Restaurant Mimama Kitchen in Budapest

Restaurant Mimama Kitchen - hungarian food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.mimama-konyhaja.hu

Restaurant Mimama Kitchen

1115 Budapest, Kelenföldi út 1-13.

Mimama Kitchen
Kelenföldi út 1-13. , 1115 Budapest

The dishes prepared in Mimama's Kitchen combine traditional Hungarian flavour with special ingredients, and even the most expensive restaurants in the city centre cannot run against it.

Mangalica and Hungarian Simmental Cattle coming from the model farm of Baumgartner family serve as ingredients of rare specialities. The pure-bred blonde mangalica of the farm was also awarded the Gold-Ribbon Quality Certificate by the Hungarian Gastronomic Association in 2015. Choosing the right ingredients is one of the basic pillars of preparing proper dishes; therefore we use locally produced and prepared ingredients. Over the ingredients quality, the restaurant name creator, Mimama’s 100 year old recipes brigns back the homemade tastes for the guests.
In the process of shaping the restaurant, we put special emphasis on creating an atmosphere, where our guests can feel themselves like at home during their stay. Designer furniture, open kitchen, wine and pálinka specialities, soft music and craft beer contribute to the perfect dining.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Mimama Kitchen – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(301 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Modern magyar"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, nyitott konyha, finom ízek. Hangsúly a magyar hozzavalókon van, mangalica, házi savanyúság, szörpök kiválóak a gyerekek megnyeréséhez is. Nyáron szép árnyékos kert is vár kis halastóval.
Hegedűs Dorka - Monday 19/10/2020

"Mutatós hely, ízletes ételek"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon szuper magyaros ételeket fogyasztottunk a helyen. A bor felhozatal is remek volt, jól összepasszoltak az ízek. A kiszolgálás jobb talán nem is lehetett volna. Az étterem nagyon szépen ki van alakítva, a hangulat is dobott egyet az élményen. Garantáltan nem utoljára ettem itt.
Samu Attila - Monday 19/10/2020

"Megérte"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az éttermet rejtő utca kissé barátságtalan üzemi külseje után nagyon jól esett a vendégszerető fogadtatás, a barátságos, bár kissé eklektikus enteriőr. az Étterem Hét során kóstolt fogások közül a kacsamell málna dresszinggel és a tarja egészen kiváló volt, a borok között is akadt remek, bár érdemes (és lehet) variálni a borsort.
Elégedett Vendég - Monday 19/10/2020

"Mimama konyhája"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét keretében ismertük meg a Mimama Konyháját és nem csalódtunk: az előételektől a desszertekig mindennel elégedettek voltunk. Biztosan visszatérünk és ajánlom bátran másoknak is! Kreatív konyha - Menő enteriőr
Kertész Attila - Monday 19/10/2020

"Egy jó ebéd!"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Többször jártunk már a Mimama Konyhájában,de újra elmegyünk majd! Finom és ízletes ételek. Érdeklödő,de nem tolakodó felszolgálás.Köszönjük.
Kéri Attila - Sunday 18/10/2020

"Sokadszorra is szeretjük"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Bár hiányoltuk a kedvenc pincérünket, akinek köszönhetően az első ottlétünkkor beleszerettünk az étterembe, az étel még mindig kifogástalan volt és nagyon kiadós, a hangulat pedig remek. Még mindig jó a kiszolgálás, mindenki nagyon figyelmes. Szeretjük a Mimama Konyháját. :)
Zahoran Alena - Sunday 18/10/2020