Restaurant Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse) in Lajosmizse

Restaurant Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse) - hungarian food

Make a Online Reservation

Restaurant Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse)

6050 Lajosmizse, Bene tanya 625.

Öreg Tanyacsárda (Lajosmizse)
Bene tanya 625. , 6050 Lajosmizse

The Old Tanyacsárda restaurant is situated between the towns of Kecskemét and Lajosmizse, just off main road 5.

Those unfamiliar with country life can indulge in a genuine countryside atmosphere at the Old Tanyacsárda. Robust rural furniture, unique pottery, hand-sewn blue-dyed tablecloths, hand painted plates and our unsurpassable cuisine are all characteristics of our restaurant.
Specialities of our master chefs include Pork knuckles baked in own skin with potatoes a’la „baker”, Roast meat a’la Robber, as our friend, János Bozsó, the painter used to prepare it, and Flambéed milk pie.
These dishes have been the hallmark of Tanyacsárda for nearly four decades.
Our menu includes traditional recipes and weekly specials, both representing distinctive Hungarian flavours.
In addition, we incorporate current nutritional requirements in our menu planning.

Reserve your table online at DiningCity.com: Öreg Tanyacsárda – Lajosmizse

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(97 értékelés)


food

4.8

service

4.8

ambience

4.6

"Szűcs Hajni "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes, gyors kiszolgálás, finom ételek :) érdemes volt Hódmezővásárhelyről elutazni. Az árak is kedvezőek. Ajánlani tudom mindenki számára.
Szücs Hajnalka - Monday 28/10/2019

"Meglepetés születésnap"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Meglepetés születésnapot tartottunk az Új Tanyacsárdában, amely a Tanyacsárda profi csapatának és az elismerésre méltó, figyelmes és kiváló vendégszeretetének köszönhetően felejthetetlen élményt adott, nem csak az ünnepeltnek hanem a vendégeknek is. Alig akartunk másnap haza menni :)))) Gratulálok és hálás köszönetem, mert ilyen profi és elhivatott csapat nélkül ez nem sikerült volna!!!!
D. Júlia - Monday 16/09/2019

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedett voltam . A vacsora nagyon finom és bőséges. Felszolgálás figyelmes és udvarias.Német vendégeim voltak minden nagyon tetszett nekik is . Nagyon szépen köszönöm .
Laczkó Rudolfné - Thursday 22/08/2019

"Ízek & ízek"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Remek ízek, kedves kiszolgálás és igazi vidékies hangulat fogadott bennünket az étteremben. A Tanyacsárda szerencsére közel van hozzánk, Budapest mellett élünk és minimális kitérővel elérhető számunkra. Egyre kevesebb jó csárda van az országban, annak aki nem a csili-vilire vágyik, ideális választás.
Benedek József - Monday 12/08/2019

"Csalódás "

1.3
food: 2 service: 1 ambience: 1
A kerhelységben mérhetetlen számú légy, a menzaszínvonalú májgaluskaleves elfogyasztása után bementünk a zárt étteremrészbe. A pincér 4 főnél már az italrendelést is rosszul hozta ki.Az ételeknél ketten kb. fél óra után kaptuk meg a rendelt ételt, a másik két adag ételre még kellett várni több mint negyed órát. A pincér nem kért elnézést. Többször megfordultunk már az étteremben, ez a mostani alkalom nagy csalódás volt.
Tóth István János - Monday 05/08/2019

"Csalódás"

2.2
food: 3 service: 1 ambience: 2
Sajnálatos módon oda kell figyelni mert a szomszéd asztalnál ülők fogyasztásából is a számlánkra került két dolog. Ma történt 2 órája. Én bíztam bennük nem néztem meg a számlát azonnal. Tanuló lecke.
Mézesné - Sunday 21/07/2019