Rudas Bistro - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Rudas Bistro

1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

Rudas Bistro
Döbrentei tér 9. , 1013 Budapest

Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el a csodás dunai panorámával rendelkező RUDAS BISTRO. Látogasson el a világhíres, közel 500 éves, Rudas Fürdőbe, mártózzon meg az 1500 méter mélyről eredő Juventus termálvízben és utána kóstolja meg kulináris különlegességeinket!
Utcáról, a fürdőből? Igen!
Különlegességünk, hogy nálunk nem csak utcai vendégként tudják nagyszerű nemzetközi és újragondolt magyar ételsorunkat dunai panorámás teraszunkon elfogyasztani, hanem akkor is, mikor a Rudas fürdő vendégeként kapcsolódnak ki és az egész napos fürdőzés közben megéheznek.
Könnyű parkolás
Utcai bejáratunknál és a dunai oldalon található utcai parkolóban a hét szinte minden napján könnyedén tudnak parkolni.
Nagyszerű ételek
Séfünk és csapata a modern magyar és nemzetközi konyha ízei mellett a felmerülő speciális igényeket töretlen lelkesedéssel és hatalmas szaktudással elégíti ki nap mint nap.
Születésnap? Céges rendezvény? – Állunk rendelkezésre!
Tartsa nálunk fontos rendezvényét! Éttermünk összes helyisége, Dunára néző terasza, sőt akár a Rudas fürdő teljes területe, kibérelhető üzleti találkozóra, sajtó tájékoztatóra, karácsonyi céges rendezvényre vagy akár privát eseményre, születésnapra, családi eseményre vagy esküvőkre.
Hab a tortán, hogy a Panoráma teraszunkon olyan kilátás nyílik a Dunára és a városra, mely világviszonylatban is egyedülálló.
Ezt mindenképp érdemes kipróbálni!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Rudas Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(116 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.5

"Pazar ételek, kedves kiszolgálás"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Több étteremben is megkóstoltuk már a menüsort ezen az ÉtteremHéten, de messze itt voltak a legfinomabbak az ételek! A fokhagymás-vajas királyrák bagett-tal annyira íncsiklandozó volt, hogy még biztosan vissza fogunk menni érte, és a madártej még annak is ízlett, aki általánosságban nem szereti. Gergő nagyon kedves és figyelmes felszolgáló, csak a tegeződéssel nem vagyunk megbékelve (de mondhatjuk, hogy az az egész bisztró fiatalos hangulatából valamelyest következik).
Schmidt Dorottya - 2023. október 12., csütörtök 06:31

"Rudas Bisztró"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Finom ételek, szép kilátás!
Büki Alida - 2023. október 11., szerda 06:31

"A séf és a többiek"

2,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Az Étteremhéten választottuk a Rudas Bisztrót - a dunai kilátásról az oldalukra feltöltött képek vonzottak be minket. A kilátással nem is volt gond, ezen a kellemes őszi estén minden vendéget a teraszra ültettek. Először egy pohár proseccot szolgáltak fel ajándékba - sajnos az ital meleg volt és a buborék is elszállt már belőle, valószínűleg előre kitöltötték őket. Az este továbbra sem alakult jól - bár az ételekkel nem volt gond, a levesek különösen finomak voltak és a marha meg a kacsa is ízletesen készült, de a pincérek viselkedése lerontotta a jó minősítést. Megengedhetetlen, hogy az étterem teraszán az étkező vendégek melletti asztalhoz leüljenek dohányozzanak és beszélgessenek. Ha ez a személyzet marad, akkor nem lesznek visszaatérő vendégek ez étteremben.
Gábor - 2023. október 08., vasárnap 20:39

"Finom ételek, szép kilátás"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek nagyon ízlettek nekünk, de sajnos a menün szereplő három főfogásból az egyik nem volt elérhető látogatásunkkor, ez csalódást keltő volt. Kárpótlásként viszont bármit választhattunk az étlapról. Bár vacsorára mentünk, az idő elég meleg volt ahhoz, hogy a teraszon élvezhessük az étkezést, ez pedig nagyon hangulatos volt, élveztük a Dunára néző kilátást.
Wágner Ildikó - 2023. október 06., péntek 06:30

"Rudas Bisztró "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan kiszolgálás, kedves, odafigyelő személyzet. Az ételek finomak voltak, ízlésesen szervirozva. Sajnos, mivel első napon voltunk, nem volt az egyik meghírdetett étel, a marhapofa. Helyette az étlapról valaszhattunk. Nagyon jól éreztük magunkat.
Wágner Zsuzsanna - 2023. október 06., péntek 05:17

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt, felszolgálók aranyosak, kilátás gyönyörű és az étel is nagyon finom volt.
Horváth Balázs - 2023. március 19., vasárnap 08:05