Spoon il Mercato Ristorante (Balatonakarattya) - Balatonakarattya

Spoon il Mercato Ristorante (Balatonakarattya) - olasz, mediterrán konyha

Képek az étteremről

Spoon il Mercato Ristorante (Balatonakarattya)

8172 Balatonakarattya, Rákóczi út 44.

Spoon il Mercato Ristorante (Balatonakarattya)
Rákóczi út 44. , 8172 Balatonakarattya

Olasz konyhával, hamisítatlan olasz ízekkel és hangulattal várja Vendégeit Balatonakarattya új étterme, a Spoon il Mercato.

 

ÉTTEREM NYITVA TARTÁSA: ÁPRILISTÓL SZEPTEMBERIG!


„Buongiorno!” – köszönt minket hatalmas mosollyal arcán az új Spoon ristorante, az Il Mercato olasz üzletvezetője. Bár Balatonakarattyán járunk, de a kapun belépve, egy pillanat alatt egy olasz falucska főterén találjuk magunkat és szinte már a szánkban érezzük a prosecco és a pasta-k ízét.
A koncepció egyértelmű: családias, gyerekbarát étterem, ahol igazi, olasz hedonista módra habzsolhatjuk a bufala mozzarellát, olasz sonkákat és házi készítésű tésztákat. A kemencéből érkező pizza tésztája, az alapanyagok frissessége, az olasz zene és énekszó, szinte elbizonytalanít minket, hogy valóban a Balaton partján lennénk. Az Il Mercato hitvallása, hogy az étkezés, nem csak evés, hanem egy program, családi kikapcsolódás, így már reggeltől kezdve gondoskodnak a vendégekről egészen az esti borozásig. A felszolgálók közvetlenek és rugalmasak, a pizzák tökéletesek, a borok finomak, nem is kell ennél több egy igazi olasz étteremhez!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Spoon il Mercato étterem – Balatonakarattya

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(12 értékelés)


Konyha

4.0

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.5

"Nyárbúcsú"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Asztalfoglalásunk volt,a kiszolgálás gyors és figyelmes,a vacsora és a desszert nagyon finom,hangulat tökéletes.Köszönjük.
Horváth Viktória - 2020. augusztus 26., szerda 20:14

"Mariann"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Az asztal foglalás rendben volt! Egy negatív volt hogy az italt a végére sikerült kihozni! Az életek felszolgálása rendben volt gyors volt nagyon!
Szeredi Schmidt Mariann - 2020. augusztus 22., szombat 05:54

"Változó minőség"

3,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Már többször volt alkalmam ott járni és mivel mindíg ugyan azt eszem,van egy kis összehasonlítási alapom.A legutóbbi,tegnapi (2020.07.25.) alkalom elég lehangoló volt az étel szempontjából,amit nem tudott kompenzálni a jó kiszolgálás és a szép környezet.Nagyon sokan voltak,de nem lenne szabad,hogy ez negatív hatással legyen a minőségre.Egy ilyen kategóriájú étteremtől elvárja a vendég,hogy amikor kihozzák a kiválasztott fogást,aminek a gőzölgő illatától összefut a nyál a szájában,egy cseppnyi kétsége se legyen az felől,hogy a legközelebb is ide akarjon jönni,ha valami különlegesre vágyik.Sajnos a tegnap egyáltalán nem ez volt az érzésem! Az étel langyos volt,a 12db fekete kagylóból 9db üres és egy nem túl ízletes (kicsit kesernyés) paradicsomszósszal volt leöntve az egész,ami nem javított rajta.Az már csak a Balatoni éttermek sajátossága,hogy a limonádéba annyi jeget tesznek,hogy pár perc múlva már élvezhetetlen az íze.Egyszóval,egy gyenge középszerű étel volt,amit egy ötlettelen,fáradt szakács csapott össze. Nem mondom,hogy nem megyek többet,mert egyszer még biztosan kiprólálom,de nem főszezonban.Inkább majd szeptember végén,hétköznap és kora délután.Akkor talán jobban oda tudnak majd koncentrálni a minőségre.
Takó Mihály - 2020. július 26., vasárnap 06:58

"hangulat, ízek, italia, SPOON !"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind a fogadtatás, mind az ételek minősége , MIND A KISZOLGÁLÁS olyan, amitől az ott eltöltött este során úgy érzed magad: JÓ HELYRE JÖTTÉL! Gratulálok a vezetőknek, a személyzetnek ! Remélem, a színvonalat sokáig fenn tudják tartani!
Skribek Ákos - 2020. július 21., kedd 03:55

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hamisítatlan olasz konyha, friss tengeri áru
Ádám József - 2020. július 12., vasárnap 06:41

"Felháborító "

0,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
A kislányom keresztelőjére foglaltam asztalt 3-4 héttel előre . Mikor odaért a család egyik fele(20 perccel a foglalt időpont elott) nem tálalták a foglalást, 3szor ültették őket,raadasul az idős 78 éves mamánkkal... Egy elnezest nem hagyta el senki szájat, es kompenzálás sem történt .A rendelt ételek nyersek,ízetlenek voltak. Természetesen a borravalót szívesen eltették. Szerintem 100ezres fogyasztasnal illene kicsit jobban odafugyelni a vendégekre! Köszönjük,legközelebb kihagyjuk!
Kardos Norina - 2019. szeptember 16., hétfő 06:45