Rudas Bistro - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Rudas Bistro

1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

Rudas Bistro
Döbrentei tér 9. , 1013 Budapest

Nagyszerű ízek, nagyszerű panoráma és nagyszerű kikapcsolódás

A Rudas Bistro 2017-ben született meg két régi barát, Gergő és Gábor álmából. Az volt a célunk, hogy egy barátságos és meghitt helyet hozzunk létre, amely lenyűgöző kilátással és újragondolt magyar bisztrókonyhával várja vendégeit. Büszkék vagyunk arra, hogy a Rudas Bistro minden látogatása gasztronómiai élményt nyújt. A közel 500 éves, történelmi jelentőségű Rudas Fürdő területén egy olyan színvonalú éttermet akartunk kialakítani, amely méltó a fürdő hagyományaihoz és örökségéhez.

A Gellért-hegy lábánál, az Erzsébet híd budai hídfőjénél található Rudas Bistro várja vendégeit barátságos személyzettel és finom falatokkal. Akár vacsorára, ebédre, vagy romantikus kikapcsolódásra érkeznek, a lenyűgöző kilátás a Dunára mindig elvarázsolja őket.

Ha egy igazán különleges élményre vágynak, választhatják egyedülálló programunkat is, amely a világhírű, közel 500 éves Rudas Fürdőben való fürdőzést és a Rudas Bistro kulináris élvezeteit egyesíti. Merüljenek meg az 1500 méter mélyről fakadó Juventus termálvízben, majd kóstolják meg különleges ételeinket, így garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük.

Panorámás vacsora akár a fürdőből is!
Különlegességünk, hogy nálunk nem csak utcai vendéggént tudnak nálunk étkezni, hanem akkor is, mikor a Rudas fürdő vendégeként kapcsolódnak ki. Jöjjenek el kedvesével vacsorázni, vagy ebédeljenek nálunk nap közben, a nagyszerű ízeket garantáljuk!

Nagyszerű ételek
Séfünk és csapata a modern magyar és nemzetközi konyha ízei mellett a felmerülő speciális igényeket töretlen lelkesedéssel és hatalmas szaktudással elégíti ki nap mint nap.

Dunai panoráma
A Rudas Bistro látogatásának igazi fénypontja a festői panoráma, amely Budapest lenyűgöző látképét tárja elénk. Élvezze a Duna partján kialakított elegáns környezetet, ahol minden étkezés egy különleges élménnyé válik.

Folyamatosan megújuló étlap
Étlapunk folyamatosan frissül a szezonális ízekkel és naponta új ajánlatokkal. Séfünk különleges ajánlatai mindig friss élményt és örömet nyújtanak.

Születésnap? Céges rendezvény?
Bisztrónk összes helyisége, Dunára néző terasza, sőt akár a Rudas fürdő teljes területe, kibérelhető üzleti találkozóra, sajtó tájékoztatóra, karácsonyi céges rendezvényre vagy akár privát eseményre.

Könnyű parkolás a Bistro előtt
Belvárosi étteremhez képest nálunk azonnal le tudnak parkolni.
Bejáratunknál és a dunai oldalon található utcai parkolóban a hét szinte minden napján könnyedén tudnak parkolni. Csak leparkolnak és a terített asztaluk már várja is Önöket!

Várjuk Önöket finom Ízekkel, barátságos kiszolgálással nagyszerű atmoszférával!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Rudas Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(127 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.4

"Worth of value"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
The food was nice, came very quickly. Just the time between one plate to the next was a little short and we almost couldn't eat the desert. Maybe could be combined with the guests. We need to highlight the Eggplant pate (appetizer) and the Pistachio Cream on the top of the apple cake, both were amazing.
Larissa Rudolfo - 2024. október 14., hétfő 14:46

"Remek hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk. Az ételek nagyon finomak voltak és nagyon laktatóak. Szívesen visszamennénk a jövőben! 🙂
Puskás-Kis Viktória - 2024. október 13., vasárnap 21:14

"A Rudas jó hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
9 fős családi vacsorára foglaltam asztalt. Esti fényes, gyönyörű kilátással, ablak mellé kaptunk helyet. A körülményekre, lásd fürdő ruhás vendégek, már számítottunk, számunkra nem volt zavaró, csak két asztalnál ültek. Mivel ennyien voltunk, minden ételt megkóstoltunk. Apróbb, szinte szóra sem érdemes észrevételeink voltak, például nem volt fekete morzsa a Gyöngybabkrémlevesen (mert már elfogyott), a flódni mellé a meghirdetett meggyragu helyett málnakrémet kaptunk, a Francia tatárban nekünk sok volt a savas elem, jól esett egy kicsit több sós, édeskés íz . A felszolgálók kedves, készséges, remek házigazdáknak bizonyultak, tökéletes, 5* kiszolgálásban volt részünk.
Papp Judit - 2024. október 13., vasárnap 15:34

""

3,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 1
Finom ételek, kedves személyzet. Tudom, hogy fürdő, de nagyon kellemetlen volt, ahogy a gyönyörű panorámát félmeztelen emberek törték meg. Emiatt eléggé balatoni lángosozó hangulat volt...Érdemes lenne elgondolkodni a dresscode-on. Mint ahogy ez általában szokott lenni, jobb helyeken.
Vörös Martin - 2024. március 19., kedd 06:14

"Dunai kilátás"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom és kiadós vacsora különleges kilátással.
Osvát Szabolcs - 2024. március 17., vasárnap 19:16

"Minden a legnagyobb rendben volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni finom ízek, remek hangulat és kilátás párosult a vacsorához. Hazáig csak emlegettük, hogy mennyire jó volt és még mindig visszavágyunk. A pincérek nagyon kedves, lelkiismeretes emberek. 10/10!!!!
Unicsovics Vivien - 2024. március 17., vasárnap 18:25