Polgár Cellary Restaurant (Villány) in Villány

Polgár Cellary Restaurant (Villány) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Polgár Cellary Restaurant (Villány)

7773 Villány, Hunyadi János utca 19.

Polgár Cellary Restaurant (Villány)
Hunyadi János utca 19. , 7773 Villány

In Villány, restaurant-winery Polgár awaits is guests with quality Hungarian & international cuisine and wine collection.

Our restaurant prefers using excellent local Hungarian commodities. We present our foods in rustic dishes, and during preparations we always pay attention to seasonality and local traditions. Naturally, our meals are accompanied by classic and premium wines. Here, at Polgár Winery the atmosphere is friendly and the mood is cosy.
Our guests have the opportunity to taste the famous Hungarian “rich” breakfast, which contains only home-made and organic ingredients: smoked “stifolder” salami, sausage, bacon, gammon, eggs, jam, honey, cheese, yogurt, bread, just to name a few.

From Monday to Thursday our restaurant offers menus to both individual guest and group bookings. On Fridays and Saturdays, as well as in Sunday noon-time our guests can expect a revised menu based on actualities and fresh ingredients to please lovers of gourmet food and wines!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Polgár Cellary Restaurant – Villány

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.2

(11 értékelés)


food

4.0

service

4.3

ambience

4.1

"."

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
.
Horváth Veronika - Sunday 12/03/2023

"Polgár “Elixír”"

1.3
food: 1 service: 2 ambience: 1
Már az étterembe betalálással is gondok adódtak. A kiírás nem volt egyértelmű a kifüggesztett laminált lap, ami útbaigazítani volt hivatott valótlanul volt megrajzolva paint-tel. Az étteremben 3 gyerek tolta a földön az autóját miközben enni próbáltunk. A szállóvendégek kiabálása lehallatszott. Az asztali “dísz” pörköltszaftos volt. Az egyik desszert állott hűtő ízű volt, a császármorzsát pedig szebben rakták elém a menzán. A leves olyan sós volt, hogy marta a torkunkat. Egyszóval igénytelen volt minden. Nemhogy emelt árat nem kérhetnének, de nem méltó a DinongCity Étteremhét rendezvényére.
Dr. Becze Timea - Sunday 12/03/2023

"Új élmény- új helyen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első élményünk a Polgár Pincénél várakozáson felüli... A séf első osztályú volt, igazi gasztro-kalandban volt részünk. Valamint Polgár Zoltán meleg fogadtatása is nagyon kellemesen érintett bennünket, még sosem találkoztunk, de azonnal volt miről beszélgetnünk. A borok rendkívül ízletesek és különlegesek. (Ez egy esős, hideg téli este volt, de ezt a helyszínt, hangulatot nyáron, napos időben újra meg kell nézzük!!)
Csótiné B. Ildikó - Saturday 11/03/2023

"Viktor"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus volt. 4 fős családdal vettünk részt a vacsorán. Udvarias kiszolgálásban volt részünk. Az ételek és italok nagyon finomak voltak. A menüsorból sikerült megkóstolni az összes ételt, mivel a család mindentagja más-más menüsor állított össze. Nagyon ízletesen készültek az ételek, csodálatos tálalással. Meglepetésünkre nagyon bőséges adagokat kaptunk. Nagyon jó hangulatban vacsoráztunk, mindennel meg voltunk elégedve. Mindenkinek ajánlom.
Kiss Viktor - Tuesday 11/10/2022

"I. Shaheen "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
What a fantastic experience! We have enjoyed every second. Since the first moment, you feel that you are a member of the Polgar family and that you have been living with them since a long time. The food is super delicious and everything is from the town itself (so: bio and organic). When you taste the wine, your love story with Villany begins. Who could imagine that in Hungary they make an extraordinary wine. All the wine in this restaurant is Polgar family wine. They have fine selection of very good wine. My advice is not to take a bottle. Just take a glass and you have a chance to taste as many as you can of their fine wine.
Ibrahim Shaheen - Saturday 27/08/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig kifogástalan minőségű ételek, italok, családias hangulat
Csillag Szilvia - Sunday 27/03/2022