Rudas Bistro - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Rudas Bistro

1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

Rudas Bistro
Döbrentei tér 9. , 1013 Budapest

Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el a csodás dunai panorámával rendelkező RUDAS BISTRO. Látogasson el a világhíres, közel 500 éves, Rudas Fürdőbe, mártózzon meg az 1500 méter mélyről eredő Juventus termálvízben és utána kóstolja meg kulináris különlegességeinket!
Utcáról, a fürdőből? Igen!
Különlegességünk, hogy nálunk nem csak utcai vendégként tudják nagyszerű nemzetközi és újragondolt magyar ételsorunkat dunai panorámás teraszunkon elfogyasztani, hanem akkor is, mikor a Rudas fürdő vendégeként kapcsolódnak ki és az egész napos fürdőzés közben megéheznek.
Könnyű parkolás
Utcai bejáratunknál és a dunai oldalon található utcai parkolóban a hét szinte minden napján könnyedén tudnak parkolni.
Nagyszerű ételek
Séfünk és csapata a modern magyar és nemzetközi konyha ízei mellett a felmerülő speciális igényeket töretlen lelkesedéssel és hatalmas szaktudással elégíti ki nap mint nap.
Születésnap? Céges rendezvény? – Állunk rendelkezésre!
Tartsa nálunk fontos rendezvényét! Éttermünk összes helyisége, Dunára néző terasza, sőt akár a Rudas fürdő teljes területe, kibérelhető üzleti találkozóra, sajtó tájékoztatóra, karácsonyi céges rendezvényre vagy akár privát eseményre, születésnapra, családi eseményre vagy esküvőkre.
Hab a tortán, hogy a Panoráma teraszunkon olyan kilátás nyílik a Dunára és a városra, mely világviszonylatban is egyedülálló.
Ezt mindenképp érdemes kipróbálni!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Rudas Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(95 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.5

"Very nice"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The location is very beautiful with a view ok the Danube. Tasty and high quality food. Special attention to allergic people, for me very important. Very good service. Top
Alessandra - 2020. január 05., vasárnap 06:38

"Egy szuper vacsora!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szuper konyha! Hibátlan kiszolgálás. Ami nekem egy kicsit furcsa volt, hogy körülöttünk voltak fűrdőruhás vendégek is. Ez a hely egy kicsit komolyabb ehez, igaz alapvetően ez egy fürdő.
Gál József - 2018. március 12., hétfő 14:15

"Tokeletes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tokeletes estet toltottunk az etteremben. Az etelek kifogastalanok voltak, a menusor minden eleme nagyon izletes volt (kulon kiemelnem a vadas marhapofat) a meglepetes fogasok (tokaji a desszerthez, welcome drink es truffel a vegen) pedig tovabb emeltek ezek fenyet. A felszolgalas pedig nagyon figyelmes es a hely szinvonalanak megfelelo volt. Remekul ereztek magunkat.
Gyenes Adam - 2018. március 12., hétfő 07:42

"Dining"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem volt rossz de nem is volt annyira joo
Keserű Norbert - 2018. március 10., szombat 14:54

"Vacsora a Rudasban"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek hozták az elvárt színvonalat, esztétikus, finom volt minden, a kiszolgálás udvarias, figyelmes volt, az átlagosnál jobb. Az étterem panorámája gyönyörű, a hangulatot egyedül az uszodából felszivárgó klór szaga rontja.
Dávid - 2018. március 07., szerda 08:59

"Tökéletes ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elegáns étterem, modern berendezés. Kedves pincérek. A konyha kiváló.
Sándor - 2018. március 06., kedd 16:16