue can be a perfect choice for any occasions, even for a business meeting, friends’ meetup, romantic date or family gathering. The pontoon’s uniqueness resides in its holistic services, including its event, apartment and mooring or indirect cruising facility.

A’la carte restaurant ∙ Special offers ∙ Event venue ∙ Luxurious apartment

Reserve your table online now for free through DiningCity: Vogue Boat Café & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(1173 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.6

"Csalódás :("

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Ezúttal sajnos csalódtunk a Vogue-ban. A kiszolgálást illetoen már rosszat sejtetett, hogy a felszolgáló úr nem jegyezte meg a rendelésunket, és visszajott 2 percen belül megkerdezni. A hátszín rendelésnél nem kérdezte meg, hogy mennyire szeretnénk atsutve kérni (egy ilyen színvonalú étteremnel én úgy gondolom, ez egy minimum elvárás) , végül véresen kaptuk, ami nem is lett volna probléma, de a hús eszmeletlen rágós volt és majdnem, hogy íztelen. A rendkívül edesszaju párom ihatatlanul édes limonadejat vissza kellett küldenünk, mert még ő sem bírta meginni, a második limonadeja egy fokkal jobb volt, de még ígyis iszonyú édes. A hátunk mögötti asztalnál feltehetően a chef úr barátai ültek, akik ordibaltak, így alig hallottuk a saját hangunkat. Végül a fizetésnél a felszolgáló úr megállt mellettünk és végignezte, ahogy beletettuk a pénzt a kis könyvbe, amivel speciel én még nem találkoztam, számomra ez kissé illetlen volt. A recepcional senki nem fogadta a vendégeket, de ez a legkevesebb lett volna. Vasárnap mentünk és az volt az érzésünk, hogy itt már feladta a személyzet az igyekezetet, pedig szerintem azt is megilletné ugyanaz a kiszolgálás, akinek csak vasárnap van ideje részt venni az etteremhéten:(.
Kurdits Ágnes - Tuesday 15/10/2019

"Kellemes kikapcsolódás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, finom ételek, finom borok, kellemes hangulat. Összességében nem tudunk rosszat mondani :)
- Monday 14/10/2019

"finom ízek, szép tálalás"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
finom ízek, szép tálalás
Lilla - Monday 14/10/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulat, fantasztikus ízvilág. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Olga - Monday 14/10/2019

"Finom ételek, szép kilátás "

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Finomak voltak az ételek. A kiszolgálással többé kevésbé elégedettek voltunk. A számlával volt egy kis félreértés, de megoldódott.
Csabai Cintia - Sunday 13/10/2019

"Peldaerteku figyelem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nemregiben kezdtem bele egy dietaba es nagyon jol esett, hogy az eddigi tapasztalataimmal ellentétben az étteremben ezt szem előtt tartottak egy meg egy külön fogást is felkinaltak!
Iharosi Monika - Sunday 13/10/2019