Paletta Budapest - Budapest

Paletta Budapest - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Paletta Budapest

1094 Budapest, Tompa utca 28.

Paletta Budapest
Tompa utca 28. , 1094 Budapest

Figyelem!
Vasárnaponként az étterem az A la Carte étlap helyett külön Sunday Brunch ajánlattal várja a Vendégeket!

A Paletta Bisztró és Bezerics Dani célja túlmutat a finom ételek és gondosan válogatott italok kínálásán. Dani és csapata missziónak tekinti, hogy közösséget építsen - vagy mostanra inkább tartson meg -  a 9. kerület szívében. A Palettába betérhet az is, aki gourmet ízekre vágyik, egy jó rántotthúst és húslevest enne vasárnap, vagy fröccsözne egyet a kollégákkal kedden. Lehet jönni hétköznap ebédmenüzni, esténként borozni és tapaszozni szerdánként, koncertet hallgatni csütörtökön, grillezni szombaton, bruncholni vasárnap. A Paletta koncepciója és Dani is Keszthelyről érkezett Budapestre és hozták magukkal a zalai ízeket és borokat is. Ha tehetik helyi termelőkkel dolgoznak, a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve igyekeznek kialakítani működésüket. A Paletta bisztrókínálata havonta újul meg az elérhető alapanyagokhoz, az évszak hangulatához és a konyha kreatív ötleteihez igazodva. Összességében a Paletta az a hely, ahol első alkalommal is törzsvendégnek érezheti magát az ember, de régi ismerősként is mindig találhatunk valami újat az étlapon vagy a programok között.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Paletta Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,2

(164 értékelés)


Konyha

4.2

Kiszolgálás

4.1

Hangulat

4.3

"töltött paprika ahogy illik "

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Sajnos padlizsankremjuk nem volt így humuszt ajánlottak helyettesítőnek. Nagyon friss puha volt a kenyér, különleges marinalt Olivia szelekció járt hozzá. Jó volt. Foetelnek báránnyal töltött kaliforniai paprika török rizzsel volt. Egészen elképesztően finom volt, és felüdülés a magyar kutyahussal töltött verzió után. A desszert is jó volt, túrógombóc. Kicsit száraz, kevés öntet volt rajta de finom.
Bácskai Csabi - 2022. október 21., péntek 14:06

"Többet vártunk..."

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Nem sok éttermembe foglaltunk az Étterem Hét során, de bíztunk benne, hogy a balatoni életérzést a fővárosban is átélhetjük. Sajnos az ételekre nagyon sokat kellett várni. 2,5 órát töltöttünk az étteremben, sajnos nagyrészt üres tányérok felett. A kacsamáj pástétom remek lehetett volna, de nagyon folyósra sikeredett. A rántott hús különböző vastagságánál érdemes lett volna kicsit jobban figyelniük a sütési időkre. Jól volt elkészítve, de mégsem hozta a WOW élményt. A desszert az előre lefagyasztott élmény felé tendált. A tejfölhab és a lekvár is minimális volt a gombócok mellett, mintha csak mutatóba lettek volna melléjük téve. Összességében csalódás volt, sokkal többet vártunk a Palettától.
Márk - 2022. október 20., csütörtök 09:18

"Paletta - tényleg színes!"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Kellemes kiszolgálás mellett jó ételeket fogyasztottunk egy kissé túlzsúfolt helyen. Ételek összességében nagyon finomak voltak, ami problémám volt hogy életemben nem ettem még ilyen pici túrógombócokat, ami nekem nagyon előregyártott fagyasztott gombócnak tűnt... A többi étel remek volt mindennel együtt! Ajánlom kipróbálásnak akár egy kis társasággal, van választék italból és finom ételből!
Schleer Zoltán - 2022. október 17., hétfő 09:41

"Paletta"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Először is amikor megérkeztünk kint szerettünk volna leülni, de a pincér szólt, hogy üljünk inkább máshova ahol más "dining city-sek" is ülnek, hogy egy helyen legyünk.. Ezzel a fajta megkülönböztetéssel még nem foglalkoztam, ráadásul a hely se volt nagy, hogy ennyire egy helyre kell ültetni, arról nem is beszélve, hogy ezért már egy másik párt felállítottak az asztaltól, hogy mi üljünk a többi "dining city-s" mellé. Aztán láttuk, hogy az étlapról két étel (1 előétel és egy főétel) hiányzik, amit pont kérni szerettünk volna. Ezt jeleztük a pincérnek, aki először letagadta majd szólt hogy valóban, a szakácsuk aznapi balesete miatt tájékoztatás nélkül levettek 2 ételt az étlapról. Miután választottunk mást, 10 perc múlva szóltak hogy mégis lehet a lehúzott előételt választani, így azt kértük. Az ételekre nagyon sokat kellett volna, közel 3 órát voltunk ott, de ez a rengeteg várakozásnak köszönhető, miután megettük az ételeket csak arra 20-25 percet kellett várni hogy az üres tányért elvigyék. Tavaly nagyon jó tapasztalataink voltak ezzel az étteremmel, de idén sajnos csalódtunk. :( Többet nem megyünk ide. Pontatlan tájékoztatás, megkülönböztetés, lassúság (ami előfordul, de nem jelezték), és még a blokkot sem tudták kinyomtatni, mert pont elromlott a nyomtatójuk/gép, ami kiadta. :)
Fazekas Flóra - 2022. október 17., hétfő 08:11

"Kellemes hely"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hely, egész jó konyhával. A sütőtöklevest kóstoltam, nekem kicsit furcsa a naracs-tökmagolaj kombó, de azért ízletes volt. A fledermaus tökéletesen lett elkészítve, csak ajánlani tudom.
Tímea - 2022. október 16., vasárnap 16:44

""

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
A választék, már hiányos volt.Az általunk fogyasztott ételek finomak voltak. A desszert mindkettőnknél, kissé csalódást, okozott.A szilvás pite hideg volt, a túró gombóccal is voltak gondok.
Fássy Barna - 2022. október 16., vasárnap 09:24