Mimama Konyhája - Budapest

Mimama Konyhája - magyar konyha

Képek az étteremről

Mimama Konyhája

1115 Budapest, Kelenföldi út 1-13.

Mimama Konyhája
Kelenföldi út 1-13. , 1115 Budapest

A hagyományos magyar íz világ és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt.

A Baumgartner család mintagazdaságából érkező mangalica és magyar tarka marha igazi kuriózumok alapanyaga. A gazdaság tisztavérű szőke mangalicája a Magyar Gasztronómia Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát is megkapta 2015-ben. Az alapanyagok kiválasztása az egyik alappillére a megfelelő étel elkészítésének, így helyben termelt és készített hozzávalókat használunk. Az alapanyagok minőségén felül az étterem nevét is adó Mimama 100 éves receptjei idézik vissza, vendégeink számára, a házias ízeket.  
Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, lágy dallamok valamit kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Mimama Konyhája – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(255 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Valentin napi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, apró figyelmességek, udvarias kiszolgálás.
Kövesdi Enikő - 2020. február 17., hétfő 13:10

"Kellemes környezet finom ízek"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szinte minden tökéletes volt, szép környezet, az alkalomhoz illő díszítés, üdvözlőital, üdvözlőkártya. Az ételek finomak voltak, bár az édesburgonyapüré kicsit hideg volt, mire megkaptam a tányért. A látványkonyha impozáns, de így könnyen feltűnt, hogy gyakran nem a séf rakta össze a tányérokat. Emiatt lehetett a kis probléma a körettel is...
András - 2020. február 15., szombat 08:53

"Mimama"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó volt minden, máskor is megyünk! Kicsit eldugott helyen van, közel lakunk, de nem ismertük.
Berényi Mária - 2019. november 11., hétfő 08:13

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos az étterem, az ételek és a kiszolgálás is kiváló volt. Az, hogy a végén egy díjnyertes bort is sikerült nyerni, az már csak hab a tortán. Csak ajánlani tudom az éttermet mindenkinek, biztosan visszatérünk még! :)
Kiss Vivien - 2019. október 16., szerda 06:37

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Évek óta járunk az Étterem Hét alkalmából különböző éttermekbe. Az eddigi tapasztalataim alapján a Mimama Konyhája csapata volt a legprofibb, itt kaptuk meg leggyorsabban az ételt. Kedvesek és közvetlenek a felszolgálók, minden kérdésre készségesen és kellő alapossággal válaszolnak. Az ételek kiválóak, ízléses a tálalás, az adagok mérete éppen megfelelő ahhoz, hogy jóllakottan, és elégedetten távozzunk. ebbe az étterembe feltétlenül visszatérünk. Köszönettel: Szabó Sándor Lajos
Szabó Sándor Lajos - 2019. október 15., kedd 12:46

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hely, figyelmes, de nem tolakodó pincérek, nagyon finom ételek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, még visszatérünk ide.
Hara Kálmán - 2019. október 15., kedd 07:34