Hemingway Restaurant in Budapest

Hemingway Restaurant - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Hemingway Restaurant

1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2.

Hemingway Restaurant
Kosztolányi Dezső tér 2. , 1113 Budapest

In district 11 of Budapest, at lake Feneketlen, restaurant Hemingway awaits its guests with its international and Hungarian cuisine.

The Hemingway restaurant, opened in the year of the Millennium, always offers something interesting and exciting from the culinary world. Dishes prepared from Hungarian craft foods, international delicacies and health-conscious (Macrobiotic) meals can be found both on our menu and in seasonal or weekly offers. Every meal at Hemingway is a fantastic pleasure, as the chef keeps enthralling our new and returning guests with more and more flavours and culinary experiences.

In the very heart of Buda, a green island of a fairy-tale like environment awaits our guests. A tiny lake with a fountain in the middle surrounded by living greens offers a beautiful scenery complete together with the underlying views of the Gellért Hill. You may spend a romantic evening here or sunbathe on our terrace during the day and enjoy this unique spectacle int he meantime.

Our cozy, gracefully decorated restaurant also offers a number of choices for guests who do not wish to eat through a full menu, but rather spend some time with their friends, colleagues or customers in a light lounge atmosphere. Our latest offer for you is tapas platter accompanied by a glass of prosecco. Also recommended by our sommelier are our carefully selected wines that you may find on our seasonal wine card.

Our gastro-palette is made even more colorful by our special culinary events and wine-tasting dinners. We keep our guests informed about such events on our website and facebook page.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hemingway Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(449 értékelés)


food

4.3

service

4.5

ambience

4.3

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Megfelelő adagok, finom ízek, szép környezet.
Csala Nikolett - Wednesday 18/03/2020

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már hosszú ideje készülünk arra, hogy a Hammingway-t meglátogassuk. Fantasztikus élmény volt. Igényes ételek, kiszolgálás és enteriör. Fantasztikus élményben volt részünk. Egyetlen kritikával tudok élni csak. Az elfogyasztott pálinka illatában nagyon jó volt, az ízével viszont apró problémát éreztem.
Szöllősi Imre - Tuesday 17/03/2020

"Estebéd"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az étterem elhelyezkedése nagyon jó és könnyen megközelíthető. A személyzet kedves bár kicsit ráérősnek tűntek tartózkodásunk alatt. Hozzá kell tenni, hogy 3-4 asztalnál voltak csak vendégek. A kiszolgálás sebessége megfelelő volt. Az ételek nagyon esztétikusak és jól készültek voltak. Minden fogás ízletes volt, az adagok mérete megfelelő, nem marad éhes utána az ember. A főétel körete éppen ehető hőmérsékletű volt, de ezen túl semmi probléma sem volt. Összegezve a hangulat és a felszolgálás jó, az ételek ízletesek és elegendő mennyiségűek. Ajánlom a helyet!
J.Viktor - Monday 16/03/2020

"Hamingway Étteremhét "

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Bár a kiszolgálással nem volt probléma, a nevéhez és hírnevéhez képest sajnos csalódást okozott.
Eszter - Monday 16/03/2020

"Gyönyörű helyszín érdekességekkel"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nyilván az étterem maga gyönyörű és csodálatos, erről nincs is mit írni :) Drága hely lévén a felszolgáló személyzet változó, van aki fenn hordja az orrát, de ha sikerül kifogni a kedves pincért akkor nincs gond. Ételek tekintetében az előétel felejthető volt, bármelyik gyorsétteremben eszek olyan cézár salátát, mint amit itt kaptam. A főétel viszont zseniálisan finom volt, ezért megérte eljönni. A desszert szintén csak az átlagos szintet ütötte meg, de a tálalása szép volt. Ami egyáltalán nem illett a képbe az a tévén játszott sportműsor... Vannak éttermek, ahol elmegy, de nem a Hemingwayben :) Összességében nem volt rossz vacsora élmény.
Kovács Zsuzsanna - Sunday 15/03/2020

""

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Kivalo etelek, de nem csak fine dining volt. Tobb fogast is megkostoltunk, mindegyik remek volt. A helyszin gyonyoru volt, elegans, nyaron kivalo lehet a terasz a to mellett. A jarvanyos idoszak miatt kevesen voltak a helyszinen
Varga Bálint - Sunday 15/03/2020