Hemingway Étterem - Budapest

Hemingway Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Hemingway Étterem

1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2.

Hemingway Étterem
Kosztolányi Dezső tér 2. , 1113 Budapest

Budapest XI. kerületében a Feneketlen tó partján várja Vendégeit a Millennium évében megnyílt Hemingway étterem.

Az étterem minden korosztály számára tartogat valami érdekeset, izgalmasat a kulináris világból. A magyar kézműves élelmiszerekből készített ételek, a nemzetközi konyhák ízei és az egészséges fogások (Makrobiotikus ételek) egyaránt megtalálhatóak étlapunkon, valamint szezonális és heti ajánlatainkban. A Hemingwayben minden étkezés élmény, hiszen az étterem chefje minden alkalommal újabb és újabb ízekkel, kulináris élménnyel nyűgözi le új és visszatérő vendégeinket. 

Belbuda szívében egy zöld sziget, tündéri, szinte meseszerű környezet várja a Vendégeinket. A csupa zölddel körülölelt apró tavacska, közepén szökőkúttal, csodás látványt nyújt a háttérben meghúzódó Gellért hegy látványával együtt. Töltsön el itt egy romantikus estét, vagy sütkérezzen napközben teraszunkon és élvezze ezt a páratlan látványt.

Hangulatos, könnyed eleganciával berendezett éttermünk azon vendégeink számára is tartogat választékot, akik nem szeretnének egy teljes menüsort végigenni, csupán könnyed lounge hangulatban szeretnének barátaikkal, kollégáikkal, vagy ügyfeleikkel eltölteni egy kis időt.  Kínálatunk legújabb eleme Tapas tálunk melyet egy pohár, gyöngyöző prosecco kísér. Mindemellett ajánljuk gondosan, sommelier segítségével válogatott borainkat, melyeket szezonális borlapunkon megtalál.

Gasztro-palettánkat tovább színesítik kulináris rendezvényeink, borvacsoráink, melyekről honlapunkon, Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hemingway Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(427 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.3

"Tópart "

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, hangulatos étterem.
Barbara - 2019. október 18., péntek 16:27

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt, köszönjük szépen!
Tímea - 2019. október 15., kedd 13:56

"ebéd a stégen"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
a szolgáltatásban nem volt hiba, de ezen az árszinten már valami kellemes meglepetés elvárható lenne (a deszert ilyen volt)
István - 2019. október 14., hétfő 07:34

"Majdnem tökléletes"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Egy kellemes estét töltöttünk el, a kiszolgálás nagyon barátságos volt, de az ételek kapcsán (leszámítva a desszertet) hiányoltuk azt a plusz élményt, amit a hely hírneve és árai kapcsán vártunk volna.
Ádám - 2019. október 13., vasárnap 17:59

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyik legjobb étterem élmény amit az utóbbi időben átéltem. Abszolút kedves, segítőkész és mégis diszkrét pincérek, nagyon szép és igényes belső tér. Az ételekért elkérik az árat, de abszolút hozzák azt a szintet amit elvár tőle az ember, sőt. Szerintem a város egyik legjobb étterme. Csak ajánlani tudom!
Lilla - 2019. október 13., vasárnap 15:38

"Korrekt ételek"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Finom volt az étel, azt kaptuk amit vártunk. Annyi, hogy egy pici plusz ízélményt hiányoltam. Nekem a régi milliő barátságosabb volt, de több mint 10 éve voltam ezelőtt.
Dóra - 2019. október 13., vasárnap 12:20