Hemingway Étterem - Budapest

Hemingway Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Hemingway Étterem

1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2.

Hemingway Étterem
Kosztolányi Dezső tér 2. , 1113 Budapest

Budapest XI. kerületében a Feneketlen tó partján várja Vendégeit a Millennium évében megnyílt Hemingway étterem.

Az étterem minden korosztály számára tartogat valami érdekeset, izgalmasat a kulináris világból. A magyar kézműves élelmiszerekből készített ételek, a nemzetközi konyhák ízei és az egészséges fogások (Makrobiotikus ételek) egyaránt megtalálhatóak étlapunkon, valamint szezonális és heti ajánlatainkban. A Hemingwayben minden étkezés élmény, hiszen az étterem chefje minden alkalommal újabb és újabb ízekkel, kulináris élménnyel nyűgözi le új és visszatérő vendégeinket. 

Belbuda szívében egy zöld sziget, tündéri, szinte meseszerű környezet várja a Vendégeinket. A csupa zölddel körülölelt apró tavacska, közepén szökőkúttal, csodás látványt nyújt a háttérben meghúzódó Gellért hegy látványával együtt. Töltsön el itt egy romantikus estét, vagy sütkérezzen napközben teraszunkon és élvezze ezt a páratlan látványt.

Hangulatos, könnyed eleganciával berendezett éttermünk azon vendégeink számára is tartogat választékot, akik nem szeretnének egy teljes menüsort végigenni, csupán könnyed lounge hangulatban szeretnének barátaikkal, kollégáikkal, vagy ügyfeleikkel eltölteni egy kis időt.  Kínálatunk legújabb eleme Tapas tálunk melyet egy pohár, gyöngyöző prosecco kísér. Mindemellett ajánljuk gondosan, sommelier segítségével válogatott borainkat, melyeket szezonális borlapunkon megtalál.

Gasztro-palettánkat tovább színesítik kulináris rendezvényeink, borvacsoráink, melyekről honlapunkon, Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hemingway Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(399 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.4

Hangulat

4.3

"Soha többé"

1,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Soha többé nem mennék erre a helyre. A menü teljesen a máj köré épült, gondolom, mert most nagy divat. Ettől függetlenül szerintem lehetett volna kevésbé trendkövető az étterem. A kiszolgálásban egyetlen jó dolog volt, hogy egyszerre hozták tíz fős társaságunknak az ételeket. De semmi kedvesség, figyelmesség, érkezésük után másfél órával lekpacsolták a zenét, előkészítették a reggelit. Hangulattalan, kimért hely. Alapvetően utálom, ha benne van a szervízdíj az árban, szeretem én eldönteni, hogy milyen minőségű volta kiszolgálás. Úgy vélem, az étterem ételeinek árában benne kellene lennie a felszolgálásnak, ha nem, nyissanak egy Mekit. De a 12%-os szervízdíj pofátlanság meg úgyis, ha elfogadom annak létjogosultságát. Ezen felül természetesen a pincér várta, hogy mennyit adunk pluszban. Társaságunk nagy része kényelmetlenül ült, valakinek egész este az asztal lábát kellett a lábai közt tartani, valakinek a széke volt rozoga, páran pedig lejtősen ültek. Az ételek általánosságban finomak voltak, habár a még al dante státuszt sem elért házi tészta rontotta a képet.
Megyeriné Tátraházi Petra - 2019. április 15., hétfő 07:11

"Sajnos csalódás volt"

2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Az ételek finomak voltak, maga a hely átlagos, de a kiszolgálás színvonala finoman szólva is elmaradt a várttól... Az éjfélig nyitva lévő helyen fél 9-kor lekapcsolták a zenét és hangosan pakolni kezdtek. Egy ilyen múltú hely többet érdemelne...
Viktória - 2019. április 15., hétfő 07:00

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem elegáns, hangulatos, pavilon jellegű tágas tere lehetőséget biztosít az asztalok szellősebb elhelyezésére. Az ételek akár csak a hozzá rendelt bor finomak voltak, ízlésesen voltak tálalva, a személyzet is kedves volt. Jól éreztük magunkat.
- - 2019. március 27., szerda 06:35

"Alapvetően meg voltunk elégedve."

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finomakat ettünk, a túrós desszertet külön kiemelném, mennyei volt.
SD - 2019. március 26., kedd 07:41

"Étterem hét "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt minden étel ízben, adagban egyaránt. Kiszolgálással is maximálisan elégedettek voltunk.
Judit - 2019. március 25., hétfő 16:09

"Estebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mi egy kellemes estét töltöttünk el ebben az étteremben. Nyáron valószínű, hogy a teraszról a kilátás még emel ezen az érzésen. Az ételek kifogástalanok voltak és a kiszolgálás is. A hangulatunk pedig kiváló.
Lövei Olga - 2019. március 25., hétfő 15:31