KIOSK Budapest - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

KIOSK Budapest

1056 Budapest, Március 15. tér 4.

KIOSK Budapest
Március 15. tér 4. , 1056 Budapest

Minden nap várunk a KIOSK Budapestben ebédre, munka utáni lazításra, vacsorára, borozásra, barátkozásra, vagy éppen egy kis hétvégi táncolásra.

Van nálunk minden ami szem-szájnak ingere, cukrászat a legjobb süteményekkel, ebéd, hazai konyha, fagyi és romantikus vacsora élőzenével.
Mindez a belváros kellős közepén, csodálatos környezetben és panorámával, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Március 15. téren.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: KIOSK étterem Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,1

(11 értékelés)


Konyha

3.8

Kiszolgálás

4.1

Hangulat

4.2

"Tökéletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyik kedvenc budapesti éttermünk. Minden alkalommal nagyon kedves kiszolgálásban van részünk. Az ételek rendkívül ízletesek. Mindenkinek szívből ajánlom
B. Helga - 2022. december 21., szerda 02:39

"Imádjuk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
törzshelyünk. nagyon szeretjük. a desszerteket külön kiemelném, mert az varázslatos élmény.
Kardos Margit - 2022. december 02., péntek 09:14

"Jóllakott ebéd "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bőséges ebéd Budapest egyik lefelkapottabb éttermében. Márton napok keretében ebédeltünk. Az előétel ízvilága kicsit idegen (szamunkra túl savanyú volt az alma) a leves nagyon kiemelkedő, pont olyan tartalommal es hőmérséklettel, amire szükségünk volt. A főételben a köretek voltak csodásak, a desszert izgalmas (bár kicsit túl lett ízesítve gombával számunkra). Összességében jót ettünk, es a mennyiség is teljesen kielégítő.
Kiss Magdolna - 2022. november 14., hétfő 21:17

"Igazi turista hely, nem cél a visszatérésre ösztönzés."

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Kiszolgálás: Annyira kimaxolják a helyet, hogy ahol én ültem, konkrétan nem fért be a pincér, ezért át kellett adogatni a másik feje fölött a tányérjaimat. Elég ciki. Konyha: Az előétel libamájhoz nem járt kenyér/briós, így kb epegörcsöt kaptam a levesig. A lúdláb tortába szarvasgobát rakni nagyon rossz ötlet volt. Kb. öklendeztem és semmit nem tudtam megenni belőle. A leves meg a főétel egész jó volt, semmi extra., totál sótlan minden (bár most ez a divat azt tapasztalom máshol is). Ár érték arányban erősen turista hely (egyszeri kiszolgálás a cél nem a visszatérő vendégek megfogása). Hangulat: Nagyon szép a hely, jó helyen is van. A zene mondjuk olyan hangos, mint a gozsduban egy bulihelyen.. :D beszélgetésre alkalmatlan.
Vass Viktória - 2022. november 14., hétfő 13:47

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokadszor jártunk már a Kisokban. A konyha és a tálalás színvonalan osztályon felüli. A szarvasgombás lúdláb torta pedig még ebből a magas minőségből is kiemelkedett. Gratula a séfnek!
Robotka Gábor - 2022. november 11., péntek 08:27

"Márton napi menü-Kiosk Budapest"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kiszolgálással és az étterem hangulatával elégedettek voltunk , viszont az ételt amit kaptunk elég gyenge minőségűnek mondanám. A főételnél a libacomb nem érződött frissnek egyáltalán, állott íze volt és a desszertnek nagyon kellemetlen utóíze volt, sajnos úgy gondolom abszolút nem azt kaptuk amire számítottunk.
Timár Anna - 2022. november 11., péntek 07:04