Mimama Konyhája - Budapest

Mimama Konyhája - magyar konyha

Képek az étteremről

Mimama Konyhája

1115 Budapest, Kelenföldi út 1-13.

Mimama Konyhája
Kelenföldi út 1-13. , 1115 Budapest

A hagyományos magyar íz világ és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt.

A Baumgartner család mintagazdaságából érkező mangalica és magyar tarka marha igazi kuriózumok alapanyaga. A gazdaság tisztavérű szőke mangalicája a Magyar Gasztronómia Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát is megkapta 2015-ben. Az alapanyagok kiválasztása az egyik alappillére a megfelelő étel elkészítésének, így helyben termelt és készített hozzávalókat használunk. Az alapanyagok minőségén felül az étterem nevét is adó Mimama 100 éves receptjei idézik vissza, vendégeink számára, a házias ízeket.  
Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, lágy dallamok valamit kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Mimama Konyhája – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(313 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Isteni finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni finom ételek, olasz és magyar szakács tökéletes párosítás.Figyelmes profi kiszolgálás és a tisztaság lenyűgöző. A halászlé egy élmény volt.
Dankai Lászjó - 2022. április 11., hétfő 17:45

"MiMama étterem"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló volt minden, csak gratulálni tudok mind a konyhának és az olasz konyhafőnöknek a kíváló ételek megjelenéséért, ízeiért és összhangjáért, mind a szervíznek a nagyon kedves, segítőkész és profi szervízért. Csak így tovább ! Köszönettel, Neuwirth Imre
Neuwirth Imre - 2022. március 27., vasárnap 16:46

"Egy kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy nagyon kellemes vacsorát fogyasztottunk itt el.Minden jó volt, ízletesek,finomak az ételek.
Fodor Tamas - 2022. március 22., kedd 07:27

"Margit"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximálisan elégedett vagyok. Csoda finom ételek, udvarias kiszolgálás, szép környezet. Jó szívvel ajánlom.
Regősné Gali Margit - 2022. március 20., vasárnap 13:23

"Lehetne jobb is...! "

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Kiszolgálás kiváló.., konyha remek alapanyagokból dolgozik, viszont az ételválaszték gyenge, egysíkú.., hangulat elfogadható az igen kevés vendég ellenére is..
Ts - 2022. március 19., szombat 07:30

"nagyon kellemes meglepetés"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sosem voltunk még ebben az étteremben és még csak nem is hallottunk róla, de nálunk erről (is) szól az étteremhét, rejtett kicseket felfedezni. Szuper kedves és figyelmes kiszolgálás, kellemes berendezés, hangulatos zene, remek ételek. Egy 8 éves gyermekkel voltunk hárman, így gyerekszemmel is megnézhettük az ételeket. A tatárt külön kiemelném, nagyon finom volt, de a francia hagymaleves is, és a desszertek is. A főételnél a hátszin nekem túl borsos volt, ezért a kis levonás. Biztos hogy étteremhéten kívül is leszünk még vendégek.
Polyákné Dési Edit - 2022. március 18., péntek 14:47