Hemingway Restaurant in Budapest

Hemingway Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Hemingway Restaurant

1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2.

Hemingway Restaurant
Kosztolányi Dezső tér 2. , 1113 Budapest

In district 11 of Budapest, at lake Feneketlen, restaurant Hemingway awaits its guests with its international and Hungarian cuisine.

The Hemingway restaurant, opened in the year of the Millennium, always offers something interesting and exciting from the culinary world. Dishes prepared from Hungarian craft foods, international delicacies and health-conscious (Macrobiotic) meals can be found both on our menu and in seasonal or weekly offers. Every meal at Hemingway is a fantastic pleasure, as the chef keeps enthralling our new and returning guests with more and more flavours and culinary experiences.

In the very heart of Buda, a green island of a fairy-tale like environment awaits our guests. A tiny lake with a fountain in the middle surrounded by living greens offers a beautiful scenery complete together with the underlying views of the Gellért Hill. You may spend a romantic evening here or sunbathe on our terrace during the day and enjoy this unique spectacle int he meantime.

Our cozy, gracefully decorated restaurant also offers a number of choices for guests who do not wish to eat through a full menu, but rather spend some time with their friends, colleagues or customers in a light lounge atmosphere. Our latest offer for you is tapas platter accompanied by a glass of prosecco. Also recommended by our sommelier are our carefully selected wines that you may find on our seasonal wine card.

Our gastro-palette is made even more colorful by our special culinary events and wine-tasting dinners. We keep our guests informed about such events on our website and facebook page.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hemingway Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(582 értékelés)


food

4.3

service

4.4

ambience

4.3

"értékelés"

2.8
food: 3 service: 2 ambience: 2
Május 1 én 13:45 kor érkeztünk sajnos nem voltam elég figyelmes és nem néztem meg jól, hogy nem a la carte hanem svédasztalos vendéglátás van évekkel korábban jártunk az étteremben és mindenképpen szerettünk volna visszajönni, de most csalódás volt, a mellékhelyiség nagyon lepukkant, kiszolgálás nem volt, lévén svédasztalos fogyasztás, de szervízdíjat így is felszámoltak 13 százalékban - nem tudom mire a terasz lehangoló, koszos lámpák, koszos ventillátor, koszos napernyő, leharcolt asztalok...... az ételválaszték szegényes / vagy csak a maradék / 2 - 3 féle hideg saláta, hús, tésztaféle. az ízvilággal nem volt probléma - svédasztalos kínálathoz képest a desszert pultnál 14.30 kor már KIZÁRÓLAG egyfajta süteményre korlátozódott minden más ELFOGYOTT, vagy már nem töltötték fel a kínálatot azt a tájékoztatást adták, h adott napon 15 óráig vannak nyitva, ém ezt online az interneten sem az étteremben nem láttuk kiírva régen első osztályú hely volt, de mára megkopott, lelakott, lepukkant hely lett. nem ajánlom senkinek
HORVATH EDIT - Friday 06/05/2022

"10/10-es vacsora :))) "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindhárom fogás kitűnő volt, a libamáj felejthetetlen!
Hajda Edina - Tuesday 29/03/2022

"kis csalódás"

2.7
food: 4 service: 2 ambience: 2
Az előétel nagyon finom volt, a mennyiségével is meg voltam elégedve. Nagyon jó kezdet volt. A főétel is finom volt. Szép nagy lazacot kaptam, ami tökéletesen volt elkészítve. A desszert viszont csalódás volt. Egy jó kezdet után finomabb, különlegesebb desszertet vártam. A kiszolgáláson viszont bőven lenne mit javítani. Semmi mosolygás, semmi pozitív hangulat. Nem egy hangulatos, barátságos hely.
Tóth Rita - Monday 28/03/2022

"Köszönjük Hamingway!"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Udvarias kiszolgálás, finom ételek, barátságos hangulat!
Zsilinszky József - Monday 28/03/2022

"Kritikán aluli"

1.2
food: 2 service: 0 ambience: 0
Az étteremben egy kis félreeső teremben kapott helyet kb 10 asztal, oda sűrítettek be mindenkit. A pincér viselkedése botrányos volt. Már az érkezésünkkor sem köszönt, majd az ételek felvételekor megse kérdezte hogy mit hozhat nekünk, csak csendben odaállt és várt ránk hogy adjuk le a rendelést. Nagyon kellemetlen volt a szituáció minden vendég számára! Az étteremben egy zártkörű rendezvény is volt, jobb lett volna ha nem vállalják el ezt az Éttermek hetét. Nagy csalódás volt számomra
K Viktória - Monday 28/03/2022

"Feneketlen ízorgia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely a Feneketlen tónál. Remek kiszolgálás, isteni ételek. Csak ajánlani tudom!
Viktória Kiss - Monday 28/03/2022