Restaurant Mimama Kitchen in Budapest

Restaurant Mimama Kitchen - hungarian food

Make a Online Reservation

Restaurant Mimama Kitchen

1115 Budapest, Kelenföldi út 1-13.

Mimama Kitchen
Kelenföldi út 1-13. , 1115 Budapest

The dishes prepared in Mimama's Kitchen combine traditional Hungarian flavour with special ingredients, and even the most expensive restaurants in the city centre cannot run against it.

Mangalica and Hungarian Simmental Cattle coming from the model farm of Baumgartner family serve as ingredients of rare specialities. The pure-bred blonde mangalica of the farm was also awarded the Gold-Ribbon Quality Certificate by the Hungarian Gastronomic Association in 2015. Choosing the right ingredients is one of the basic pillars of preparing proper dishes; therefore we use locally produced and prepared ingredients. Over the ingredients quality, the restaurant name creator, Mimama’s 100 year old recipes brigns back the homemade tastes for the guests.
In the process of shaping the restaurant, we put special emphasis on creating an atmosphere, where our guests can feel themselves like at home during their stay. Designer furniture, open kitchen, wine and pálinka specialities, soft music and craft beer contribute to the perfect dining.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Mimama Kitchen – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(274 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Remek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteni ételek. Fantasztikus kiszolgálás. Remekül éreztük magunkat.
Ági - Tuesday 17/03/2020

"Finom ételek, figyelmes kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szombaton öten mentünk családi ebédre az étterembe. Eldugott helyen található az étterem, de az épület kialakítása nagyon érdekes, jó időben a tó környékén biztos kellemes lehet az étkezés.Az étterem kialakítása szellős, berendezése kényelmes. Az ételek finomak voltak, jó volt nézni, milyen gonddal, alapossággal készítik a konyhában. A kiszolgálás tökéletes: figyelmes, de nem tolakodó. Lehetőség volt borok kóstolására is, a kínált italok finomak voltak. Köszönjük Mimama!
Tölgyesi Mária - Monday 16/03/2020

"mary"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt és a többi is hibátlan. A hangulatot megelőlegeztem, mert a korona-vírus miatt majdnem üres volt az étterem, de jó időben visszajövünk kipróbálni a csodás teraszt.
mary - Monday 16/03/2020

"Hibátlan."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű környzete, kedves, jófej pincér, hibátlan ételek. Semmi mást nem kívánok nekik, mint hogy éljék túl ezt az időszakot.., megérdemlik..
Klára - Sunday 15/03/2020

"Étteremhét"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kicsit eldugott helyen, de gyönyörűen kialakított, igényes környezetben található az étterem. A kiszolgálás maximálisan 5-csillagos, kedvesek, segítőkészek, tájékozottak, maximálisan udvariasak és minden egészségügyi intézkedést komolyan betartanak ebben a nehéz időszakban. Az ételek nagyon finomak, ötletesek, és változatosak voltak. Az egyetlen kifogásolható dolog az volt, hogy az előételhez és a főételhez is ugyanaz a saláta köret volt, azonban mivel ez nagyon finomra sikerült végülis nem bántam a dolgot! Több éttermet is kipróbáltunk az Étteremhét keretin belül, de azt hiszem ez volt számomra a legjobb élmény!
Szentgyörgyi Viola - Sunday 15/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már többször jártunk.itt, és még sosem csalódtunk.
Sárhelyi Erika - Saturday 14/03/2020