Halászbástya Étterem - Budapest

Small 15a59707 f7b1 41b3 9a22 c91e24917b44

Képek az étteremről

Halászbástya Étterem

1014 Budapest, Budai Vár-Halászbástya, Északi Híradástorony

Halászbástya Étterem
Budai Vár-Halászbástya, Északi Híradástorony , 1014 Budapest

A Halászbástya Étterem 2010. szeptember 23-án nyitotta meg újra kapuit több éves felújítás után.

Méltó dísze lett Budapestnek, és ezen belül is a Világörökség részét képező Budai Várnak.
Elegáns, neoromán stílusú belső tere, a magasan képzett és a vendégszeretetéről méltán híres csapatának köszönhetően nem csak szépségével, de meleg hangulatával is lenyűgözi az ide betérő vendégeket.
Az exkluzív étterem felett található a Margaréta Terasz, mely télen fűtött panoráma teraszként üzemel forró italokkal, nyáron jéghideg frissítőkkel várja a vendégeinket.
A Duna Terasz tavasztól őszig hideg és meleg ételekkel várja a vendégeket. Minden délután cigányzenekar segít kipihenni a mindennapi rohanás fáradalmait. Hangulatos esti vacsorák, borozások kitűnő helyszíne, a csodálatos budapesti panorámával körítve felejthetetlen élményt nyújt hazai és külföldi vendégeink számára egyaránt.
A hagyományokon alapuló, ugyanakkor innovatív ínyenc magyar konyhánkban megálmodott fogások a hazai borrégiók legjobb boraival, és néhány neves külföldi pincészet egy-egy kiemelkedő tételével találkoznak. A több mint 150 tételt tartalmazó hatalmas választékban sommelier-k segítenek eligazodni a vendégeknek és kiválasztani az ételekhez, hangulatukhoz leginkább illő bort.
A Halászbástya Étterem nem egyszerűen egy étterem, hanem egy hangulat, egy érzés kifejezése, amit leírni sokkal bonyolultabb, mint kipróbálni és részesévé válni a csodának…

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Halászbástya Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(225 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Szuper ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét keretében jártunk ott 3-an egy gyerkőccel ebédre. Szuper volt minden máskor is visszamegyünk ha lesz alkalom.
Benkő Dániel - 2019. március 28., csütörtök 20:01

"Tökéletes helyszín, lenyűgöző konyha, professzionális személyzet!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Lenyűgöző kulináris élményben volt részünk a Dining City Étteremhét során a Halászbástya étteremben. Rögtön érkezésünkkor professzionális, udvarias, kedves fogadtatás után szépen, ízlésesen megterített asztalhoz vezettek minket. A hely magáért beszél, tényleg lenyűgöző, de nem szárnyalja túl az ételek minőségét, különlegességét mind ízben, mind megjelenésben. Nagyon gazdag, színvonalas menüsorból választhattunk, a pincérek türelmesen, részletesen elmagyarázták, melyik étel miből áll, különös tekintettel a gluténérzékenység miatti kérdéseinkre. Nagyon finomat ettünk és kitűnően éreztük magunkat a Halászbástya Étteremben! Köszönjük szépen!!! Maximális pontszám, értékelés részünkről minden tekintetben!!
Rácz Andrea - 2019. március 27., szerda 08:13

"Luxus plusz plusz - fix áron"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű az épület, belül elegáns kő boltívek, szuper a panoráma és ehhez gasztronómiai ízkompozíciók a tányérokon. Nálam a kacsamáj kávéval megbolondítva vitt mindent, sose ettem még ilyen lassan, hogy tovább tartson az êlvezet. Kedvesek és segítőkészek voltak a pincérek, érdemes volt a tanácsukat követni. Nagyon szép élmény volt a vasárnapi ebéd a Halászbástyában
Schóber Katalin - 2019. március 25., hétfő 11:47

"R.Edit"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt.
R.Edit - 2019. március 25., hétfő 09:49

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon vártam a héten ezt a vacsorát. Olvastam tavaly jót és rosszat is az étteremről, de most végre el is jutottunk. Az étterem lenyűgöző volt, a pincérek kedvesek, szintre eszrevehetetlenul végezték a munkájukat, szolgaltak ki minket. Tényleg tökéletesek voltak az ételek is és nagyon jól is laktunk! Köszönjük ezt a remek estét!
Zorán - 2019. március 25., hétfő 09:13

"Újra itt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az őszi étteremhét után egyértelmű volt, h újra eljövünk. Most sem csalódtunk, figyelmes személyzet és nagyon finom ételek vártak minket! Aki teheti, próbálja ki!
B. Zsuzsi - 2019. március 25., hétfő 09:11