Restaurant Jégkert in Budapest

Restaurant Jégkert - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Jégkert

1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2.

Jégkert
Bakfark Bálint utca 2. , 1027 Budapest

You can find Jégkert in district 2 of Budapest, just ahead of Mammut II hypermarket.

Jégkert has been the largest open-air restaurant in the center of Buda for 10 years. In winter we draw back into the former shooting range built on the old city wall of Buda, and we take the summer flavors, drinks and youthful atmosphere with us. The Ice Garden is an ideal place for all kinds of events and even you can skate until the end of April! Come to us, and taste the delicious home-cooked dishes and hamburgers, we hope you will be a regular guest at the Ice Garden for the whole summer.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Jégkert – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(497 értékelés)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.6

"Tejföl"

2.5
food: 3 service: 1 ambience: 3
Én kb. egy éve jártam ott utoljára, akkor úgy döntöttem, hogy nem megyek oda többet. Sima hétköznap mentem oda, alig volt vendég. Menüt ettem, és a leveshez kértem egy kis tejfölt, amit ki is hoztak. A fizetéskor megdöbbenéssel szembesültem azzal, hogy egy kis kanál tejfölért 450 Ft-t számítottak fel. E-mail-ben reklamáltam, és az étteremvezető (nagy nehezen, hosszú szünet után, némi unszolásra) írásban azt a sajátságos "magyarázat"-ot adta válaszként, hogy a déli ebédeltetés idején sok a személyzet dolga, és ezért ilyen megoldásokkal próbálják a vendégek kedvét elvenni attól, hogy "extra kívánságaik" legyenek. Jó, mi?
Thuróczy Benedek - Monday 11/04/2022

"Tökéletes, mint mindig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden étteremhetet a Jégkertben zárunk és eddig mindig fantasztikus élményekkel távoztunk az étteremből. Nagyok az adagok, finomak az ételek, kedvesek a pincérek. Mindenkinek csak ajánlom a helyet. A sörök is fantasztikusak. ;-)
Hornyák Gábor - Monday 28/03/2022

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Klassz volt a vasárnapi ebéd Önöknél
Margit - Monday 28/03/2022

"szokásosan remek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Többedik alkalommal térünk vissza a helyre, mert minden DiningCityre valami különlegességgel készülnek. Most sem volt ez másképp. Amit külön kiemelnék: a csülkös előételnél a tormás céklakrém zseniális volt, a borjúpofa fantasztikus. A kiszolgálás pedig csillagos 10-es. A kollégához el lehetne menni továbbképzésre vendéglátásból, vendégkezelésből. Ritkán találkozni ilyen végtelenül kedves, humoros, közvetlen stílusú felszolgálóval.
Lócsi Dóra - Monday 28/03/2022

"Szuper volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az előételek hatalmas adagok voltak, gyönyörűen voltak tálalva. A fő fogások ízesek, szépek, és nagy adagok voltak. A desszertek szintén bőségesek voltak. Kiemelném a szép tálalást és a kedves, gyors kiszolgálást . Maradéktalanul elégedetten és jól lakva távoztunk .
Pastucha Judit - Monday 28/03/2022

"-"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Remek hely, kiváló étel és kiszolgálás.
Leitner Csaba - Monday 28/03/2022