Palace Étterem - Novotel Budapest Centrum - Budapest

Palace Étterem - Novotel Budapest Centrum - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Palace Étterem - Novotel Budapest Centrum

1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Palace Étterem - Novotel Budapest Centrum
Rákóczi út 43-45. , 1088 Budapest

Az 1911-ben nyitott étterem aranyozott csillárokkal, különleges stukkódíszítésekkel, intarziás faburkolattal kápráztatja el a nagyközönségét.

A stukkók Rákos Manó szobrász munkái, a látvány meghatározó elemének számító csillárok és falikarok Goldstein Ignác üzeméből kerültek ki.
Az épületet műemlékké nyilvánították, az étterem ma is eredeti pompájában tündököl.
A jelenlegi koncepció tiszteli a hagyományokat, de minden porcikájában megfelel a mai világ kihívásainak is. A végeredmény egy igazán különleges regionális magyar étlap lett, mely mind felépítésében, mind tartalmában és tálalásában is megújult.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Palace Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(114 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek,kellemes hangulat,udvarias,segítőkész személyzet.
Krisztina - 2023. március 21., kedd 18:59

"Palace ebéd"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás tökéletes volt, nagyon kedves és figyelmes volt a pincérhölgy aki kiszolgált és azok is akik még segítették, kihozták az ételeket, időben elvitték a tányérokat, tökéletesen helyezték fel az ételt, hoztak evőeszközt amikor még szükséges volt.
Horváth Tünde - 2023. március 21., kedd 06:09

"Maga a tökély"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Palace egy szállodában található étterem. Az étterem a Blaha Lujza tértől pár lépésre lévő Novotelben üzemel, ahol egy jóbarátom dolgozik, gondoltam jó lezárása lesz a hétnek ha meglepetésszerűen meglátogatom. Nem tudom a forgalmuk hány százaléka oszlik meg szálló és külsős vendégek között, de megítélésem szerint az emberek inkább választanak egy különálló éttermet mint egy szállodáét és utóbbiba inkább akkor mennek ha eleve ott is szálltak meg. Ez súlyos hiba. A Palace közel Gundel szinvonalon üzemel, az ételekkel minimális kifogásaim voltak, a kiszolgálás természetes, kedves, udvarias, a hangulat pedig fényűző. Mindezt úgy, hogy mégis sikerült a középmezőnyben tartani az árakat. Amouse bouchenak fűszervaj érkezik, ami egy ötletes étvágygerjesztő. Kérésre hoztak gluténmentes kenyeret. Itt ettük a legfinomabb szarvas ragulevest, amiben az ízek nem nyomták el egymást hanem harmonizáltak. A kacsamáj igazi fine dining kiszerelésben érkezett, pikáns alma chutney-val culinaristól származó mini kaláccsal, és megjegyezném, bár itt sem volt elég egy kalács, kérésre hoztak még egy adag kenyeret, és ez volt az egyetlen hely, ahol ezért nem számoltak fel plusz költséget. Bár mindenkinek ilyen természetes lenne. A lassan sült mangalicapofa olyan finom, hogy omik a szájban, a zellerpürét pedig kérésre lecserélték párolt zellerre, úgyhogy laktózérzékenyek is próbát tehettek vele. A lazac steak ha egy perccel hamarabb leveszik a tűzről omlósabb marad, így kissé száraz lett. Az édességek terén a paleo torta friss, és üde, a somlói pedig olyan amilyennek az ember elképzel egy somlóit. Bármikor szívesen visszajövök ide, csak azt a tucatlágert csréljék le, amire azt hittük, hogy belga.
Magyar Tibor - 2023. március 20., hétfő 23:38

"Finom ebed"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű enteriőr, kedves személyzet, finom ételek.
Lőrincz Fruzsina - 2023. március 20., hétfő 20:40

"Nagyon jól éreztük magunkat!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már többször foglaltunk az étterem hét keretében asztalt. Itt még nem jártunk, de csak ajánlani tudom. Minden nagyon finom volt, gyorsan megkaptuk, amit rendeltünk. A személyzet nagyon figyelmes volt. Máskor is visszatérünk majd.
Nagy Jánosné - 2023. március 19., vasárnap 12:05

"Ez nem élmény, sajnos, inkább csak Palace-kodom... : ((( ****"

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A helyet azért választottam, mivel igen nagymúltú, szállodának épült eredetileg is, az Új Ág (Art Nouveau) jeles magyar mesterei készítették. (Komor Marcell és Jakab Dezső). De... A külcsín és a belbecs JELENTŐS eltérés mutatott most... S, ez ROPPANT NAGY BAJ... A kecskesajt az előételben "ma már csak emlék"- de a látogatásunk napján sem volt igazán észlelhető (némi - vizes(?) kenőt (pasta) nyomtak oda a cékla mellé). Nem volt igazán jelentős élmény. Inkább becsapottnak érezte magát az ember... A kacsamájhab (mousse) is a maródiak közé sorolható. Mintha az "Íz Világnapja" helyett- a VÍZ VILÁGNAPJA lett volna a Palotában ( Palace).. : (( Jellegtelen, még unalmasnak sem mondható... A sertésszűz nem rossz, de a LEHETŐSÉGET a konyhafőnök kihagyta, hogy VALAMI IGAZÁN JÓT alkosson.. Kár. ** A somlói galuskával nekem nem volt bajom, de a társam kistelkinek (commerce) minősítette. S, tudom, a konyha dolga sem egyszerű, de ÉN is, s VENDÉGEM is talált dióhéjat (!!!!) az ételben. Kár... Hogy is szokták ezt mondani? Talán máskor jobb lesz? Már, haa lesz "máskor"...N.N. ** Ha esetleg meghallgatja valaki egy tájékozott ember tanácsát- kérném, hogy ne "rizottónak" írják azt, ami árpagyöngy valójában. Talán egy idézőjelet megérdemelt volna ez az étel, s akkor a LEGALÁBB A TÁJÉKOZTATÁS tökéletes lett volna az étteremben... ****(S, innen a címbeli PANASZ / Palace szócsere...)
N.émeth N.ándor - 2023. március 17., péntek 10:22