Paletta Budapest - Budapest

Paletta Budapest - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Paletta Budapest

1094 Budapest, Tompa utca 28.

Paletta Budapest
Tompa utca 28. , 1094 Budapest

A Paletta Bisztrók és Bezerics Dani célja tovább mutat néhány népszerű, sikeres étterem létrehozásánál. Misszióként tekint a Balaton népszerűsítésére és a regionális összefogás megteremtésére.
Ennek alappillérei a helyi termelők felkarolása, termék és eredet védelem, közösségi élmény megteremtése. Az éttermek minden esetben, ételeiben, italaiban alapanyag használatában a helyi termelőket részesíti előnyben. A fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve igyekszik kialakítani működését. Kínálata és kulináris kézjegye egyedi és jól felismerhető.
Dani és csapata immár 3 lokációban sugározza a Balaton életérzést: Balatonbogláron és Siófokon Áprilistól Októberig illetve Budapesten egész évben.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Paletta Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(78 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.4

Hangulat

4.5

"Finom volt minden"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jót ettünk, köszönet a figyelmességért
Endre - 2020. március 16., hétfő 08:00

"Finom, de kis adagok"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csalódás volt, hogy az előre meghirdetett fogásokból több elfogyott - tulajdonkèppen 2 előétel közül lehetett csak választani. (Ezért adtam csak 3*-ot) A választott ételek nagyon finomak voltak, viszont az adagokat keveseltük. A borok nagyon finomak voltak.
Engel Zsófia - 2020. március 15., vasárnap 12:22

"Sós nem sós🤦‍♀️😂"

2,2
Konyha: 0 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Nem voltak azok az ételek amik fel voltak tűntetve, nem voltak olyan italok amik az Itallapon voltak, ami nem baj csak ajánlotta a hölgy az ital lapjukat.. az ételek az én ízlésemnek sósak voltak/ vagy harmónia helyett a romlott ízvilagot takarták! Nem volt harmónia, sem íz csak só.. az viszont jó sok! Természetesen én azt is megértem, hogy a tulajnak ilyen az ízlése.. bár azt gondolom érdemes lenne figyelni az igényeket.. Az ötlet szerintem jó! Kivitelezés nulla!!!
Tánczos Dóra - 2020. március 15., vasárnap 09:46

"Hiányos menü, jó ételek"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
A hely hangulatos, otthonos. A felszolgált ételek (főleg az elő- és főétel ) kifogástalan, és különleges. DE Egy fix menüt ajánló étteremhéten, ahol éppen a meghirdetett menü alapján választ az ember éttermet, elfogadhatatlannak tartom, hogy a meghirdetett 3 előétel közül egy (és a legkülönlegesebb), a főételek közül szintén 3 vagy 4 (köztük ismét a legkülönlegesebbek) nincsenek. Amit helyette választottunk, nagyon jó volt egyébként. A desszertekről: a meghirdetett édesség egyáltalán nem volt, 2 torta szelet közül lehetett választani. Nem volt rossz, de egy egyszerű cukrászdában sem esett volna rájuk a választásom, sima piskóta-krém kombinációs tortaszeletek. Összességében az elfogyasztott ételek nagyon jók voltak, a felszolgáló unott és semmilyen, amúgy az étterem hangulatos. Viszont ha ez a (hiányos) menü lett volna előre meghirdetve, nem ide mentünk volna.
Zita - 2020. március 15., vasárnap 08:43

"Csalódás"

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Ebédelni érkeztünk, az étlap átnézésénél a felszolgáló tájékoztatott, hogy az előételek közül a kacsa forralt bor, a főételek közül pedig a keszthelyi tokhal, római saláta és egyféle pizza elfogyott, mert nagyon finom volt. (Ez kicsit érthetetlen már ebédidőben, mindenki repetát kért aki már délben megérkezett?) A desszertek közül pedig egyiket sem tudták felszolgálni ami az étlapon szerepelt, helyette másik két alternatívával készültek. A maradék ételek közül amiket rendelhettünk egyedül a főételek voltak viszonylag ízletesek. Fizetéskor a felszolgáló arròl tájékoztatott, hogy a szervízdíj nincs benne az árban, az étteremhét honlapja szerint viszont igen. Összességében nagy csalódás és pénzkidobás volt az ebéd. Érthetetlen számomra a 4900 ft-os dining city csillagos kategória, sokkal profibb kiszolgálásban, felhozatalban, ételekben volt részünk a korábbi 4900, sőt 3900 ft kategóriás foglalásaink során.
Ildikó - 2020. március 15., vasárnap 08:28

"Este"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden rendben volt.
Tóth Sándor - 2020. március 14., szombat 08:56