Bonne Chance Étterem & Hotel (Bázakerettye) - Bázakerettye

Bonne Chance Étterem & Hotel (Bázakerettye) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.bonnechance.hu

Bonne Chance Étterem & Hotel (Bázakerettye)

8887 Bázakerettye, Fő út 72.

Bonne Chance Étterem & Hotel (Bázakerettye)
Fő út 72. , 8887 Bázakerettye

Zala megye szívében helyezkedik el Bázakerettye, ez az erdővel határolt csöppnyi település, szélén a Bonne Chance étteremmel és hotellel.

Csúcsgasztronómia a természet közepén…

A tulajdonosok olyan konyháról álmodtak, ami a legmagasabb minőségi követelményekkel szemben is megállja a helyét, ugyanakkor nyugodt családi környezetet teremt a hozzájuk betérőknek. Arról, hogy álmuk megvalósult, a hálálkodó sorokkal teleírt vendégkönyv árulkodik, valamint, hogy a Bonne Chance 2014-ben is a GAULT&MILLAU TOP éttermei között szerepel.
A tökéletes ízvilággal rendelkező, újragondolt zalai konyháról az étterem kreatív séfje, Várvizi Péter gondoskodik, akinek neve garancia az emlékezetes gasztronómiai kalandra.
A Bonne Chance az a hely, ahová az ízek szerelmesei minden évszakban ellátogatnak az ország minden szegletéből…
A jó megközelíthetőségű (az M7 autópálya mindössze 10 perc) zalai étterem és hotel egy valódi kis rejtekhely az erdő szélén, kedvezve a romantikának, a pihenésnek, vagy épp az erdei kalandozásnak.

Vendégeink mondták rólunk:

„Mindenkinek híresztelni fogjuk ezt a helyet, mert a csend túl nagy, a vendégszeretet egyedülálló, a tisztaság példaértékű, a gasztronómia felülmúlhatatlan, nagyon köszönünk mindent, visszatérünk!”

„Szakmabeliként jöttünk. Megszoktuk a csalódásokat, de ez a hely olyan, amilyenről sokan csak álmodnak. A konyha egy élmény, a kiszolgálás minta lehetne másoknak.”

„Élveztük a csendet, a mókust az udvarban, a tündéri macskát, a jobbnál jobb ételeket. Köszönjük a kedvességet, az odafigyelést. Ilyen szép étteremben még sosem jártunk, lelke van. Köszönjük!”

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Bonne Chance Restaurant & Hotel – Bázakerettye

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(20 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"---"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves fogadtatás! Kellemes, hangulatos környezet! A pincérek udvariasak,figyelmesek és barátságosak! Az ételek úgy minőségben mint mennyiségben kifogástalanok! Kiválóan éreztük magunkat! Már jártunk itt, de mindenképpen majd visszatérünk!
Antal Mária Magdolna - 2020. október 27., kedd 15:37

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Zalai kirándulásunk alkalmával, 09. 03-án találtunk rá erre a gyönyörű étteremre, ill. szállodára. Egy ebédet fogyasztottunk el, szuper kiszolgálás mellett. Az a felszolgált ételek nagyon finomak voltak. A felszolgálóhölgy kedves, gyors, precíz volt. Mindenkinek, aki azon a környéken jár csak ajánlani tudom a helyet.
Szilvási János - 2019. szeptember 29., vasárnap 11:00

"A Legcsendesebb Hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Bonne Chance konyhája igazi különlegességekkel kényeztet. Az adagok éppen megfelelő méretűek, az étel megbízhatóan ugyanazt a magas színvonalat hozza, akár előétel, akár főétel, akar desszert, amit fogyasztunk. A kiszolgálás kifogástalan, a tisztaság szintén, a személyzet arcán mindig mosoly! Az étterem, ahogy a szálláshely is állatbarát, készüljünk fel arra, hogy a pizzakertben és az étteremben is találkozhatunk macskával, kutyával.
Középkorú - 2018. február 05., hétfő 14:16

"Élmény."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Életünk ebédjét ettük itt. Rengetegen voltak, de a pincérek mosolyogtak, kedvesek voltak. Halk francia zene szólt ( végre egy dj mentes étterem), hófehér damaszt és textil szalvéta. Fenntartható étterem díj a falon. Tyúkhúsleves- békebeli, házi májgombóccal, bécsi szelet - két éve az Indexen olvastunk róla, kaphatna ott állandó rovatot. Fenomenális volt. Desszertnek morzsasüti, ez is egy igazi csoda.Mindenkinek szeretettel ajánljuk.
Dr. Rónaszegi Edit - 2017. szeptember 29., péntek 19:42

"Csalódaás"

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Óriási csalódás volt. Előre foglaltunk asztalt. A légkondi alá kaptunk helyet, bár kisgyerek és idős is volt a társaságban. Egy órát vártunk a levesre. Nagyon lassan érkezett a főétel is. Az volt a benyomásunk, hogy nem profi szakács készítette az ételeket. Hétköznap lévén minimális személyzettel dolgozhattak? Középszerű volt minden, mind az ételek, mind a taálalás. Külföldi vendégek előtt kellemetlen volt. Azért nem kértünk édességet, hogy mielőbb elmehessünk.... Nagy felhajtaás, jó marketing, sajnos csalódás a valóság.
Mária - 2017. augusztus 17., csütörtök 20:58

"Jó konyha"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A franciás hangulat Zala mélyén.
Péter - 2017. augusztus 07., hétfő 18:51