Hemingway Étterem - Budapest

Hemingway Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Hemingway Étterem

1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2.

Hemingway Étterem
Kosztolányi Dezső tér 2. , 1113 Budapest

Budapest XI. kerületében a Feneketlen tó partján várja Vendégeit a Millennium évében megnyílt Hemingway étterem.

Az étterem minden korosztály számára tartogat valami érdekeset, izgalmasat a kulináris világból. A magyar kézműves élelmiszerekből készített ételek, a nemzetközi konyhák ízei és az egészséges fogások (Makrobiotikus ételek) egyaránt megtalálhatóak étlapunkon, valamint szezonális és heti ajánlatainkban. A Hemingwayben minden étkezés élmény, hiszen az étterem chefje minden alkalommal újabb és újabb ízekkel, kulináris élménnyel nyűgözi le új és visszatérő vendégeinket. 

Belbuda szívében egy zöld sziget, tündéri, szinte meseszerű környezet várja a Vendégeinket. A csupa zölddel körülölelt apró tavacska, közepén szökőkúttal, csodás látványt nyújt a háttérben meghúzódó Gellért hegy látványával együtt. Töltsön el itt egy romantikus estét, vagy sütkérezzen napközben teraszunkon és élvezze ezt a páratlan látványt.

Hangulatos, könnyed eleganciával berendezett éttermünk azon vendégeink számára is tartogat választékot, akik nem szeretnének egy teljes menüsort végigenni, csupán könnyed lounge hangulatban szeretnének barátaikkal, kollégáikkal, vagy ügyfeleikkel eltölteni egy kis időt.  Kínálatunk legújabb eleme Tapas tálunk melyet egy pohár, gyöngyöző prosecco kísér. Mindemellett ajánljuk gondosan, sommelier segítségével válogatott borainkat, melyeket szezonális borlapunkon megtalál.

Gasztro-palettánkat tovább színesítik kulináris rendezvényeink, borvacsoráink, melyekről honlapunkon, Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hemingway Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(756 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.4

Hangulat

4.3

"Kedves kiszolgálás"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étterem koránt sem volt tele, de akkor sem ülhettünk az ablak mellé. Ezt már kiszúrtam a többi étteremben is, hogy minket ” diningcity-seket, külön egy helyre ültetnek. Pedig az apertifekkel meg a sokszor 2 üvegborral, nem is vagyunk olyan olcsó vendëgek délídöben. De a kiszolgálás nagyon jó volt.
Gál Maria - 2024. március 23., szombat 13:53

"Minden rendben volt "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon elégedettek vagyunk. Finoakat ettünk, minden ízletes volt. Köszönjük szépen.
Sztehlo Sándor - 2024. március 23., szombat 12:35

"Csalódás"

2,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
Az étterem egy privát rendezvény miatt nem a fő étteremtérben, hanem egy mellékes "kisszobában " ültette le az étterem hetes vendégeket. Ez a terem sem hangulatában, sem minőségben nem tükrözte az éttermet, olyan volt, mintha a személyzeti étkezdében ettünk volna elszeparálva. Hatalmas csalódás
Xy - 2024. március 23., szombat 12:22

"Imàdtuk!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Párom születésnapja volt,nagyon kedvesek voltak és minden nagyon finom volt! Illetve még gyertyát is hoztak a desszertekkel😊
Kovács Kitti - 2024. március 23., szombat 09:13

"Elégedettség "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már többször is voltunk ebben az étteremben, elégedettek vagyunk a hellyel, a személyzettel a kiszolgálással, az ételekkel. Most is minden kifogástalan volt.
Szűcs Mária - 2024. március 23., szombat 08:21

""

3,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
A hátsó különterem, ahová a diningcity vendégeit ültetik, sivár, és minden hangulatot nélkülöz. Az ételek rendben voltak, a kiszolgálás udvarias, bár kicsit lassú.
Szarka Attila - 2024. március 23., szombat 06:27