Hemingway Restaurant in Budapest

Hemingway Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Hemingway Restaurant

1113 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 2.

Hemingway Restaurant
Kosztolányi Dezső tér 2. , 1113 Budapest

In district 11 of Budapest, at lake Feneketlen, restaurant Hemingway awaits its guests with its international and Hungarian cuisine.

The Hemingway restaurant, opened in the year of the Millennium, always offers something interesting and exciting from the culinary world. Dishes prepared from Hungarian craft foods, international delicacies and health-conscious (Macrobiotic) meals can be found both on our menu and in seasonal or weekly offers. Every meal at Hemingway is a fantastic pleasure, as the chef keeps enthralling our new and returning guests with more and more flavours and culinary experiences.

In the very heart of Buda, a green island of a fairy-tale like environment awaits our guests. A tiny lake with a fountain in the middle surrounded by living greens offers a beautiful scenery complete together with the underlying views of the Gellért Hill. You may spend a romantic evening here or sunbathe on our terrace during the day and enjoy this unique spectacle int he meantime.

Our cozy, gracefully decorated restaurant also offers a number of choices for guests who do not wish to eat through a full menu, but rather spend some time with their friends, colleagues or customers in a light lounge atmosphere. Our latest offer for you is tapas platter accompanied by a glass of prosecco. Also recommended by our sommelier are our carefully selected wines that you may find on our seasonal wine card.

Our gastro-palette is made even more colorful by our special culinary events and wine-tasting dinners. We keep our guests informed about such events on our website and facebook page.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hemingway Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(524 értékelés)


food

4.3

service

4.4

ambience

4.3

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környezet, nagyon finom falatok, maximálisan elégedettek voltunk.
Katalin - Saturday 16/10/2021

"Tóparti vacsora"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Panorámás kilátás szolgáltatta a hangulatot, az ízek a helyén voltak, viszont sajnos a ház somlóiját már nem lehetett megkóstolni, mert az elfogyott, amit szomorúan vettünk tudomásul.
Molnár Attila - Tuesday 12/10/2021

"Vacsi a kislányommal"

3.8
food: 2 service: 4 ambience: 5
Sajnos,kicsit fájó érzéssel mentem el az étteremből. Szép, hangulatos hely....ez rendben is van. Nagyon gyorsan jött a felszolgáló...azt éreztem,gyorsan le akar tudni bennünket, hogy jöhessenek mások is a bevétel miatt. Tehát időm sem volt átgondolni az étlapot,így a stresszt áthidalva, megkérdeztem,mit ajánl,ami különleges az étterem héten. A válasz.... bécsi szelet...megjegyzem aznap ebédre pont azt ettem.....de gondoltam, biztosan különleges,ha csak ezt ajánlja. Nagy csalódás ért,amikor kihozta a kis husikát,rajta egy gizda citromszeletkével,mellé kis tálkában savanyított krumpli darabkákkal,ami kb fél közepes burgonyának felelt meg. Desszertnek meg az általunk javasolt rétesre annyit mondott:ezt mindennap esszük(én 30éve nem ettem rétest))így valami ehetetlen cuccost tálalt. A bécsi szeletet elcsomagoltattam, odaadtam a szomszédnak, az ajánlatát meg kóstolás után otthagytam. Ennyit a szuper étteremhétről.
Bérczes Angela - Monday 11/10/2021

"XX. Étterem Hét"

4.2
food: 4 service: 3 ambience: 4
Az étterem hangulatos, elhelyezkedése nagyon jó. A kiszolgálás sebessége megfelelő, a pincérek kedvesek voltak. Az ételek finomak, jól készültek. Az adagok első ránézésre kicsinek tűnhetnek, de összességében a három fogás megfelelően eltelíti az embert. Egyedül a desszerteknél volt nagyobb kontraszt íz terén. A csokoládé muss nagyon finom, ízletes volt, míg a somlói nem hozott semmi extrát, átlagos mondható. Nekem kissé zavaró volt benne a (túl) sok mazsola. Összességében a hely jó, az ételek finomak és a felszolgálók is kedvesek, egyedül talán az árazás ami kicsit magasabb a kelleténél.
J Viktor - Monday 11/10/2021

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás jó volt. Az ételek finomak, de nem kiemelkedően, ár-érték arányban nem a legjobb.
Mihály - Monday 11/10/2021

"átlagos"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
Sajnos már túl hűvös volt az idő ahhoz, hogy a teraszon foglaljunk helyet, így a kilátást nem tudtuk élvezni. A belső tér berendezése jellegtelen, kissé kaotikus, egyáltalán nem hangulatos (különösen a teraszt leválasztó műanyag ponyvákkal). Az ételek átlagos minőségűek voltak, izgalmasabb ízvilágot vártunk volna. A kiszolgálás viszont teljesen rendben volt, a pincérek kedvesek, figyelmesek.
Tóth Anna - Monday 11/10/2021