Il Pastaio Ristorante and Bar - Budapest

Il Pastaio Ristorante and Bar - olasz, mediterrán konyha

Képek az étteremről

Il Pastaio Ristorante and Bar

1051 Budapest, Vörösmarty tér 2.

Il Pastaio Ristorante and Bar
Vörösmarty tér 2. , 1051 Budapest

Budapest központjában, a Vörösmarty téren modern olasz konyhával, részben házi készítésű alapanyagokkal várja vendégeit az újonnan nyílt Il Pastaio étterem.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Il Pastaio Ristorante and Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(1088 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Finom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Menüt idén különösen jól állították össze, nagyon finom volt és az italcsomagban szereplő borok is nagyon jól passzoltak az általunk választott fogásokhoz. Eddig ez az étteremheteken résztvevő éttermek közül az egyetlen, amibe minden évben visszatértünk. Azt hiszem, ez magáért beszél!
Tóth Sára - 2024. április 17., szerda 11:37

"Finom belvárosi olasz vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden fogás. Kedvesek és segítőkészek a kiszolgálók. Most már legalább puskából tudtak pár dolgot mondani a borokról. Max. ezen lehet még fejleszteni :) Köszönjük az élményt!
N László - 2024. április 17., szerda 07:49

"A költséghatékonyság királya"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Előételként kukoricalé, főételként pizza és hotdog, desszertként tiramisu, nagyon ajánlott. A pincérek nagyon barátságosak és segítőkészek, az étterem hangulata pedig tökéletes!
Y CLEO - 2024. április 17., szerda 07:48

"Csalódás"

3,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Ez az este "különleges" élményeket hozott. Az ételek fogyaszthatók voltak, de semmi extra ötlet. A kiszolgálásban számos döccenő volt: - A felszolgáló elejtette a kechupos-majonézes tégelyt, a tartalma szanaszét fröccsent. Ilyen előfordul, de nagyon rosszul kezelte az ügyet. Olyan elnagyolva törölte fel, hogy a Vendég volt kénytelen ezt pótolni, megakadályozván, hogy minden arrajáró belelépjen és széthordja. Az nem tartott számot az érdeklődésére, hogy a Vendég nadrája is majonézes lett. Végül kérésre megkapta azt a rongyot, amivel az előbb a földet törölték (kimosta a pincér a mosdóban előtte legalább) és letörölhette a majonézt. - Valaki pizzát kért és közderültségre kettétört a kés, amivel vágni akarta. - A deszert fagylaltos palacsintához kést, villát nem adtak, kanállal kellett elvagdalni. - Fizetéskor a felszolgáló kiprovokálta a borravalót, ami ellentétes a Dining City meghirdetett elveivel. Mindez erősen befolyásolta a hangulatot is természetesen.
Miklós - 2024. április 17., szerda 07:42

"Szuper fogások és kiváló bor párosítások!!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper fogások és kiváló bor párosítások!! Nagyon nehéz volt választani az ételek közül és azt láttuk hogy a körülöttünk lévők által választott más fogások is mind nagyon jól néztek ki! Elégedettek vagyunk, nem hiába nyertek!
dr. Ujfalusi Dorottya - 2024. április 17., szerda 05:27

"Rendkívül kedves kiszolgálás, finom ételek!"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedves személyzet, finom ételek, a desszertek kategóriában csillagos ötös!
Klemenik Márta - 2024. április 17., szerda 05:06