Babel Budapest - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Babel Budapest

1052 Budapest, Piarista köz 2.

Babel Budapest
Piarista köz 2. , 1052 Budapest

Szívügyünk, hogy különlegessé tegyük a nálunk töltött pillanatokat, és valóra váltsuk vendégeink álmait. Teret engedve a tudatos, de mégis szívből jövő konyhaművészetnek, a Kárpát-medence gasztronómiai és kulturális terület hagyományaiból táplálkoztunk fogásaink megálmodásakor és megvalósításakor.

Célunk, hogy nemzeti értéket teremtsünk, amihez csapatunk tagjai kihívást kereső, tehetséges fiatalok, akik a világ top éttermeiben szereztek nemzetközi tapasztalatot. Közös célunk, hogy fenntartható szemléletben, együtt még magasabbra emeljük a Babel Budapest-et, amelyben Daniel Berlin konzultáns séf tereli és fejleszti tudásunkat, nem kisebb céllal, mint hogy a legjobbat hozza ki belőlünk!

Dress code nincsen, szeretjük a lazaságot és egyéniséget, de szeretnénk megkérni vendégeinket, hogy az öltözékkel fejezzük ki egymás és az alkalom iránti tiszteletünket.

Parkolásra az Erzsébet híd alatti parkolóban, környező utcákon és parkolóházakban van lehetőség, azonban az egyedi italsorainkat kár lenne kihagyni, ezért javasoljuk a gyalog vagy taxival történő érkezést.


Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Babel Budapest étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,2

(4 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

3.9

Hangulat

4.0

"John Mion"

2,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 3
Great amazing food, but unfortunately, the help is arrogant and not helpful at all!
Mion John - 2024. március 12., kedd 09:07

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
hàt többet vàrtam….felforditott tanyer design? nem igenyes… minimal adagok… na de ennyire? nehezen elvezheto ha csak egy falatka egyszer…..
Asztalos Sandor - 2023. május 24., szerda 05:53

"Első látogatás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Végre sikerült eljutni a Babel-be. Ráadásul az évfordulónkat ünnepeltük meg és igazán emlékezetesre sikerült. A 10 fogásos menüsort ettük végig, egytől-egyig kiváló ételek és ötletek voltak a tányérokon. Ha nagyon muszáj kiemelni, akkor a Fürj főétel vitte a prímet, de annyira más volt a legtöbb fogás ahhoz képest, amit az ember vár, hogy pont a kreativitás miatt az emberben akarva-akaratlanul is mély nyomot hagy egy ilyen este. Nem lövöm le a poénokat, de az aero kacsamáj és a fokhagyma fagyi a végén biztosan olyan ételek, amelyeket sokáig emlegetni fogunk. A vacsora során volt egy extra figyelmes meglepetés is. A főpincér András, és a többi felszolgáló is kiválóan végezte feladatát, kommunikatívak, informatívak, közvetlenek. Nagyon jól éreztük magunkat, végigettük az összes csillagos éttermet Bpesten és a Babelnek nagyon is ebben a mezőnyben van a helye, sőt.
K. Zoltán - 2020. február 22., szombat 21:43

"They do magic here ;)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We, adults been amazed from the 1st moment on with the professionalism, and kindness of the people working here. Wonderful plates tickle your taste buds. even my friend`s 4yr-old was interested in having veggies
Stefan - 2015. szeptember 09., szerda 01:16