Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum - Budapest

Small 83fce7fb f9b1 4d5f 9373 3b61fc2fde55

Képek az étteremről

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum
Rákóczi út 43-45. , 1088 Budapest

Az 1911-ben nyitott étterem aranyozott csillárokkal, különleges stukkódíszítésekkel, intarziás faburkolattal kápráztatja el a nagyközönségét.

A stukkók Rákos Manó szobrász munkái, a látvány meghatározó elemének számító csillárok és falikarok Goldstein Ignác üzeméből kerültek ki.
Az épületet műemlékké nyilvánították, az étterem ma is eredeti pompájában tündököl.
A jelenlegi koncepció tiszteli a hagyományokat, de minden porcikájában megfelel a mai világ kihívásainak is. A végeredmény egy igazán különleges regionális magyar étlap lett, mely mind felépítésében, mind tartalmában és tálalásában is megújult.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Palace Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(48 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"---"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Nagyon szep epulet ,csilarok es a stuko muveszi munka, A vacsora gazdag volt de nem kivalo modon volt elkeszitve a fo etel melegebb lehetet volna , a tanyert felmelegitjuk , az eloetel :a sok megdermet maj melle egy cseszebe tetem volna a libazsirt nem ra dobom a libamajat .
Bondar Gabor - 2018. október 18., csütörtök 09:04

"Finom elegancia "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Gyönyörű teremben vacsorázhattunk, az élő zene számunkra kicsit zavaró volt, nem is a zene, hanem inkább a hangerő. Az ételek nagyon finomak voltak. Ízlett minden. Csak a zellerpüré volt nagyon édes, sajnos túl sok cukrot tettek bele. A kenyérválogatás meg egy csoda volt. Mind látványban mind ízben.
Zsuzsi - 2018. október 16., kedd 08:08

"Totális műalkotás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerre voltunk szereplői egy békebeli kosztümös filmnek, olyan díszlet a klasszikus galériás étterem, és egyszerre voltunk elkényeztetett dívák, akik mindent megkapnak. Többet is. És szólt a zene, úgy, ahogy, úgy, amennyit kell. Négy év, két tucat étterem után a legnagyobb Dining élményünk. Baktay család
Baktay Miklós - 2018. október 15., hétfő 19:26

"Bármikor örömmel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Választékos menüsor, finom ételek, figyelmes kiszolgálás, remek hangulat.
Daniék - 2018. október 15., hétfő 11:31

"A hét legjobb helye"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Három helyen voltunk a héten, ez volt a legjobb. A szokásos só kóstolóhoz szarvasgombás vaj és tökmagolaj érkezett, és olyan saját sütésű kenyér, amit minden nap szívesen vennék. A libamáj zsírjában kis piros lábasban érkezett. Nagy adag. A pirítós kevés volt hozzá, de szerencsére volt kenyér még. A főételeknél vaddisznó szüzet és rozé libamellet rendeltünk. Nagy adagok, hölgyek nem is tudnak megküzdeni vele, szép tálalás és finom, harmonikus ízek. A liba bőre kicsit ropogósabb lehetett volna. A desszertek finomak voltak. A gesztenyés sütemény amarela meggyel nagyon finom, a hozzá adott csokoládé szósz a mi ízlésünk szerint kicsit túl erős volt. A kürtös kalácska jó ötlet, finom is, A kulturált fogyasztáshoz kellene kést is tenni az asztalra. A pincérek kedvesek voltak, nem tolakodók, de barátságosak, beszélgetősek. Kellemes meglepetés volt, hogy a kávéra a ház vendégei voltunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy századfordulós hangulatú étteremben el akar tölteni néhány nagyon kellemes órát. Köszönjük, így tovább, még megyünk ide.
László Péter - 2018. október 15., hétfő 08:21

"Egy fenséges ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem első alkalommal jártunk az étteremben. Ennek fő oka a már korábban szerzett pozitív tapasztalatok. A kiszolgálás gyors és kedves volt, melyet a nagyon finoman elkészített és mesterien tálalt ételek tovább fokoztak. Nagyon jó kritikusnak tartom magam, de jelen esetben csak jót tudok mondani az étteremről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Köszönjük szépen ezt a fenséges ebédet. Üdvözlettel: Holló András
Holló András - 2018. október 15., hétfő 07:54