Polgár Elixír Borétterem (Villány) - Villány

Polgár Elixír Borétterem (Villány) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Polgár Elixír Borétterem (Villány)

7773 Villány, Hunyadi János utca 19.

Polgár Elixír Borétterem (Villány)
Hunyadi János utca 19. , 7773 Villány

A villányi Polgár Pincészet kiváló étterme igényes nemzetközi és magyar konyhával, minőségi alapanyagokkal és borokkal várja Vendégeit.

Konyhánk elsősorban helyi, kiváló magyar alapanyagokkal dolgozik, rusztikus fogásokon keresztül a szezonalitás figyelembevételével mutatja be a villányi régió és a Dél-Dunántúl csodás étkeit.
Mindezt természetesen klasszikus és prémium boraink kíséretében, családias légkörben, tradicionális hangulatú étteremben.
Szállóvendégeinknek gazdag, házias reggelit szolgálunk fel: házi füstölt stifoldert, kolbászt, sonkát, lekvárt, mézet a méhésztől, felvágottat, tehén- és kecskesajtot, joghurtokat, friss kenyeret és péksüteményt.

Éttermünk hétfőtől csütörtökig mind csoportok, mind magánszemélyek részére előzetes egyeztetés alapján kínál ételsorokat! Pénteken és szombaton, illetve minden héten változó, az aktuális friss alapanyagokra épülő szűkített étlappal várjuk a különleges ételek és borok szerelmeseit!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Polgár Elixír Borétterem – Villány

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,2

(11 értékelés)


Konyha

4.0

Kiszolgálás

4.3

Hangulat

4.1

"."

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Horváth Veronika - 2023. március 12., vasárnap 22:12

"Polgár “Elixír”"

1,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
Már az étterembe betalálással is gondok adódtak. A kiírás nem volt egyértelmű a kifüggesztett laminált lap, ami útbaigazítani volt hivatott valótlanul volt megrajzolva paint-tel. Az étteremben 3 gyerek tolta a földön az autóját miközben enni próbáltunk. A szállóvendégek kiabálása lehallatszott. Az asztali “dísz” pörköltszaftos volt. Az egyik desszert állott hűtő ízű volt, a császármorzsát pedig szebben rakták elém a menzán. A leves olyan sós volt, hogy marta a torkunkat. Egyszóval igénytelen volt minden. Nemhogy emelt árat nem kérhetnének, de nem méltó a DinongCity Étteremhét rendezvényére.
Dr. Becze Timea - 2023. március 12., vasárnap 07:38

"Új élmény- új helyen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Első élményünk a Polgár Pincénél várakozáson felüli... A séf első osztályú volt, igazi gasztro-kalandban volt részünk. Valamint Polgár Zoltán meleg fogadtatása is nagyon kellemesen érintett bennünket, még sosem találkoztunk, de azonnal volt miről beszélgetnünk. A borok rendkívül ízletesek és különlegesek. (Ez egy esős, hideg téli este volt, de ezt a helyszínt, hangulatot nyáron, napos időben újra meg kell nézzük!!)
Csótiné B. Ildikó - 2023. március 11., szombat 09:00

"Viktor"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus volt. 4 fős családdal vettünk részt a vacsorán. Udvarias kiszolgálásban volt részünk. Az ételek és italok nagyon finomak voltak. A menüsorból sikerült megkóstolni az összes ételt, mivel a család mindentagja más-más menüsor állított össze. Nagyon ízletesen készültek az ételek, csodálatos tálalással. Meglepetésünkre nagyon bőséges adagokat kaptunk. Nagyon jó hangulatban vacsoráztunk, mindennel meg voltunk elégedve. Mindenkinek ajánlom.
Kiss Viktor - 2022. október 11., kedd 08:30

"I. Shaheen "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
What a fantastic experience! We have enjoyed every second. Since the first moment, you feel that you are a member of the Polgar family and that you have been living with them since a long time. The food is super delicious and everything is from the town itself (so: bio and organic). When you taste the wine, your love story with Villany begins. Who could imagine that in Hungary they make an extraordinary wine. All the wine in this restaurant is Polgar family wine. They have fine selection of very good wine. My advice is not to take a bottle. Just take a glass and you have a chance to taste as many as you can of their fine wine.
Ibrahim Shaheen - 2022. augusztus 27., szombat 06:17

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindig kifogástalan minőségű ételek, italok, családias hangulat
Csillag Szilvia - 2022. március 27., vasárnap 15:48