Mimama Konyhája - Budapest

Small d65ba987 38d8 49d9 ab71 74c4e353ff00

Képek az étteremről

Mimama Konyhája

Mimama Konyhája
Kelenföldi út 1-13. , 1115 Budapest

A hagyományos magyar íz világ és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt.

A Baumgartner család mintagazdaságából érkező mangalica és magyar tarka marha igazi kuriózumok alapanyaga. A gazdaság tisztavérű szőke mangalicája a Magyar Gasztronómia Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát is megkapta 2015-ben. Az alapanyagok kiválasztása az egyik alappillére a megfelelő étel elkészítésének, így helyben termelt és készített hozzávalókat használunk. Az alapanyagok minőségén felül az étterem nevét is adó Mimama 100 éves receptjei idézik vissza, vendégeink számára, a házias ízeket.  
Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt otthonosan érezzék magukat. Egyedi tervezésű bútorok, látványkonyha, különleges bor- és pálinkaválaszték, lágy dallamok valamit kézműves sörök teszik tökéletessé az étkezéseket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Mimama Konyhája – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(75 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörü környezetben nagyon izléses étterem, szuper kiszolgálással és kellemes élőzenével. Az ételek különleges-sek és mégis a hagyományos konyhát követve finomak voltak, kivéve a csirkepaprikást /1 db alsó combocska és íztelen tojásos galuska/ szívesen tudom ajánlani és bitosan mi sem utoljá
Szabó Lajosné - 2018. október 15., hétfő 17:41

"Nagyon udvariasak"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű környezetben, csodaszép kertben ebédeltünk. A hagymaleves és az oldalas is fenomenálisan volt elkészítve, még egyszer gratulálunk a séfnek!
Hunyadi Szabolcs - 2018. október 15., hétfő 08:36

" "

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Nagyon finom ételek, élőzene, kedves felszolgálók!
Tálas Attila - 2018. október 15., hétfő 07:47

"Ízletes ételek, kellemes környezetben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem belépéskor a modern és a régies stílus szerencsés ötvözése által otthonosságot kölcsönzött számunkra. A személyzet minden egyes tagja nagy gondot fordított arra, hogy a vendég minél jobban érezze magát. Névre szóló ismertetővel is megleptek, amely további kedvezményes étkezésre is jogosít, ez külön értékelhető kedvesség a vezetőség részéről az új vendégek számára. A minket kiszolgáló Zsolt nevű pincér készséges, udvarias, minden részletre odafigyelő módon foglalkozott velünk. Az ételek finomak és kellő hőmérsékletűek voltak. Jó ötlet az étteremben a nyitott látványkonyha, ahová betekinthet a vendég és láthatja az ételek befejező fázisát és a tálalást. Mégsem volt az étteremben ételszag, ami a megfelelő elszívó berendezéseknek köszönhető. Összességében mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, mindenkinek ajánlani tudjuk az éttermet. Mi is biztosan visszatérünk még!
Fodor Szilvia - 2018. október 14., vasárnap 22:14

"Mimama Konyhája"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tényleg a nyugalom szigete! Gyors és remek kiszolgálás. Finom, bőséges adagok. Még egy kis meglepetés ajándékot is kaptunk! Ajánlom mindenkinek! Mi vissza térünk.
Gödöny Tibor - 2018. október 14., vasárnap 16:54

"Mimama konyhája "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes, jó hangulatú ebédet költöttünk el Mimama konyhájában. Könnyű megközelíthetőség, nyugodt környezet, barátságos, segítőkész pincér. Az ételek mennyisége és minősége sem hagy kívánnivalót maga után. Visszatérünk még.
Fábián Ildikó - 2018. október 14., vasárnap 16:47