Mimama Konyhája - Budapest

Mimama Konyhája - magyar konyha

Képek az étteremről

Mimama Konyhája

1115 Budapest, Kelenföldi út 1-13.

Mimama Konyhája
Kelenföldi út 1-13. , 1115 Budapest

A hagyományos magyar íz világ és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt.

A Baumgartner család mintagazdaságából érkező mangalica és magyar tarka marha igazi kuriózumok alapanyaga. A gazdaság tisztavérű szőke mangalicája a Magyar Gasztronómia Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát is megkapta 2015-ben. Az alapanyagok kiválasztása az egyik alappillére a megfelelő étel elkészítésének, így helyben termelt és készített hozzávalókat használunk. Az alapanyagok minőségén felül az étterem nevét is adó Mimama 100 éves receptjei idézik vissza, vendégeink számára, a házias ízeket.  
Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, lágy dallamok valamit kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Mimama Konyhája – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(175 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Semmi extra"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A desszert egyszerűen szörnyű volt.
Gál Roland - 2019. május 09., csütörtök 07:32

"Tökéletes este zenével"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kissé nehezen találtuk meg a helyet, de miután megérkeztünk végig csodálatosan éreztük magunkat. Kiváló ételek, fantasztikus borokkal párosítva és egészen különleges volt az élő zene. Játszottak hagyományos cigányzenét is de felhangzott a Kis éji zene, filmzenék és még ki tudja hány zenemű. Nagyon jó hangulatban távoztunk, még visszatérünk....
Zsolti - 2019. április 30., kedd 09:46

"Igazi gasztroélmény"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Igazi élményben volt részünk! Gyors, kedves, udvarias kiszolgálás és nagyon finom ételek... A hangulatot fokozta az élő zene varázsa. Szívesen jövünk még ide! :)
SziGiTi - 2019. április 22., hétfő 17:33

"Házias, otthonos"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szép, tágas tér, egy szálloda étterme - ennek megfelelően rideg kicsit, de a konyhában található hatalmas cserépkemence+sparhelt (csodálatos mestermunka!) látványa szívet melengető. Az élő zene kicsit hangos, nem is annyira ideillő - ebédhez pláne nem. A felszolgáló kedves (nem kritika, csak megjegyzés: nem esett annyira jól, hogy még le sem ültem, már kérés nélkül magyarázta az étlapot... ) Az ételek házias ízvilágot, igényes alapanyag választást mutatnak. A desszertek kissé elmaradtak a másik két fogás színvonalától, de összességében nagyon kellemes ebédünk volt. Köszönjük!
H. Nóra - 2019. április 17., szerda 16:11

"vasárnapi ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étel finom , és elegendő, a kiszolgálás kifogástalan, a környezet ízléses és hangulatos, mellékhelység tiszta , jól felszerelt, modern. A hely kissé a világ végén van, jó lenne reklámozni az utca elején, mert csak közvetlen az épület előtt válik láthatóvá, és a pacalt azért ugye nem mangalicából csinálják, mint az étlapon áll, hanem esetleg szürke-marhából... Délben egy kissé kevesen voltunk, de azért jó volt.
Jánosi András - 2019. április 15., hétfő 11:51

"Ajánlott"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden elégedettek voltunk, az ételek nagyon finomak, tetszetős a tálalás, kedves a kiszolgálás. A főételeket épphogy befejeztük, de már azt terveztük, hogy mikor fogunk visszatérni a helyre.
Bánszki István - 2019. április 15., hétfő 11:50