Restaurant Mimama Kitchen in Budapest

Restaurant Mimama Kitchen - hungarian food

Make a Online Reservation

Restaurant Mimama Kitchen

1115 Budapest, Kelenföldi út 1-13.

Mimama Kitchen
Kelenföldi út 1-13. , 1115 Budapest

The dishes prepared in Mimama's Kitchen combine traditional Hungarian flavour with special ingredients, and even the most expensive restaurants in the city centre cannot run against it.

Mangalica and Hungarian Simmental Cattle coming from the model farm of Baumgartner family serve as ingredients of rare specialities. The pure-bred blonde mangalica of the farm was also awarded the Gold-Ribbon Quality Certificate by the Hungarian Gastronomic Association in 2015. Choosing the right ingredients is one of the basic pillars of preparing proper dishes; therefore we use locally produced and prepared ingredients. Over the ingredients quality, the restaurant name creator, Mimama’s 100 year old recipes brigns back the homemade tastes for the guests.
In the process of shaping the restaurant, we put special emphasis on creating an atmosphere, where our guests can feel themselves like at home during their stay. Designer furniture, open kitchen, wine and pálinka specialities, soft music and craft beer contribute to the perfect dining.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Mimama Kitchen – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(255 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Valentin napi vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, apró figyelmességek, udvarias kiszolgálás.
Kövesdi Enikő - Monday 17/02/2020

"Kellemes környezet finom ízek"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Szinte minden tökéletes volt, szép környezet, az alkalomhoz illő díszítés, üdvözlőital, üdvözlőkártya. Az ételek finomak voltak, bár az édesburgonyapüré kicsit hideg volt, mire megkaptam a tányért. A látványkonyha impozáns, de így könnyen feltűnt, hogy gyakran nem a séf rakta össze a tányérokat. Emiatt lehetett a kis probléma a körettel is...
András - Saturday 15/02/2020

"Mimama"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó volt minden, máskor is megyünk! Kicsit eldugott helyen van, közel lakunk, de nem ismertük.
Berényi Mária - Monday 11/11/2019

"5*"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos az étterem, az ételek és a kiszolgálás is kiváló volt. Az, hogy a végén egy díjnyertes bort is sikerült nyerni, az már csak hab a tortán. Csak ajánlani tudom az éttermet mindenkinek, biztosan visszatérünk még! :)
Kiss Vivien - Wednesday 16/10/2019

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Évek óta járunk az Étterem Hét alkalmából különböző éttermekbe. Az eddigi tapasztalataim alapján a Mimama Konyhája csapata volt a legprofibb, itt kaptuk meg leggyorsabban az ételt. Kedvesek és közvetlenek a felszolgálók, minden kérdésre készségesen és kellő alapossággal válaszolnak. Az ételek kiválóak, ízléses a tálalás, az adagok mérete éppen megfelelő ahhoz, hogy jóllakottan, és elégedetten távozzunk. ebbe az étterembe feltétlenül visszatérünk. Köszönettel: Szabó Sándor Lajos
Szabó Sándor Lajos - Tuesday 15/10/2019

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hely, figyelmes, de nem tolakodó pincérek, nagyon finom ételek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, még visszatérünk ide.
Hara Kálmán - Tuesday 15/10/2019