Bonne Chance Restaurant & Hotel (Bázakerettye) in Bázakerettye

Bonne Chance Restaurant & Hotel (Bázakerettye) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Bonne Chance Restaurant & Hotel (Bázakerettye)

8887 Bázakerettye, Fő út 72.

Bonne Chance Restaurant & Hotel (Bázakerettye)
Fő út 72. , 8887 Bázakerettye

Bonne Chance Restaurant and Hotel located in the heart of Zala county, in Bázakerettye.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bonne Chance Restaurant & Hotel – Bázakerettye

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(21 értékelés)


food

4.9

service

4.8

ambience

4.8

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Két napot töltöttünk ebbe a csodás hotelben.Nagyon jól éreztük magunkat ugyanis állatbarát a hotel, és így vihettük "szőrös gyerekünket" is. Negatívumot nem tudok írni mivel mindennel maximálisan megvoltunk elégedve. Az ételek kiválóak, finomak,a kiszolgálás úgyszintén. A vendég fogadás főleg.A szoba is kiváló volt.Az összes személyzet akivel találkoztunk udvariasak, figyelmesek, kedvesek, segítőkészek.A z a "személyzet"aki nagyon belopta magát a szívünkbe az a "portás" volt.Huncutkodott, megnevettetett minket.Nem baj ha nem kétlábú portás fogadott minket, ugyanis a Portás nevű kutyusnak jobban örültünk. Jövőre is azt a pár napi pihenőt itt szeretnénk eltölteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.És még egy nagyon fontos dolog amit betartottak és betartattak, az nem más volt mint a védetségi igazolványok ellenőrzése.Nagyon helyes!
Boros László - Thursday 30/12/2021

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves fogadtatás! Kellemes, hangulatos környezet! A pincérek udvariasak,figyelmesek és barátságosak! Az ételek úgy minőségben mint mennyiségben kifogástalanok! Kiválóan éreztük magunkat! Már jártunk itt, de mindenképpen majd visszatérünk!
Antal Mária Magdolna - Tuesday 27/10/2020

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Zalai kirándulásunk alkalmával, 09. 03-án találtunk rá erre a gyönyörű étteremre, ill. szállodára. Egy ebédet fogyasztottunk el, szuper kiszolgálás mellett. Az a felszolgált ételek nagyon finomak voltak. A felszolgálóhölgy kedves, gyors, precíz volt. Mindenkinek, aki azon a környéken jár csak ajánlani tudom a helyet.
Szilvási János - Sunday 29/09/2019

"A Legcsendesebb Hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Bonne Chance konyhája igazi különlegességekkel kényeztet. Az adagok éppen megfelelő méretűek, az étel megbízhatóan ugyanazt a magas színvonalat hozza, akár előétel, akár főétel, akar desszert, amit fogyasztunk. A kiszolgálás kifogástalan, a tisztaság szintén, a személyzet arcán mindig mosoly! Az étterem, ahogy a szálláshely is állatbarát, készüljünk fel arra, hogy a pizzakertben és az étteremben is találkozhatunk macskával, kutyával.
Középkorú - Monday 05/02/2018

"Élmény."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Életünk ebédjét ettük itt. Rengetegen voltak, de a pincérek mosolyogtak, kedvesek voltak. Halk francia zene szólt ( végre egy dj mentes étterem), hófehér damaszt és textil szalvéta. Fenntartható étterem díj a falon. Tyúkhúsleves- békebeli, házi májgombóccal, bécsi szelet - két éve az Indexen olvastunk róla, kaphatna ott állandó rovatot. Fenomenális volt. Desszertnek morzsasüti, ez is egy igazi csoda.Mindenkinek szeretettel ajánljuk.
Dr. Rónaszegi Edit - Friday 29/09/2017

"Csalódaás"

2.5
food: 2 service: 2 ambience: 2
Óriási csalódás volt. Előre foglaltunk asztalt. A légkondi alá kaptunk helyet, bár kisgyerek és idős is volt a társaságban. Egy órát vártunk a levesre. Nagyon lassan érkezett a főétel is. Az volt a benyomásunk, hogy nem profi szakács készítette az ételeket. Hétköznap lévén minimális személyzettel dolgozhattak? Középszerű volt minden, mind az ételek, mind a taálalás. Külföldi vendégek előtt kellemetlen volt. Azért nem kértünk édességet, hogy mielőbb elmehessünk.... Nagy felhajtaás, jó marketing, sajnos csalódás a valóság.
Mária - Thursday 17/08/2017