Palace Étterem - Novotel Budapest Centrum - Budapest

Palace Étterem - Novotel Budapest Centrum - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Palace Étterem - Novotel Budapest Centrum

1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Palace Étterem - Novotel Budapest Centrum
Rákóczi út 43-45. , 1088 Budapest

Az 1911-ben nyitott étterem aranyozott csillárokkal, különleges stukkódíszítésekkel, intarziás faburkolattal kápráztatja el a nagyközönségét.

A stukkók Rákos Manó szobrász munkái, a látvány meghatározó elemének számító csillárok és falikarok Goldstein Ignác üzeméből kerültek ki.
Az épületet műemlékké nyilvánították, az étterem ma is eredeti pompájában tündököl.
A jelenlegi koncepció tiszteli a hagyományokat, de minden porcikájában megfelel a mai világ kihívásainak is. A végeredmény egy igazán különleges regionális magyar étlap lett, mely mind felépítésében, mind tartalmában és tálalásában is megújult.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Palace Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(128 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon megvagyok elégedve és csak ajánlani tudom másoknak is ! Köszönettel Szebényi Magdi
Szebenyi Magdi - 2024. március 25., hétfő 06:38

"Patinás palace"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek finomak voltak,a kiszolgálás kedves és figyelmes volt.Az étterem nagyon szép, kár lenne veszni hagyni mert nagyon sajátos a hangulata.Igazán érdemes már csak a csodás épület miatt is betérni ,de igy hogy a konyha is jó tökéletes hely egy kellemes vacsorához a belvárosba.
Krsják Renáta - 2024. március 25., hétfő 06:07

"Régi szép idők"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Most jártunk az étteremben először - ami nem is csoda hiszen nem éppen népszerű hely, ahogy elnéztük a forgalmat.... Csodás épület belső, a régi időknek megfelelő felújítással - de bizony a szép külső már kissé megkopott, a bútorok karcosak, a tányérok csorbák.... Őszintén: nem vártunk sokat az amuse bouche-ként felszolgált rossz minőségű vajkrém után, de kellemes meglepetésünkre az elő és főételek már finomak voltak. A borjúláb kifejezetten ízletes, kevés helyen készítik ilyen jól. A desszertként választott somlói azonban megérdemelt volna egy igazi tejszínt. A vacsora alatt kellemes élő zongorajáték szólt, ami a kongó étterem hangulatán javított - viszont nem értettük miért nincs feltüntetve a borlapon a borok évjárata. Nem lesz törzshelyünk az étterem.
Gábor - 2024. március 24., vasárnap 22:50

"Korrekció"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mivel már nem tudom módosítani az értékelést, küldök egy újat. Elnézést kérek, nem volt szervizdíj az ételeken, csak a felárat számolták el szervizdíjként vélhetően. Illetve amit még leírnék, hogy a párom nagyon-nagyon elégedett volt a sertésszűzzel.
Budai Noémi - 2024. március 22., péntek 08:01

"Itt szeretik a vendéget"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves volt a fogadtatás, minden étel nagyon finom volt. A felszolgálók kedvesek voltak, lehetett beszélgetni velük, annyira voltak közvetlenek amennyire illendő. Külön köszönöm, hogy cukorbeteg lévén a felkínált desszert helyett egy fantasztikus gyümölcstálat kaptam.
Törzs Gábor - 2024. március 22., péntek 06:38

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan körülmények, remek ételek, a rántott borjúláb fenomenális volt.
Toldi Gábor - 2024. március 15., péntek 18:40