Zala megye szívében helyezkedik el Bázakerettye, ez az erdővel határolt csöppnyi település, szélén a Bonne Chance étteremmel és hotellel.
Csúcsgasztronómia a természet közepén…
A tulajdonosok olyan konyháról álmodtak, ami a legmagasabb minőségi követelményekkel szemben is megállja a helyét, ugyanakkor nyugodt családi környezetet teremt a hozzájuk betérőknek. Arról, hogy álmuk megvalósult, a hálálkodó sorokkal teleírt vendégkönyv árulkodik, valamint, hogy a Bonne Chance 2014-ben is a GAULT&MILLAU TOP éttermei között szerepel.
A tökéletes ízvilággal rendelkező, újragondolt zalai konyháról az étterem kreatív séfje, Várvizi Péter gondoskodik, akinek neve garancia az emlékezetes gasztronómiai kalandra.
A Bonne Chance az a hely, ahová az ízek szerelmesei minden évszakban ellátogatnak az ország minden szegletéből…
A jó megközelíthetőségű (az M7 autópálya mindössze 10 perc) zalai étterem és hotel egy valódi kis rejtekhely az erdő szélén, kedvezve a romantikának, a pihenésnek, vagy épp az erdei kalandozásnak.
Vendégeink mondták rólunk:
„Mindenkinek híresztelni fogjuk ezt a helyet, mert a csend túl nagy, a vendégszeretet egyedülálló, a tisztaság példaértékű, a gasztronómia felülmúlhatatlan, nagyon köszönünk mindent, visszatérünk!”
„Szakmabeliként jöttünk. Megszoktuk a csalódásokat, de ez a hely olyan, amilyenről sokan csak álmodnak. A konyha egy élmény, a kiszolgálás minta lehetne másoknak.”
„Élveztük a csendet, a mókust az udvarban, a tündéri macskát, a jobbnál jobb ételeket. Köszönjük a kedvességet, az odafigyelést. Ilyen szép étteremben még sosem jártunk, lelke van. Köszönjük!”
Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Bonne Chance Restaurant & Hotel – Bázakerettye