Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse) - Lajosmizse

Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse) - magyar konyha

Képek az étteremről

Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse)

6050 Lajosmizse, Bene tanya 625.

Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse)
Bene tanya 625. , 6050 Lajosmizse

Az Öreg Tanyacsárda Kecskemét és Lajosmizse között, az 5-ös főút mentén található, magyaros konyhával várja a vendégeket, igazi vidéki környezetben.


Az Öreg Tanyacsárdában a „városlakók” igazán belemerülhetnek a hamisítatlan vidéki atmoszférába: autentikus berendezésének és nem utolsó sorban kitűnő konyhájának köszönheti hírnevét a magyar vendéglátásban.

Mesterszakácsaink ételspecialitásai pl. a Kemencében sütött bőrös sertéscsülök, a Zsiványpecsenye, ahogyan Bozsó József festőművész Barátunk készítette vagy a Tejespite már közel negyedik évtizede fémjelzik a Tanyacsárda konyháját.
A csárda étlapjára tradicionális receptek alapján készült ételek kerülnek.
A hagyományos ízek úgy őrzik a magyaros jelleget, hogy közben érvényesülnek a korszerű táplálkozási elvárások is.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Öreg Tanyacsárda – Lajosmizse

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(97 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Szűcs Hajni "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes, gyors kiszolgálás, finom ételek :) érdemes volt Hódmezővásárhelyről elutazni. Az árak is kedvezőek. Ajánlani tudom mindenki számára.
Szücs Hajnalka - 2019. október 28., hétfő 08:15

"Meglepetés születésnap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Meglepetés születésnapot tartottunk az Új Tanyacsárdában, amely a Tanyacsárda profi csapatának és az elismerésre méltó, figyelmes és kiváló vendégszeretetének köszönhetően felejthetetlen élményt adott, nem csak az ünnepeltnek hanem a vendégeknek is. Alig akartunk másnap haza menni :)))) Gratulálok és hálás köszönetem, mert ilyen profi és elhivatott csapat nélkül ez nem sikerült volna!!!!
D. Júlia - 2019. szeptember 16., hétfő 16:53

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedett voltam . A vacsora nagyon finom és bőséges. Felszolgálás figyelmes és udvarias.Német vendégeim voltak minden nagyon tetszett nekik is . Nagyon szépen köszönöm .
Laczkó Rudolfné - 2019. augusztus 22., csütörtök 11:24

"Ízek & ízek"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Remek ízek, kedves kiszolgálás és igazi vidékies hangulat fogadott bennünket az étteremben. A Tanyacsárda szerencsére közel van hozzánk, Budapest mellett élünk és minimális kitérővel elérhető számunkra. Egyre kevesebb jó csárda van az országban, annak aki nem a csili-vilire vágyik, ideális választás.
Benedek József - 2019. augusztus 12., hétfő 12:56

"Csalódás "

1,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
A kerhelységben mérhetetlen számú légy, a menzaszínvonalú májgaluskaleves elfogyasztása után bementünk a zárt étteremrészbe. A pincér 4 főnél már az italrendelést is rosszul hozta ki.Az ételeknél ketten kb. fél óra után kaptuk meg a rendelt ételt, a másik két adag ételre még kellett várni több mint negyed órát. A pincér nem kért elnézést. Többször megfordultunk már az étteremben, ez a mostani alkalom nagy csalódás volt.
Tóth István János - 2019. augusztus 05., hétfő 19:11

"Csalódás"

2,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Sajnálatos módon oda kell figyelni mert a szomszéd asztalnál ülők fogyasztásából is a számlánkra került két dolog. Ma történt 2 órája. Én bíztam bennük nem néztem meg a számlát azonnal. Tanuló lecke.
Mézesné - 2019. július 21., vasárnap 13:49