Restaurant Központ Bistro in Budapest

Restaurant Központ Bistro - international food

Make an Online Reservation

Restaurant Központ Bistro

1042 Budapest, Szent István tér 1.

Központ Bistro
Szent István tér 1. , 1042 Budapest

In district 4 of Budapest, in the centre of Újpest, Központ Bisztró awaits its guests with its quality international cuisine in a nice atmosphere.

The restaurant/café by all means strives to satisfy all demands: it's a really good choice to have a breakfast in and it welcomes midday guests with lunch-menus of tasty hamburgers of high-quality ingredients.

Try the fruit juice of the house, or craft beers and wines with your meal.

With Központ Bisztró's opening we clearly intended to spice up the lives of local residents and to show everybody that Újpest is worth a visit.

Leading the dynamic team of the kitchen are Norbert Petrovszky and Zsolt Gál, whose expertise and experience are a guarantee for high-quality dishes on every plate.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Központ Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(20 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Hentesbolt -> bisztró transzformáció"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 4
A Diningcity-vel kerestem vacsora helyet december 30-ára, mert az első tipp éppen zárva volt. Keresés, foglalás egyszerűen ment. A hely tipikus bisztró, rendelem, befalom, leöblítem és már veszem is a kabátom. A helyszín kicsit szűk, a székek kényelmetlenek az asztal éppen elég, a zene nekem beszélgetéshez hangos volt és a menü kínálat limitált. Viszont amit adnak azt magas színvonalon művelik és magas áron. A főétel árak belvárosiak (magasak), és nekem a deszert túl édes volt, de összességében egy üde színfolt az aluljárók és frainchise hamburgeres éttermek sivár világában, igaz itt nincs Snoopy figurás kólás pohár és gyerek menü. Én inkább ebédelni mennék vissza újból, mint vacsorázni. Érzésem szerint hasonló árkategóriában klasszikus étteremet is lehet találni esti programhoz.
Endre - Thursday 31/12/2015

"Egész jó - kis hibákkal"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
Foglalt asztalunkhoz leültetés után hosszú percekig felénk sem nézett senki. Pedig nem volt telt ház, tömeg. Körülbelül 6 perc után az egyik felszolgáló fogott négy étlapot, odament a közvetlenül mellettünk ücsörgő párhoz (akik nálunk korábban jöttek), letett nekik 2 étlapot, majd a másik kettőt visszavitte. Ez elég fura volt, de végül sikerült rendelnünk pár perccel később. Az ételek finomak, jól készítik el őket, de a választék meglehetősen szegényes. Ha nem sikerül jó asztalt kapnod, akkor ülhetsz az ajtóban, ahol folyton rád nyitogatják a téli hideget. Beljebb hangulatosabb. Talán ott az asztalok is nagyobbak és a hely is több, a bejárat környékén alig lehet elférni. Az asztalok túl közel vannak, és még így is kicsik.
László - Monday 23/03/2015

""

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon elégedettek voltunk, az elvárásokon felüli volt az ételek mennyisége is. A kiszolgálás kifogástalan, kedvesek udvariasak voltak. Az étterem hangulata jó, de zavaró a sok betérő vendég akinek nem jut asztal ott várakozik az éppen vacsorázó asztalok mellet kabátban közben kinézik az embert, hogy mikor áll már fel.
Rita - Tuesday 21/10/2014

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már többször jártunk a Központ Bisztróban, sosem csalódtunk még benne. A tegnap este az Étterem Hét keretében elfogyasztott vacsora is tökéletes volt. Finom ételek, minőségi italválaszték, jó hangulat és udvarias kiszolgálás jellemzi a helyet. Mindenkinek ajánlott ellátogatni ide!
Aranyosi Viktor - Monday 20/10/2014

""

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
előzetes szkepticizmus, végül teljes elégedettség!!
Levente - Monday 20/10/2014

"szuper volt "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
nagyon jól éreztük magunkat a szakács fantasztikus
Pászt Eszter - Monday 20/10/2014