Jégkert - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Jégkert

1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2.

Jégkert
Bakfark Bálint utca 2. , 1027 Budapest

A Jégkertet a Jégkert tövéből nyíló Városfal épületében találod meg Budapest II. kerületében, a Mammut II-vel szemben.

A Jégkert 10 éve Buda központjának legnagyobb szabadtéri étterme. Télen behúzódunk a régi budai városfalra épült egykori Lövöldébe, és magunkkal visszük a nyári ízeket, italokat és a fiatalos hangulatot. A Jégkert ideális helyszín mindenféle rendezvényhez és április végéig még korcsolyázhatsz is! Gyere el hozzánk, és kóstolod meg a finom házias ételeinket, hamburgereinket! Reméljük, állandó vendégünk leszel a Jégkertben egész nyáron!

Foglald le asztalodat ingyenesen online a DiningCity-n: Jégkert – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(497 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Tejföl"

2,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Én kb. egy éve jártam ott utoljára, akkor úgy döntöttem, hogy nem megyek oda többet. Sima hétköznap mentem oda, alig volt vendég. Menüt ettem, és a leveshez kértem egy kis tejfölt, amit ki is hoztak. A fizetéskor megdöbbenéssel szembesültem azzal, hogy egy kis kanál tejfölért 450 Ft-t számítottak fel. E-mail-ben reklamáltam, és az étteremvezető (nagy nehezen, hosszú szünet után, némi unszolásra) írásban azt a sajátságos "magyarázat"-ot adta válaszként, hogy a déli ebédeltetés idején sok a személyzet dolga, és ezért ilyen megoldásokkal próbálják a vendégek kedvét elvenni attól, hogy "extra kívánságaik" legyenek. Jó, mi?
Thuróczy Benedek - 2022. április 11., hétfő 14:55

"Tökéletes, mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden étteremhetet a Jégkertben zárunk és eddig mindig fantasztikus élményekkel távoztunk az étteremből. Nagyok az adagok, finomak az ételek, kedvesek a pincérek. Mindenkinek csak ajánlom a helyet. A sörök is fantasztikusak. ;-)
Hornyák Gábor - 2022. március 28., hétfő 20:23

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Klassz volt a vasárnapi ebéd Önöknél
Margit - 2022. március 28., hétfő 11:05

"szokásosan remek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többedik alkalommal térünk vissza a helyre, mert minden DiningCityre valami különlegességgel készülnek. Most sem volt ez másképp. Amit külön kiemelnék: a csülkös előételnél a tormás céklakrém zseniális volt, a borjúpofa fantasztikus. A kiszolgálás pedig csillagos 10-es. A kollégához el lehetne menni továbbképzésre vendéglátásból, vendégkezelésből. Ritkán találkozni ilyen végtelenül kedves, humoros, közvetlen stílusú felszolgálóval.
Lócsi Dóra - 2022. március 28., hétfő 08:11

"Szuper volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az előételek hatalmas adagok voltak, gyönyörűen voltak tálalva. A fő fogások ízesek, szépek, és nagy adagok voltak. A desszertek szintén bőségesek voltak. Kiemelném a szép tálalást és a kedves, gyors kiszolgálást . Maradéktalanul elégedetten és jól lakva távoztunk .
Pastucha Judit - 2022. március 28., hétfő 07:57

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek hely, kiváló étel és kiszolgálás.
Leitner Csaba - 2022. március 28., hétfő 06:55