Costes Downtown Étterem - Budapest

Costes Downtown Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Costes Downtown Étterem

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 5.

Costes Downtown Étterem
Vigyázó Ferenc utca 5. , 1051 Budapest

A Costes Downtown története 2015-ben, hét évvel a Costes Group első Michelin-csillagos éttermének debütálása után kezdődött Budapest belvárosának szívében, a Prestige Hotel földszintjén. Fiatal és lendületes csapatunk célja, hogy könnyed, barátságos és elegáns kiszolgálást nyújtson azok számára, akik kevésbé formális, ám teljesértékű fine dining élményre vágynak.

Éttermünk 2016 óta minden évben szerepel a Michelin Guide-ban. A minőség mellett fontos számunkra a fenntarthatóság, így ínyenc fogásaink a legjobb hazai, kézműves alapanyagokból készülnek. Többek közt helyi gazdaságból érkező mangalicából, a Nógrádi Vadasparkból származó vadhúsból vagy épp a Budapest környéki gazdálkodók szövetsége által termesztett zöldségekből.

A szezonálisan változó kóstoló menüink folyamatosan megújuló, mindenre kiterjedő kulináris élményt kínálnak. Legyen szó akár ebédről, akár vacsoráról, a hét öt napján, keddtől szombatig szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Costes Downtown Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(142 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Kiváló élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind a kiszolgálás és az ételek kiválóak voltak. Jól felépített, komplex menüsor. Szuper betekintés egy Michelin ajánlott étterem minőségébe.
Fehérváry Zoltán - 2024. március 25., hétfő 14:46

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
We had a lovely evening yesterday; the menu they presented us was exciting and delicious, the beef was especially exquisite!! Kristóf, Dávid and their college (unfortunately forgot his name) were absolutely kind and helpful and also fun. There was no pretentiousness or snobbish air whatsoever. I wish they seated us in the main hall; the place we sat was quite dark and out of the main hall. :D Nevertheless, we loved the experience, we’ll be back. :)
Félix Füredi - 2024. március 25., hétfő 13:57

"Tökéletes vacsora, perfekt kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló minőségű, változatos, színes és ízletes ételeket kóstoltunk. Dávid, Balázs, Kristóf és Ádám kiváló szervízt biztosítottak: Nem csak kedvességük, alázatuk, de profizmusuk is példaértékű. Melegszívvel ajánlom ezt a helyet bárkinek, aki értékeli a csúcsgasztronómiát és a magasszintű kiszolgálást.
Ertl Flora - 2024. március 25., hétfő 12:42

"Köszi!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
10-ből 11
Szauer Norbert - 2024. március 24., vasárnap 22:09

"Zsúfolt este"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Étterem hét keretében kétszer vettem részt külön társasággal. Első alkalom hibátlan volt, masodik alkalommal ami péntek este volt nagyon zsúfolt volt az étterem és pincérek is szét voltak esve. Míg első alkalommal elámultam mennyire profik és beszéd nélkül mindenki végezte a saját dolgát és csodálatos volt az összhang a pincérek között, második alkalommal szétszórtnak írnám le. Ételekre is sokat vártunk, vizet elfelejtettek hozni és nem vették észre ha elfogyott és a hús is teljesen más méretű és állagú volt. Feltételezem nem ez az általános és gondolom péntek este valami történhetett, emiatt nem szeretném lehúzni az éttermet, mert összességében finom volt és kifejezett probléma nem volt, de örülök hogy nem utóbbi látogatásom volt az egyedüli.
V. Dóra - 2024. március 24., vasárnap 19:42

"Profi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt! Profi,udvarias kiszolgálás. A menü zösszeállítása is tökéletes volt!
Gyula Tóth - 2024. március 24., vasárnap 18:37