Gróf Teleki Kastély Étterem (Pomáz) - Pomáz

Small 03ac93ec 8f55 4c0a bed4 c50c07e53fa1

Képek az étteremről

Gróf Teleki Kastély Étterem (Pomáz)

2013 Pomáz, Templom tér 3.

Gróf Teleki Kastély Étterem (Pomáz)
Templom tér 3. , 2013 Pomáz

Budapesttől pár percre Pomázon, egyedi környezetben igényes nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a Gróf Teleki Kastély étterme.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Gróf Teleki Kastély Étterem – Pomáz

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(300 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Elegant and romantic place"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
The palace itself is charmingly romantic and quiet. Food was upper medium, lack a bit refinement to match the style of the restaurant, some dishes were a bit too heavy, the pasta of ravioli was a bit dry in some part. Tiramisu was amazing, texture, flavor, and display all perfect. The restaurant did not receive our booking through diningcity, they were surprised by our arrival, and the staff looked a bit reluctant to serve us. The waiter did his job fine but did not had a single sign of smile in the whole evening. We are happy to come back for the beautiful place itself, willing to compromise a bit for its service and cuisine.
Fei Qianjun - 2019. május 06., hétfő 07:27

"Gyönyörű étterem, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, külön örültünk az extra libamájas előételnek. Készítettem egy vlogot is a kastélyról, akit érdekel itt meg tudja nézni: https://www.youtube.com/watch?v=Nu08PvvHSVY :)
Balázs Dóra - 2019. március 25., hétfő 19:11

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hétvégén ebédelni voltunk a Kastély étteremben Családommal. Szép környezet, ezalatt az udvart és a belső helyiségeket is értem.Tiszta, rendezett, a terítés előkelő, (szimpatikus a saját logós ruha) kultúrált, megfelelő távolság az asztalok között, letisztult, egyszerű berendezés. A kiszolgálás kitűnő, szolid, figyelmes és az általunk válaszott ételek is kitűnőek, ízletesek voltak. Azt nem tudom milyen múltra tekint vissza az étterem illetve a konyha de jó úton haladnak.Jól éreztük magunkat, vissza is térnénk. Az udvaron még lehet növelni a rendezettséget (raklapok itt-ott, lépcső korrekció stb.)
USándor - 2019. március 25., hétfő 13:45

"Értékelés!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Érdemes az első próba után többször is visszatérni!
Dr.Véghelyi József - 2019. március 25., hétfő 12:04

"Kiváló kiszolgálás, remek ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű környezet, igazi kastély hangulat fogadott. Jó idő esetén terasz is van, ahonnan remek a kilátás. A felszolgálók udvariasak, profik. A konyha isteni: magyaros sok csavarral! Csak ajánlani tudom!
Anita - 2019. március 25., hétfő 09:32

"Egy ebéd"

3,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az étteremben többször jártunk már. Véleményem szerint a konyha leszálló ágba került. Az üdvözlő falat jellegtelen volt. A leves korrekt, de nem kiemelkedő. A főételeknél a rozé kacsa nagynak nem nevezhető adagban a kelleténél hűvösebben került felszolgálásra. A felszolgált harcsatekercs meglehetősen kicsi adag volt. A desszertek korrektek voltak. A kiszolgálás jó színvonalú volt.
Bpaul - 2019. március 25., hétfő 08:10