Il Pastaio Ristorante and Bar in Budapest

Il Pastaio Ristorante and Bar - italian, mediterranean food

Make an Online Reservation

Il Pastaio Ristorante and Bar

1051 Budapest, Vörösmarty tér 2.

Il Pastaio Ristorante and Bar
Vörösmarty tér 2. , 1051 Budapest

In the centre of Budapest, at Vörösmarty square with its modern Italian cuisine, restaurant Il Pastaio awaits its guests.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Il Pastaio Ristorante and Bar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(1117 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.6

""

2.3
food: 0 service: 4 ambience: 2
Maga az etterem hangulata kellemes, jo a zene, finomak a borok. Altalanossagban kedvesek es segitokeszek voltak a felszolgalok. Viszont mivel 21:00 orara foglaltunk asztalt es 22:30kor zart a hely, erezhetoen surgettek, ami eleg kellemetlen volt, akkor inkabb 20:30 utan ne lehessen asztalt foglaln. De szerintem harom fogas elfogyasztasara, kellemes csevejre es egy pohar bor megivasara kell 2 ora es ne toljak az orrrom ala a terminalt, mikor meg meg sem ittam a borom, de mar 22:29 van. Arrol nem is beszelve, hogy a pizzaba, amit rendeltunk egy mosogato szivacs fem darabja volt belesutve. Amellett, hogy ez azert rohadtul eletveszelyes, nem ezt varnam el egy olyan helytol, ami kategoria gyoztes az ettermeheten. Termeszetesen az etelt kicsereltek es levettek a szamla vegosszegebol is, szoval egy szavam nem lehet, korrektul jartak el, de ezek utan egyik etelt sem fogyasztottam jo szajizzel. Nagyon kellemetlen volt.
Sárközi Alexandra - Tuesday 23/04/2024

"Il pasta.... ? BASTA! "

2.5
food: 2 service: 2 ambience: 2
Soha nem gondoltam volna, hogy az adott helyen rossz tapasztalataim lesznek, eddig ez SOHA nem fordult elő. De sajnos, ebben is van "előre menés"... A benti részen kevesebb hely van (ez adottság)- de ERŐTELJESEN KIFOGÁSOLHATÓ, hogy bár lent, az ablaknál VAGY MÁSFÉL ÓRÁN KERSZTÜL üres volt az asztal, "fentre" terelik az embert, és egy másik társaságot (később érkeztek)- pedig a fenti ablakhoz ültetik (annak tagjai amúgy "csak beszélgetnek", ugye, a Vörösmarty tér, az... Ö,,, Izé... No.... A kacsamell nemhogy rosé, szinte nyers... Az italsornál volt, hogy TELJESEN összekeverték az italokat.... A jó tanuló felelt (Karinthy), de a rosszat kellett leültetni....
Basta Béla - Tuesday 23/04/2024

"Nagyon jó ár-érték arány"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 4
Nagy adagok, kedvező áron.
Vaskó Viktor - Tuesday 23/04/2024

"Ráadás vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Harmadszor jártunk az étteremben, és most is nagyon jól éreztük magunkat. Bár a menüsor most nemzetköziesebbre sikerült, mint korábban, nem csalódtunk! Friss alapanyagok, kedves kiszolgálás, remek italok vártak. Gratulálok az egész csapatnak és örülünk, hogy sikerül az állandó jó minőséget fenntartani. További sikereket kívánok!
H. Nóra - Monday 22/04/2024

"Terítéken a Vörösmarty téren México, New York, Nizza, Napoli"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szóval... A felsorolt városokhoz tartozó nemzeti konyhák egy-egy ismert fogását rendeltük. Minden elem friss, fűszeres, omlós, ha kell roppanós volt Íz orgiát tartottunk, egymásnak is adva bemutató falatkákat. Volt benne tonhal saláta, kukorica krémleves sült rákkal, csirkemájas lecsó (Ratatouille), Chili con carne pizza, New York-i hot-dog és sajttorta, valamint Tiramisu. A borajánlat - száraz prosecco, száraz kadarka Negroamaro Salento - éke a Dobogó pincészet Mylitta-ja. Visszatérünk még!
Rédei Attiláné - Monday 22/04/2024

"Tökéletes mint mindig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most is jól éreztük magunkat és finomakat ettünk! Nem véletlenül nyerik évek óta az 1. helyet! Alig várom az őszi hetet. Köszönjük!
Hlavács Edit - Monday 22/04/2024