Costes Downtown Étterem - Budapest

Costes Downtown Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Costes Downtown Étterem

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 5.

Costes Downtown Étterem
Vigyázó Ferenc utca 5. , 1051 Budapest

A Costes Downtown története 2015-ben, hét évvel a Costes Group első Michelin-csillagos éttermének debütálása után kezdődött Budapest belvárosának szívében, a Prestige Hotel földszintjén. Fiatal és lendületes csapatunk célja, hogy könnyed, barátságos és elegáns kiszolgálást nyújtson azok számára, akik kevésbé formális, ám teljesértékű fine dining élményre vágynak.

Éttermünk 2016 óta minden évben szerepel a Michelin Guide-ban. A minőség mellett fontos számunkra a fenntarthatóság, így ínyenc fogásaink a legjobb hazai, kézműves alapanyagokból készülnek. Többek közt helyi gazdaságból érkező mangalicából, a Nógrádi Vadasparkból származó vadhúsból vagy épp a Budapest környéki gazdálkodók szövetsége által termesztett zöldségekből.

A szezonálisan változó kóstoló menüink folyamatosan megújuló, mindenre kiterjedő kulináris élményt kínálnak. Legyen szó akár ebédről, akár vacsoráról, a hét öt napján, keddtől szombatig szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Costes Downtown Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(169 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Fantasztikus élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elképesztően kedves és figyelmes kiszolgálás, fantasztikus ízek és kötnyezet.
Péter Tamás - 2024. április 22., hétfő 07:54

"Jó volt itt vendégnek lenni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Costes Downtown hírnevéhez méltó volt és még a várakozásaimat is felül múlta. A környezet elegáns, de nem hivalkodó. Fanni és Balázs nagyon figyelmesen, de egyáltalán nem tolakodóan lesték még a gondolatainkat is. Az ételek kiváló minőségben, szemnek és szájnak gyönyörködtetően kerültek az asztalra. Minden fogás tartogatott meglepetéseket ízben, konyhatechnikában. Egy-egy tányérba rengeteg munkát és kreativitást tettek. Konyhaművészet a javából! Nekem még az adagok sem tűntek túl kicsinek. A desszert nem lett a kedvencem, de ez ízlés dolga, nem szeretem a tonikot. A profizmus nem volt személytelen, azt éreztették velem, hogy azért vannak ott, hogy én jól érezzem magam. Jó volt itt vendégnek lenni! Köszönöm
Mayer Valéria - 2024. április 21., vasárnap 22:04

"---"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Emíliának köszönjük a kedves felszolgálását, csak így tovább!
Betes Erzsébet - 2024. április 21., vasárnap 16:16

"Nagyon finom, változatos ízvilág, szuper kiszolgálással, szép környezetben."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az első Michelin csillagos éttermezésünk volt, és nagyon szuper gasztronómia élményben volt részünk, az ízek különlegesek, sokrétűek, illetve eszméletlen jók voltak. Fannitól és Balázstól remek, illedelmes, barátságos kiszolgálást kaptunk, és érdekesen mesélték el az adott ételek és italok történetét. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, még vissza fogunk térni.
Szujó Orsolya - 2024. április 21., vasárnap 07:36

"Lenyűgöző"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenkinek ajánlom, aki páratlan ízélményre vágyik. Minden falat egy ízbomba
Dani Dani - 2024. április 21., vasárnap 06:38

"Kifinomultság és elegancia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek és a felszolgálás is kifogástalan, a hely hangulata pedig pont annyira modern és pont annyira visszafogott, ahogy a belvárosi hangulatra gondolni szeretnénk. Az ételek a fine dining-nak az a vonulata, ami nem a csipeszes-patikamérleges extremizmusról, hanem sokkal inkább az alapanyagok, ízek és színek harmóniájáról szól, szépen fuzionálva. Nekünk nagyon tetszett. A felszolgálás professzionális, az egyik legjobb, amivel valaha találkoztunk. Mind ütemében, mind odafigyelésben csillagos ötös. A barista kávéja zseniális, nem szabad kihagyni. Biztosan visszatérünk még.
Lukács Ildikó - 2024. április 20., szombat 16:08