Centrál Grand Cafe & Bar 1887 - Budapest

Centrál Grand Cafe & Bar 1887 - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Centrál Grand Cafe & Bar 1887

1053 Budapest, Károlyi utca 9.

Centrál Grand Cafe & Bar 1887
Károlyi utca 9. , 1053 Budapest

Megosztjuk a világgal, vendégeinkkel együtt írjuk tovább az egyik leghíresebb budapesti klasszikus, a Centrál Kávéház történetét. Újra a pezsgő, az életet megélni szerető társasági emberek kedvelt helyévé varázsoljuk, amelyre az egész világ bakancslistás, ’egyszer nekem is ott kell lennem’ úticélként tekint.
A Centrál Kávéházra mindig is jellemző bátor, haladó szellemiséggel dolgozunk, megőrizve és tisztelve a virágzó történelmi korszak értékeit. A mai kor emberének kínálunk társasági, nagykávéházi élményeket, élvezetes jó ízekkel, inspiráló hangulattal.
Az étlapon a párizsi és budapesti nagykávéházakra jellemző könnyed bisztró konyha mellett megtaláljuk a progresszív, egyedi ételeket ’comfortfood’ stílusban. Ebben szerepel a nagyon hangsúlyos reggeli- és brunch kínálat, egyedi süteményekkel, klasszikus és különleges tojásételekkel. A kínálat lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában, bármilyen alkalom, esemény mellett megtaláljuk a saját stílusunkat. Legyen szó baráti vagy üzleti találkozóról, vasárnapi családi ebédről, vagy egy péntek-szombat piano báros vacsoráról.


Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Centrál Grand Cafe & Bar 1887 – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(144 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Köszönjünk "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Patinás, század elejei kávéházi hangulat, gyönyörű szecessziós belső tér. Az ételek és az italok is kifogástalanok, a felszolgálás udvarias. Az a plussz ami varázslatossá teszi helyszínt a cselló-zongora különleges élményt/érzést nyújtanak hihetetlen odaadással játszik a csellóművész a repertoárja valami csodálatos! Köszönjük az élményt!
Imre Beneschofszky - 2024. február 20., kedd 21:08

"Pozitiv ertekeles "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Abszolut pozitiv elmeny,elbuvolo kornyezet,finom etek es figyelmes kiszolgalas
Farkas Eva - 2024. február 19., hétfő 08:56

"---"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű, patinás helyszín, finom ételek, nagyszerű kiszolgálás. Az élőzene kifogástalan, és nagyon hangulatos. Csak latinuszokban tudunk beszélni erről a helyről, biztos megyünk máskor is.
Varga Sándor - 2024. február 18., vasárnap 07:10

"Rokonok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos zene, finom ételek, igényes kiszolgálás
Nagy Gábor - 2024. február 17., szombat 06:13

"Bálint-napi vacsora"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Gyönyörű helyszín, nem kimagasló konyha, de nem okozott csalódást (megfelelő adagok, igényes tálalás: a leves lehetett volna kicsit melegebb). Sok pincér sürgölődik a vendégek körül, de nem csak nekünk nem sikerült időben evőeszközt hozni. Az élő zene nagyon hangulatossá tette az estét.
Deák Krisztina - 2024. február 15., csütörtök 09:59

"Remek konyha, kedves kiszolgálás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, a különlegesen finoman elkészített ételek mellett még meglepetés ajándékot is kaptunk nagyon kedves kiszolgálással!
Titusz - 2024. február 15., csütörtök 07:46