Halászbástya Étterem - Budapest

Small 15a59707 f7b1 41b3 9a22 c91e24917b44

Képek az étteremről

Halászbástya Étterem

Halászbástya Étterem
Budai Vár-Halászbástya, Északi Híradástorony , 1014 Budapest

A Halászbástya Étterem 2010. szeptember 23-án nyitotta meg újra kapuit több éves felújítás után.

Méltó dísze lett Budapestnek, és ezen belül is a Világörökség részét képező Budai Várnak.
Elegáns, neoromán stílusú belső tere, a magasan képzett és a vendégszeretetéről méltán híres csapatának köszönhetően nem csak szépségével, de meleg hangulatával is lenyűgözi az ide betérő vendégeket.
Az exkluzív étterem felett található a Margaréta Terasz, mely télen fűtött panoráma teraszként üzemel forró italokkal, nyáron jéghideg frissítőkkel várja a vendégeinket.
A Duna Terasz tavasztól őszig hideg és meleg ételekkel várja a vendégeket. Minden délután cigányzenekar segít kipihenni a mindennapi rohanás fáradalmait. Hangulatos esti vacsorák, borozások kitűnő helyszíne, a csodálatos budapesti panorámával körítve felejthetetlen élményt nyújt hazai és külföldi vendégeink számára egyaránt.
A hagyományokon alapuló, ugyanakkor innovatív ínyenc magyar konyhánkban megálmodott fogások a hazai borrégiók legjobb boraival, és néhány neves külföldi pincészet egy-egy kiemelkedő tételével találkoznak. A több mint 150 tételt tartalmazó hatalmas választékban sommelier-k segítenek eligazodni a vendégeknek és kiválasztani az ételekhez, hangulatukhoz leginkább illő bort.
A Halászbástya Étterem nem egyszerűen egy étterem, hanem egy hangulat, egy érzés kifejezése, amit leírni sokkal bonyolultabb, mint kipróbálni és részesévé válni a csodának…

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Halászbástya Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(201 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek hely.
Gergő - 2018. október 25., csütörtök 13:47

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem és a környéke gyönyörű.Az ételek olyan finomak voltak,hogy szavakban nehéz is kifejezni.Egyszerűen fantasztikusak.A kiszolgálás lenyűgöző,maximálisan figyelmes.Aki teheti,menjen el mindenképpen.Köszönjük az élményt.
Krisztina - 2018. október 17., szerda 14:03

"Alapanyagok különleges kombinációi egy varázslatos helyszínen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenkinek nagyon javaslom, hogy ha teheti, akkor látogasson el a Halászbástya Étterembe, mert nem csupán a helyszín különleges, hanem az ételek tálalása és íze, valamint a kiszolgálás is kimagasló volt. Az ételek különösen ízeletesek voltak: a különböző alapanyagok változatos formában lettek elkészítve, így egy-egy falat ugyanazt az alapanayagot más textúrában vagy más kombinációban is bemutatta. A felszolgálás is kivételes volt, hiszen épp tökéletesen eltalálták azt az egyensúlyt, amellyel épp eleget foglalkoztak velünk (szimpatikus, kedves és humoros módon), ám a mi beszélgetésünket sem zavarták meg. A helyszínt pedig nem kell bemutatnom, egyszerűen gyönyörű.
Veronika - 2018. október 16., kedd 08:34

"Új kedvencet avattunk:)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi gasztronómiai élmény volt! Minden étel nagyon finom volt, ajánlom mindenkinek! Néhány napja ettünk egy másik prémium kategóriás étteremben és a Halászbástya kenterbe verte a helyet! :) A kiszolgálás is figyelmes, de egyáltalán nem tolakodó, a kilátás pedig lélegzetelállító! :)
B. Zsuzsi - 2018. október 15., hétfő 19:57

"Ebéd barátokkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű környezetben, finom ételek, fenséges kiszolgálással
Lívia - 2018. október 15., hétfő 17:16

"Túlértékelt"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Gyönyörű helyen, sok várakozás és a pincérek zavaró járkálás az asztalok között, nem meleg főétel, túlértékelt étterem.
Erika - 2018. október 14., vasárnap 09:12