Restaurant KIOSK Budapest in Budapest

Restaurant KIOSK Budapest - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.kiosk-budapest.hu

Restaurant KIOSK Budapest

1056 Budapest, Március 15. tér 4.

KIOSK Budapest
Március 15. tér 4. , 1056 Budapest

KIOSK Budapest awaits you every day for lunch, a little break after work, for dinner, just to have a glass of wine with friends  or to dance and enjoy yourselves on the weekend!

We also have a confectionery with the best cakes and desserts, home-made food,and soon also a really cool and innovative Concept Store. All this in the centre, in an amazing ambience and an awesome panorama, at the Pest side of the Elisabeth bridge, at the Március 15. square.

Reserve your table online now for free through DiningCity: KIOSK restaurant Budapest – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.1

(24 értékelés)


food

4.0

service

3.9

ambience

4.3

"Hát ez nem jött össze !"

0.7
food: 0 service: 1 ambience: 0
Asztalfoglalásunk volt 17 órára. pontosan érkeztünk, majd mikor a foglalás ellenőrzésre került közölték velünk, hogy a konyha csak 18 órától üzemel.... Nekünk 18 órától színházjegyünk volt ezért , kénytelenek voltunk otthagyni az éttermet. Furcsa az, hogy az étterem honlapján nincs feltüntetve ez az információ..ha ezt előre tudtuk volna más időpontot választottunk volna, így lemaradtunk a Márton napi menüről !!! Remélem mások nem jártak így!
Farkas Marina - Saturday 11/11/2017

"Ernike5"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csúcs hely, csúcs helyen, igazán lehengerlő! 5/5
Korcsek Ernő - Saturday 01/08/2015

"Restaurant "branché""

3.7
food: 3 service: 3 ambience: 5
Cadre"Design Baroque" dans ancien bâtiment de cachet. Ambiance "bobo" et festive. Personnel jeune parlant bien l'anglais. Une cuisine assez banale, peu de choix et de qualité irrégulière.Dans l'ensemble, intéressant pour le style et le décor!
DE GERANDO Felicia - Tuesday 16/06/2015

":)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat. Finom, mutatós ételek, kedves kiszolgálás! :)
Strung Judit - Friday 27/03/2015

"-"

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 5
Az étterem hangulata, az elrendezés, a bútorok mind nagyon ötletesek és rendkívül jól néz ki. Az ételek finomak, a kiszolgáláson lehetne javítani, de összességében jól éreztük magunkat és ajánlani tudjuk a helyet.
Varga Róbert - Monday 23/03/2015

""

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás megfelelő. Ami viszont egyáltalán nem tetszett, az az asztalok mérete. 6-an voltunk. Az asztal amin ettünk eredetileg 4 főre volt megterítve. Hoztak ugyan plusz terítéket, de így már olyan kicsi volt a hely, hogy a könyökömmel nem hogy egy könyvet, egy újságot is szorítani tudtam volna. Nagyon kényelmetlen volt így végigenni három fogást. Egyébként nagyon hangulatos a hely, és tér is lenne nagyobb asztaloknak...jó a design, ha nem megy a kényelem rovására.
Noémi - Monday 23/03/2015