Rudas Bistro - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Rudas Bistro

1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

Rudas Bistro
Döbrentei tér 9. , 1013 Budapest

Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el a csodás dunai panorámával rendelkező RUDAS BISTRO. Látogasson el a világhíres, közel 500 éves, Rudas Fürdőbe, mártózzon meg az 1500 méter mélyről eredő Juventus termálvízben és utána kóstolja meg kulináris különlegességeinket!
Utcáról, a fürdőből? Igen!
Különlegességünk, hogy nálunk nem csak utcai vendégként tudják nagyszerű nemzetközi és újragondolt magyar ételsorunkat dunai panorámás teraszunkon elfogyasztani, hanem akkor is, mikor a Rudas fürdő vendégeként kapcsolódnak ki és az egész napos fürdőzés közben megéheznek.
Könnyű parkolás
Utcai bejáratunknál és a dunai oldalon található utcai parkolóban a hét szinte minden napján könnyedén tudnak parkolni.
Nagyszerű ételek
Séfünk és csapata a modern magyar és nemzetközi konyha ízei mellett a felmerülő speciális igényeket töretlen lelkesedéssel és hatalmas szaktudással elégíti ki nap mint nap.
Születésnap? Céges rendezvény? – Állunk rendelkezésre!
Tartsa nálunk fontos rendezvényét! Éttermünk összes helyisége, Dunára néző terasza, sőt akár a Rudas fürdő teljes területe, kibérelhető üzleti találkozóra, sajtó tájékoztatóra, karácsonyi céges rendezvényre vagy akár privát eseményre, születésnapra, családi eseményre vagy esküvőkre.
Hab a tortán, hogy a Panoráma teraszunkon olyan kilátás nyílik a Dunára és a városra, mely világviszonylatban is egyedülálló.
Ezt mindenképp érdemes kipróbálni!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Rudas Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(124 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.4

""

3,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 1
Finom ételek, kedves személyzet. Tudom, hogy fürdő, de nagyon kellemetlen volt, ahogy a gyönyörű panorámát félmeztelen emberek törték meg. Emiatt eléggé balatoni lángosozó hangulat volt...Érdemes lenne elgondolkodni a dresscode-on. Mint ahogy ez általában szokott lenni, jobb helyeken.
Vörös Martin - 2024. március 19., kedd 06:14

"Dunai kilátás"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom és kiadós vacsora különleges kilátással.
Osvát Szabolcs - 2024. március 17., vasárnap 19:16

"Minden a legnagyobb rendben volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni finom ízek, remek hangulat és kilátás párosult a vacsorához. Hazáig csak emlegettük, hogy mennyire jó volt és még mindig visszavágyunk. A pincérek nagyon kedves, lelkiismeretes emberek. 10/10!!!!
Unicsovics Vivien - 2024. március 17., vasárnap 18:25

"Gyönyörű kilátás, finom ételek"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Gyönyörű fényfűzérek között ülhettünk és a városra is csodás kilátás nyílik. A mozzarellám ízletes volt, de a főétel, a kacsa mellől hiányzott az étlapon beígért szilva. Ehelyett egy édes körteszószt kaptunk. A savanyú íz hiányát csak részben pótolta az odatett pár szem ribizli. A káposztás tészta édes íze szerintem nem illett a kacsához. A somlóiban alig volt csoki, a rengeteg tejszínhab és tészta dominált. Már sokszor ettem itt korábban, szinte mindig el voltam ragadtatva, a mai este viszont erős közepes volt ízek szempontjából.
Sz. L. - 2024. március 17., vasárnap 10:35

"Hangulatos vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos étterem, kedves kiszolgálás finom ételek
Tantos Gábor - 2024. március 15., péntek 20:46

"értékelés"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Este 8 órakkor már nem lehetett levest választani, a kért üdítők hőmérsékletét egyik italnál sem sikerült kérésünknek elegettevően kiszolgálni, kissé hűvös volt. A felszolgált étel nagyon ízletes és finom volt, a húsok tökéletesen voltak átsütve, és a desszert is nagyon finom volt.
Pál Sulyán - 2024. március 15., péntek 10:23