Restaurant Spoon il Mercato Ristorante (Balatonakarattya) in Balatonakarattya

Restaurant Spoon il Mercato Ristorante (Balatonakarattya) - italian, mediterranean food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.ilmercato.hu

Restaurant Spoon il Mercato Ristorante (Balatonakarattya)

8172 Balatonakarattya, Rákóczi út 44.

Spoon il Mercato Ristorante (Balatonakarattya)
Rákóczi út 44. , 8172 Balatonakarattya

Italian cuisine with authentic Italian flavours and atmosphere await You in Balatonakarattya's new restaurant, "Spoon Il Mercato"!

 

THE RESTAURANT IS OPEN: from APRIL till SEPTEMBER!

"Buongiorno!" -says the Italian manager of the new Spoon ristorante, Il Mercato, with a big smile on his face. While physically we are in the town of Balatonakarattya, as soon as we enter Il Mercato's gates, we find ourselves in the blink of an eye on the main square of a small Italian village and can almost already taste prosecco and pasta.

The concept is straightforward: a family-style, child-friendly restaurant, where one may wolf down bufala mozzarella, ham and home-made pastas in a truly hedonistic way, as any Italian would. The pizza arriving warmly from the oven, the freshness of the ingredients, the Italian music all try to convince us that we really are not on the shores of Lake Balaton. The Il Mercato's credo is to make dining out not just mere "eating" but a family programme, therefore, the restaurant provides services from breakfast till evening wine-times. The waiters are easy-going and friendly, the pizzas are just perfect, the wines tasty. Do you need more for an Italian restaurant?

Reserve your table online now for free through DiningCity: Spoon il Mercato Restaurant – Balatonakarattya

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(12 értékelés)


food

4.0

service

4.5

ambience

4.5

"Nyárbúcsú"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Asztalfoglalásunk volt,a kiszolgálás gyors és figyelmes,a vacsora és a desszert nagyon finom,hangulat tökéletes.Köszönjük.
Horváth Viktória - Wednesday 26/08/2020

"Mariann"

3.7
food: 2 service: 3 ambience: 5
Az asztal foglalás rendben volt! Egy negatív volt hogy az italt a végére sikerült kihozni! Az életek felszolgálása rendben volt gyors volt nagyon!
Szeredi Schmidt Mariann - Saturday 22/08/2020

"Változó minőség"

3.3
food: 1 service: 5 ambience: 4
Már többször volt alkalmam ott járni és mivel mindíg ugyan azt eszem,van egy kis összehasonlítási alapom.A legutóbbi,tegnapi (2020.07.25.) alkalom elég lehangoló volt az étel szempontjából,amit nem tudott kompenzálni a jó kiszolgálás és a szép környezet.Nagyon sokan voltak,de nem lenne szabad,hogy ez negatív hatással legyen a minőségre.Egy ilyen kategóriájú étteremtől elvárja a vendég,hogy amikor kihozzák a kiválasztott fogást,aminek a gőzölgő illatától összefut a nyál a szájában,egy cseppnyi kétsége se legyen az felől,hogy a legközelebb is ide akarjon jönni,ha valami különlegesre vágyik.Sajnos a tegnap egyáltalán nem ez volt az érzésem! Az étel langyos volt,a 12db fekete kagylóból 9db üres és egy nem túl ízletes (kicsit kesernyés) paradicsomszósszal volt leöntve az egész,ami nem javított rajta.Az már csak a Balatoni éttermek sajátossága,hogy a limonádéba annyi jeget tesznek,hogy pár perc múlva már élvezhetetlen az íze.Egyszóval,egy gyenge középszerű étel volt,amit egy ötlettelen,fáradt szakács csapott össze. Nem mondom,hogy nem megyek többet,mert egyszer még biztosan kiprólálom,de nem főszezonban.Inkább majd szeptember végén,hétköznap és kora délután.Akkor talán jobban oda tudnak majd koncentrálni a minőségre.
Takó Mihály - Sunday 26/07/2020

"hangulat, ízek, italia, SPOON !"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mind a fogadtatás, mind az ételek minősége , MIND A KISZOLGÁLÁS olyan, amitől az ott eltöltött este során úgy érzed magad: JÓ HELYRE JÖTTÉL! Gratulálok a vezetőknek, a személyzetnek ! Remélem, a színvonalat sokáig fenn tudják tartani!
Skribek Ákos - Tuesday 21/07/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hamisítatlan olasz konyha, friss tengeri áru
Ádám József - Sunday 12/07/2020

"Felháborító "

0.8
food: 0 service: 1 ambience: 1
A kislányom keresztelőjére foglaltam asztalt 3-4 héttel előre . Mikor odaért a család egyik fele(20 perccel a foglalt időpont elott) nem tálalták a foglalást, 3szor ültették őket,raadasul az idős 78 éves mamánkkal... Egy elnezest nem hagyta el senki szájat, es kompenzálás sem történt .A rendelt ételek nyersek,ízetlenek voltak. Természetesen a borravalót szívesen eltették. Szerintem 100ezres fogyasztasnal illene kicsit jobban odafugyelni a vendégekre! Köszönjük,legközelebb kihagyjuk!
Kardos Norina - Monday 16/09/2019