Mimama Konyhája - Budapest

Mimama Konyhája - magyar konyha

Képek az étteremről

Mimama Konyhája

1115 Budapest, Kelenföldi út 1-13.

Mimama Konyhája
Kelenföldi út 1-13. , 1115 Budapest

A hagyományos magyar íz világ és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt.

A Baumgartner család mintagazdaságából érkező mangalica és magyar tarka marha igazi kuriózumok alapanyaga. A gazdaság tisztavérű szőke mangalicája a Magyar Gasztronómia Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát is megkapta 2015-ben. Az alapanyagok kiválasztása az egyik alappillére a megfelelő étel elkészítésének, így helyben termelt és készített hozzávalókat használunk. Az alapanyagok minőségén felül az étterem nevét is adó Mimama 100 éves receptjei idézik vissza, vendégeink számára, a házias ízeket.  
Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, lágy dallamok valamit kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Mimama Konyhája – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(359 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Évforduló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely, szép, elegáns belső dizájn. Melegebb időben a kerti tó mellett ülve remek lehet elfogysztani a rendelt ételt. A levest őrségi mázas edényekben szolgálják fel, az ételek nagyon finomak, esztétikusan díszítve. Az ételekre nem kellett sokat várni, a felszogálók kedvesek.
Wágner Csilla - 2024. március 24., vasárnap 15:04

"minden csillagos ötös"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos környezetben, könnyen megközelíthető helyen, jó parkolási lehetőséggel, udvarias és gyors kiszolgálás mellett pazar volt minden étel amit csak ettünk. Ide még biztos vissza fogunk térni!
dr. Somody Nóra - 2024. március 24., vasárnap 07:24

"Névnapot ünnepeltünk"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Névnapot ünnepeltünk egy finom ebéd keretében. Az előételek - leves, saláta, - nagyon ízletesek voltak. A főételek közül a halat kivéve mindent megkóstoltunk, - finom, jó ízű és ízlésesen tálalt fogásokat kaptunk. A csirkemell volt talán kissé száraz. Desszertek szintén pompásak. Jó hangulat, udvarias kiszolgálás. Összességében nagyon kellemes meglepetés az étterem eldugva a zsákutca végén :)
B. Ildikó - 2024. március 24., vasárnap 07:13

"Mimama konyhája"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos, meghitt, családias légkör, szuper konyhával, remek minőségű ízletes húsokkal és kedves, előzékeny pincérekkel. Elegáns, visszafogott, nyugodt. Jó időben kiülési lehetőség a hatalmas teraszra,.az aranyhalakkal teli tavacska partján, zöld környezetben.
Mató Ágnes - 2024. március 24., vasárnap 06:25

"Csalàdi összejövetel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Diplomaosztó esemény utáni családi ebédet fogyasztottunk az ètteremben, mely vàrakozàsomon felüli volt. Az ètelekkel , kiszolgàlàssal maximàlisan mindenki elégedett volt mèg a bonyolult ízlèsüek is találtak a fogukra valót. A három fogásos menűsor pedig az ètterem hét kínálatában ár-èrtèk arányban igen kedvező. Külön öröm volt a csodás környezet mellett, hogy kiskutyánk is velünk tarthatott.
Olajosnè Hajba Zita - 2024. március 23., szombat 15:35

"Etteremhet"

2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Nem voltak izletesek az etelek, hideg volt a leves, kemeny volt az aranygaluska. A bor elmaradt, amire azt mondta a pincer, hogy visszajon megkerdezni kesobb mire esett a valasztas. Annak ellenere, hogy nyugis helyet kertem, az etterem kozepen, ket nagy tarsasag kozott lettunk leultetve.
Baksa Brigitta - 2024. március 21., csütörtök 06:45