Mimama Konyhája - Budapest

Mimama Konyhája - magyar konyha

Képek az étteremről

Mimama Konyhája

1115 Budapest, Kelenföldi út 1-13.

Mimama Konyhája
Kelenföldi út 1-13. , 1115 Budapest

A hagyományos magyar íz világ és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt.

A Baumgartner család mintagazdaságából érkező mangalica és magyar tarka marha igazi kuriózumok alapanyaga. A gazdaság tisztavérű szőke mangalicája a Magyar Gasztronómia Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát is megkapta 2015-ben. Az alapanyagok kiválasztása az egyik alappillére a megfelelő étel elkészítésének, így helyben termelt és készített hozzávalókat használunk. Az alapanyagok minőségén felül az étterem nevét is adó Mimama 100 éves receptjei idézik vissza, vendégeink számára, a házias ízeket.  
Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, lágy dallamok valamit kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Mimama Konyhája – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(304 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Márton napi estebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először voltunk itt, de pozitív élményekkel távozunk. Figyelmes kiszolgálás, finom ételek.
Sz I - 2021. november 14., vasárnap 21:00

"Márton napok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételekkel fogadtak minket ami nagyon ízletes volt egytől egyig. Az étterem és a személyzet is nagyszerű volt, mindenkinek ajánlom!
Dusza Miklós - 2021. november 13., szombat 07:33

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csütörtök este igazán kifogástalan vacsorát fogyasztottunk el az étteremben. Nagyon figyelmes fogadtatásban volt részünk. Tökéletes kiszolgálás és a rendelt menü az igazán féltette az estére a koronát. Többször vendégei voltunk az étteremnek .....nem csalódtunk. Szívből ajánlom mindenkinek
Horváth Antal - 2021. november 12., péntek 04:48

"Modern magyar"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, nyitott konyha, finom ízek. Hangsúly a magyar hozzavalókon van, mangalica, házi savanyúság, szörpök kiválóak a gyerekek megnyeréséhez is. Nyáron szép árnyékos kert is vár kis halastóval.
Hegedűs Dorka - 2020. október 19., hétfő 18:41

"Mutatós hely, ízletes ételek"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon szuper magyaros ételeket fogyasztottunk a helyen. A bor felhozatal is remek volt, jól összepasszoltak az ízek. A kiszolgálás jobb talán nem is lehetett volna. Az étterem nagyon szépen ki van alakítva, a hangulat is dobott egyet az élményen. Garantáltan nem utoljára ettem itt.
Samu Attila - 2020. október 19., hétfő 12:21

"Megérte"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az éttermet rejtő utca kissé barátságtalan üzemi külseje után nagyon jól esett a vendégszerető fogadtatás, a barátságos, bár kissé eklektikus enteriőr. az Étterem Hét során kóstolt fogások közül a kacsamell málna dresszinggel és a tarja egészen kiváló volt, a borok között is akadt remek, bár érdemes (és lehet) variálni a borsort.
Elégedett Vendég - 2020. október 19., hétfő 07:45