Jégkert - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.jegkert.hu

Jégkert

1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2.

Jégkert
Bakfark Bálint utca 2. , 1027 Budapest

A Jégkertet a Jégkert tövéből nyíló Városfal épületében találod meg Budapest II. kerületében, a Mammut II-vel szemben.

A Jégkert 10 éve Buda központjának legnagyobb szabadtéri étterme. Télen behúzódunk a régi budai városfalra épült egykori Lövöldébe, és magunkkal visszük a nyári ízeket, italokat és a fiatalos hangulatot. A Jégkert ideális helyszín mindenféle rendezvényhez és április végéig még korcsolyázhatsz is! Gyere el hozzánk, és kóstolod meg a finom házias ételeinket, hamburgereinket! Reméljük, állandó vendégünk leszel a Jégkertben egész nyáron!

Foglald le asztalodat ingyenesen online a DiningCity-n: Jégkert – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(403 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.5

"Egy kellemes élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás és a fogások mind elsőrangúak voltak. Ide még visszajövünk.
Novbert - 2020. március 17., kedd 04:20

"Baráti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Péntek este barátaimmal vacsorázni mentünk a Jégkertbe. Rendszeresen járunk ide, hiszen az ételek, a sörök, a kiszolgálás és a hangulat kiváló. Az étterem kialakítása kicsit szűkös, de hangulatos. Az "Étterem hét" keretében mindig "kipróbáljuk" a menüt. Mint mindig, az ételek most is nagyon finomak voltak. A felszolgált ételek íze, minősége kifogástalan volt! A kiszolgás is tökéletes: kedves figyelmes pincérek, ismerik az ételeket, a söröket. Segítenek az ételek, italok kiválasztásban. Így a péntek este tökéletesre sikerült: Barátokkal egy kiváló étteremben, jó hangulatban! Köszönjük Jégkert!
Tölgyesi Mária - 2020. március 16., hétfő 18:24

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes csalódásban volt részünk. Korábban is voltunk az étteremben, de a konyha általános volt. Most meglepődve tapasztaltuk a nagy fejlődést, kifinomult ételeket kaptunk. Ehhez társult a nem tolakodó de figyelmes és udvarias kiszolgálás és feltűnt az is , hogy a vendéglátás kiegészítő részleteire is milyen figyelmet fordítanak. Gratulálunk !
Schödl Ervin - 2020. március 16., hétfő 12:30

"Mindennel elégedettek voltunk"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Segítőkész felszolgáló fiatalember, ízléses tálalás és finom ételek, italok. Nehezen tudtunk választani a remek ételek és a sokféle sör közül, de szerencsére a pincérünk minden kérdésre tudott választ adni, ezzel megkönnyítve a dolgunkat. Megnyugtató volt látni, hogy az asztalokat minden vendég után fertőtlenítették, az ültetésnél is figyelembe vették a megfelelő távolságot. .
Tompáné K. Beáta - 2020. március 15., vasárnap 10:29

"Jó hely, finom ételek, remek sörök"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A menüsorban foglalt ételeket finomnak találtuk, és az étlapot végignézve jövünk még ide kipróbálni egy-két dolgot. A hely igazi különlegessége a sörei, melyekből érdemes többet is megkóstolni. Összességében pozitív élmény volt.
Nikolett - 2020. március 15., vasárnap 08:12

"Családi szülinapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jégkert étteremben voltunk családi ebédre, a fiam 30. születésnapja alkalmából. Nagyon finomak voltak az ételek, nem voltak nagy adagok, de a három fogás elegendő volt. Bár megjegyzem, egy nagyobb étkü embernek ez biztos kevéske. Sörkóstolás is volt, de ez minket nem hozott lázba, nem szeretjük és ezután sem fogjuk, nem győzött meg. De ez nem a sör hibája.Többféle izesités, aki szereti, annak ajánlom. Kedvesek a felszolgálók, ízlésesen voltak tálalva az ételek. Csendes, hangulatos volt a hely, vendég alig, de ez minden bizonnyal a mostani rendkivüli helyzet, a koronavírus járvány miatt.
Szilvi - 2020. március 15., vasárnap 06:38