Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum - Budapest

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum - magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.palacerestaurant.hu

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum

1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum
Rákóczi út 43-45. , 1088 Budapest

Az 1911-ben nyitott étterem aranyozott csillárokkal, különleges stukkódíszítésekkel, intarziás faburkolattal kápráztatja el a nagyközönségét.

A stukkók Rákos Manó szobrász munkái, a látvány meghatározó elemének számító csillárok és falikarok Goldstein Ignác üzeméből kerültek ki.
Az épületet műemlékké nyilvánították, az étterem ma is eredeti pompájában tündököl.
A jelenlegi koncepció tiszteli a hagyományokat, de minden porcikájában megfelel a mai világ kihívásainak is. A végeredmény egy igazán különleges regionális magyar étlap lett, mely mind felépítésében, mind tartalmában és tálalásában is megújult.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Palace Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(97 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Kiváló étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, szépen voltak tálalva. Különleges ízeket próbálhattunk ki a Dining City Étteremhétnek köszönhetően. Nagyon hangulatos hely, tetszett az élő zongorazene is. Kedvesek voltak, profi volt a felszolgálás. A szakácsnak is jár egy hatalmas dicséret. Köszönjük!
Ramóna - 2020. március 24., kedd 19:12

"Dining City Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. A felszolgálók nagyon kedvesek és udvariasak voltak, az ételek pedig fenségesek.
Anita - 2020. március 19., csütörtök 15:12

"Szuper vacsi!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás! Szuper ételek!
Norbi - 2020. március 18., szerda 17:46

"Lakoma"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes hely egy 108 (!) éves hotel éttermében! Jól megkomponált ételsor, izgalmas tálalás és az ízek magáért beszélnek! A pincérek kedvesek, a zongorista folyamatosan (!), órákig játszott és nagyon kellemesen! Nagyon sajnálom, hogy bár ismertem az éttermet, de csak most voltam itt először és nem többször. Már az előételnél (fehércsokis libamáj terrine levendulás zselékockákkal és egy hihetetlenül finom kaláccsal) eldöntöttem vagy talán még előbb, amikor megláttam a saját nevemet egy kis táblán az asztalon, ide visszajövök. Igazi ínyenc hely a Novotel Palace Hotel étterme! Visszajövök!
Ökrös Péter - 2020. március 16., hétfő 10:18

"Nagyon kellemes "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem gyönyörű, a kiszolgálás kiváló, a pincérek hozzáállása példaértékű. Az ételek is ízletesek voltak, összességében nagyon jól éreztük magunkat, jó szívvel ajánlom.
Máté - 2020. március 16., hétfő 08:27

"Érdemes kipróbálni"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nem először jártunk itt. Most sem csalódtunk. A szokásos só választék kis fűszervajjal jó "játék", a füstölt halas falatka is jó bevezető volt. A a fehér csokoládés libamáj terine levendula kocsonyával kaláccsal nagyon finom volt, a karakteres máj íz és az édes jól összeillett. A salátában a gomba kiváló, roppanós, a kék sajt finom volt. Sajnos a zöld levelek kicsit összesetek de összességében finom volt. A borjúszűz, libamájjal, glasszírozott zöldségekkel paprikaszósszal nagyon szépen tálalt és ízletes is volt. A borjúszűz kicsit nehezebben vágható volt, esetleg egy steak kés segítség lett volna. A desszertek közül a belga csokoládés kompozíció mutatós is volt és a sós karamell jól ellenpontozta a csokoládé töményebb ízét. A túrós desszert nagyon szépen komponált tányér volt, ízre azonban jellege miatt is kevésbé karakteres, de aki szereti a túrós süteményeket, az nem fog csalódni. A kiszolgálás mint mindig kedves és barátságos volt, nem éreztük tolakodónak, inkább valódi vendégség volt. A hely kellően levegős, az asztalok távolsága biztosítja az intimitást. Sajnos ennek ellenére a járvány sokakat megijesztett, kevesen jöttek el. Remélem legközelebb több vendég lesz, az is kell a hangulathoz. Mindenkinek ajánlom ezt a nagyon szép helyet. Végezetül egyetlen megjegyzés: az italok véleményem szerint kicsit túlárazottak a vacsora árhoz képest. Javasolom, hogy a vacsorához egy kedvezményes árú borsort állítsanak össze. Köszönjük a szép estét.
László Péter - 2020. március 15., vasárnap 10:02