Központ Bisztró - Budapest

Központ Bisztró - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Központ Bisztró

1042 Budapest, Szent István tér 1.

Központ Bisztró
Szent István tér 1. , 1042 Budapest

Budapest IV. kerületében, Újpest belvárosában minőségi alapanyagokkal és nemzetközi konyhával igényes környezetben várja Vendégeit a Központ Bisztró.

Az étterem és kávézó minden igényt kielégít: igazi reggeliző hely, délben ebédmenüvel várja vendégeit, minőségi alapanyagokból készített hamburgerei és ételei biztosan elnyerik tetszésüket. A fogások mellé házi szörpöket, kézműves söröket és borokat fogyaszthatnak.

A Központ Bisztró megnyitásával nem titkolt szándékunk volt új színfoltot vinni az újpesti lakosok életébe, valamint megmutatni mindenkinek, hogy érdemes Újpestre látogatni.
A konyha fiatalos csapatának élén Petrovszki Norbert és Gál Zsolt áll, akiknek szakmai tapasztalata és elhivatottsága a garancia arra, hogy ételeink kifogástalan minőségben kerüljenek vendégeink asztalára.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Központ Bisztró – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(20 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Hentesbolt -> bisztró transzformáció"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A Diningcity-vel kerestem vacsora helyet december 30-ára, mert az első tipp éppen zárva volt. Keresés, foglalás egyszerűen ment. A hely tipikus bisztró, rendelem, befalom, leöblítem és már veszem is a kabátom. A helyszín kicsit szűk, a székek kényelmetlenek az asztal éppen elég, a zene nekem beszélgetéshez hangos volt és a menü kínálat limitált. Viszont amit adnak azt magas színvonalon művelik és magas áron. A főétel árak belvárosiak (magasak), és nekem a deszert túl édes volt, de összességében egy üde színfolt az aluljárók és frainchise hamburgeres éttermek sivár világában, igaz itt nincs Snoopy figurás kólás pohár és gyerek menü. Én inkább ebédelni mennék vissza újból, mint vacsorázni. Érzésem szerint hasonló árkategóriában klasszikus étteremet is lehet találni esti programhoz.
Endre - 2015. december 31., csütörtök 06:34

"Egész jó - kis hibákkal"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Foglalt asztalunkhoz leültetés után hosszú percekig felénk sem nézett senki. Pedig nem volt telt ház, tömeg. Körülbelül 6 perc után az egyik felszolgáló fogott négy étlapot, odament a közvetlenül mellettünk ücsörgő párhoz (akik nálunk korábban jöttek), letett nekik 2 étlapot, majd a másik kettőt visszavitte. Ez elég fura volt, de végül sikerült rendelnünk pár perccel később. Az ételek finomak, jól készítik el őket, de a választék meglehetősen szegényes. Ha nem sikerül jó asztalt kapnod, akkor ülhetsz az ajtóban, ahol folyton rád nyitogatják a téli hideget. Beljebb hangulatosabb. Talán ott az asztalok is nagyobbak és a hely is több, a bejárat környékén alig lehet elférni. Az asztalok túl közel vannak, és még így is kicsik.
László - 2015. március 23., hétfő 21:28

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon elégedettek voltunk, az elvárásokon felüli volt az ételek mennyisége is. A kiszolgálás kifogástalan, kedvesek udvariasak voltak. Az étterem hangulata jó, de zavaró a sok betérő vendég akinek nem jut asztal ott várakozik az éppen vacsorázó asztalok mellet kabátban közben kinézik az embert, hogy mikor áll már fel.
Rita - 2014. október 21., kedd 09:55

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már többször jártunk a Központ Bisztróban, sosem csalódtunk még benne. A tegnap este az Étterem Hét keretében elfogyasztott vacsora is tökéletes volt. Finom ételek, minőségi italválaszték, jó hangulat és udvarias kiszolgálás jellemzi a helyet. Mindenkinek ajánlott ellátogatni ide!
Aranyosi Viktor - 2014. október 20., hétfő 16:04

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
előzetes szkepticizmus, végül teljes elégedettség!!
Levente - 2014. október 20., hétfő 11:01

"szuper volt "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
nagyon jól éreztük magunkat a szakács fantasztikus
Pászt Eszter - 2014. október 20., hétfő 06:16