Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum - Budapest

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum - magyar konyha

Képek az étteremről

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum

1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum
Rákóczi út 43-45. , 1088 Budapest

Az 1911-ben nyitott étterem aranyozott csillárokkal, különleges stukkódíszítésekkel, intarziás faburkolattal kápráztatja el a nagyközönségét.

A stukkók Rákos Manó szobrász munkái, a látvány meghatározó elemének számító csillárok és falikarok Goldstein Ignác üzeméből kerültek ki.
Az épületet műemlékké nyilvánították, az étterem ma is eredeti pompájában tündököl.
A jelenlegi koncepció tiszteli a hagyományokat, de minden porcikájában megfelel a mai világ kihívásainak is. A végeredmény egy igazán különleges regionális magyar étlap lett, mely mind felépítésében, mind tartalmában és tálalásában is megújult.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Palace Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(57 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az éttermek hetét ezzel az étteremmel zártuk, tökéletes befejezés volt. Elegáns hely, udvarias pincérek, isteni ételek, kell ennél több? Szívből ajánljuk mindenkinek.
Zsidákovits Hajnalka - 2019. március 25., hétfő 18:37

"Páratlan ízélmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Palace idén is kitett magáért. Különlegesen finom ízelítő a menü előtt, majd az előétel, főétel és desszert is csupa különlegesség. Mivel négyen igyekeztünk minél több mindent megkóstolni, nem győzném itt felsorolni mindazt a finomságot, amit fogyasztottunk. Nem is szükséges, mert mindegyik - legyen szó hal vagy húsételről, zöldségekről, illetőleg a desszert fantáziákról - páratlan ízélményt nyújtott. Ha lehetne, csillagos ötöst adnék, de nemcsak a konyhára, hanem a kiszolgálásra és a hangulatra is, amelyhez nemcsak a szép környezet, hanem a hangulatos zene is nagyban hozzájárult. Köszönjük!
dr. Babus László - 2019. március 25., hétfő 12:04

"értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
minden tökéletes volt
TAttila71 - 2019. március 25., hétfő 07:39

"Jó ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó választás volt.
Lajos Zoltán - 2019. március 24., vasárnap 07:52

"Tökéletes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A párommal látogattunk el az étterembe, első alkalommal, így az étterem hét keretein belül, de mindenképpen visszatérünk, magával ragadott minket a környezet. Az ételek nem csak ízvilágukban voltak csodásak, de a tálalásuk is látványos volt. A felszolgálók nagyon hozzáértőek és kedvesek voltak. Az élő zene és a hangulat tökéletesítette igazán az esténket. Csak ajánlani tudom az éttermet! :)
V. Zs. - 2019. március 23., szombat 15:04

"Jó konyha, szép környezet"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a tálalás is szép volt, az élőzene kellemes aláfestése volt az estének, talán egy kicsit furcsa volt, hogy a hegedűművész a zenekar lemezét próbálta értékesíteni a szomszéd asztalnál, de nem volt zavaró. Az már inkább, hogy az ásványvíz és a bor is kibontva érkezett az asztalhoz, pedig mindkettőből egész üveget rendeltünk. A capuccino újragondolása, mármint tejhab nélküli tejeskávé sem a legjobb ötlet, bár finom volt. Ezektől eltekintve nagyon kellemes estét sikerült eltöltenünk az étteremben. Köszönet érte minden ott dolgozónak.
Gál János - 2019. március 22., péntek 12:11