Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum in Budapest

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum - hungarian food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.palacerestaurant.hu

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum

1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Palace Restaurant - Novotel Budapest Centrum
Rákóczi út 43-45. , 1088 Budapest

The restaurant, opened in 1911, dazzles the public with its gilt chandeliers, unique stucco ornamentation, and inlaid wood paneling.

The stucco is the work of sculptor Manó Rákos, while the visually striking chandeliers and sconces are from the workshops of Ignác Goldstein.
The building has been declared a historic monument, and even today the restaurant shines in its original grandeur.
The conception of Palace Restaurant is one that respects tradition while meeting the challenges of today's world. The result is a truly special regional Hungarian menu that is updated in its structure, content, and presentation. Dishes prepared tableside also appeared, and so did "Hungaricums".

Reserve your table online now for free through DiningCity: Palace Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(97 értékelés)


food

4.8

service

4.8

ambience

4.8

"Kiváló étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, szépen voltak tálalva. Különleges ízeket próbálhattunk ki a Dining City Étteremhétnek köszönhetően. Nagyon hangulatos hely, tetszett az élő zongorazene is. Kedvesek voltak, profi volt a felszolgálás. A szakácsnak is jár egy hatalmas dicséret. Köszönjük!
Ramóna - Tuesday 24/03/2020

"Dining City Étteremhét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes volt. A felszolgálók nagyon kedvesek és udvariasak voltak, az ételek pedig fenségesek.
Anita - Thursday 19/03/2020

"Szuper vacsi!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás! Szuper ételek!
Norbi - Wednesday 18/03/2020

"Lakoma"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes hely egy 108 (!) éves hotel éttermében! Jól megkomponált ételsor, izgalmas tálalás és az ízek magáért beszélnek! A pincérek kedvesek, a zongorista folyamatosan (!), órákig játszott és nagyon kellemesen! Nagyon sajnálom, hogy bár ismertem az éttermet, de csak most voltam itt először és nem többször. Már az előételnél (fehércsokis libamáj terrine levendulás zselékockákkal és egy hihetetlenül finom kaláccsal) eldöntöttem vagy talán még előbb, amikor megláttam a saját nevemet egy kis táblán az asztalon, ide visszajövök. Igazi ínyenc hely a Novotel Palace Hotel étterme! Visszajövök!
Ökrös Péter - Monday 16/03/2020

"Nagyon kellemes "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem gyönyörű, a kiszolgálás kiváló, a pincérek hozzáállása példaértékű. Az ételek is ízletesek voltak, összességében nagyon jól éreztük magunkat, jó szívvel ajánlom.
Máté - Monday 16/03/2020

"Érdemes kipróbálni"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nem először jártunk itt. Most sem csalódtunk. A szokásos só választék kis fűszervajjal jó "játék", a füstölt halas falatka is jó bevezető volt. A a fehér csokoládés libamáj terine levendula kocsonyával kaláccsal nagyon finom volt, a karakteres máj íz és az édes jól összeillett. A salátában a gomba kiváló, roppanós, a kék sajt finom volt. Sajnos a zöld levelek kicsit összesetek de összességében finom volt. A borjúszűz, libamájjal, glasszírozott zöldségekkel paprikaszósszal nagyon szépen tálalt és ízletes is volt. A borjúszűz kicsit nehezebben vágható volt, esetleg egy steak kés segítség lett volna. A desszertek közül a belga csokoládés kompozíció mutatós is volt és a sós karamell jól ellenpontozta a csokoládé töményebb ízét. A túrós desszert nagyon szépen komponált tányér volt, ízre azonban jellege miatt is kevésbé karakteres, de aki szereti a túrós süteményeket, az nem fog csalódni. A kiszolgálás mint mindig kedves és barátságos volt, nem éreztük tolakodónak, inkább valódi vendégség volt. A hely kellően levegős, az asztalok távolsága biztosítja az intimitást. Sajnos ennek ellenére a járvány sokakat megijesztett, kevesen jöttek el. Remélem legközelebb több vendég lesz, az is kell a hangulathoz. Mindenkinek ajánlom ezt a nagyon szép helyet. Végezetül egyetlen megjegyzés: az italok véleményem szerint kicsit túlárazottak a vacsora árhoz képest. Javasolom, hogy a vacsorához egy kedvezményes árú borsort állítsanak össze. Köszönjük a szép estét.
László Péter - Sunday 15/03/2020