Paletta Budapest - Budapest

Paletta Budapest - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Paletta Budapest

1094 Budapest, Tompa utca 28.

Paletta Budapest
Tompa utca 28. , 1094 Budapest

Figyelem!
Vasárnaponként az étterem az A la Carte étlap helyett külön Sunday Brunch ajánlattal várja a Vendégeket!

A Paletta Bisztró és Bezerics Dani célja túlmutat a finom ételek és gondosan válogatott italok kínálásán. Dani és csapata missziónak tekinti, hogy közösséget építsen - vagy mostanra inkább tartson meg -  a 9. kerület szívében. A Palettába betérhet az is, aki gourmet ízekre vágyik, egy jó rántotthúst és húslevest enne vasárnap, vagy fröccsözne egyet a kollégákkal kedden. Lehet jönni hétköznap ebédmenüzni, esténként borozni és tapaszozni szerdánként, koncertet hallgatni csütörtökön, grillezni szombaton, bruncholni vasárnap. A Paletta koncepciója és Dani is Keszthelyről érkezett Budapestre és hozták magukkal a zalai ízeket és borokat is. Ha tehetik helyi termelőkkel dolgoznak, a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve igyekeznek kialakítani működésüket. A Paletta bisztrókínálata havonta újul meg az elérhető alapanyagokhoz, az évszak hangulatához és a konyha kreatív ötleteihez igazodva. Összességében a Paletta az a hely, ahol első alkalommal is törzsvendégnek érezheti magát az ember, de régi ismerősként is mindig találhatunk valami újat az étlapon vagy a programok között.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Paletta Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(207 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.2

Hangulat

4.3

"Az első csalódás, amióta Étterem Hétre járok"

1
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
5 percet, ha voltunk... Amikor kihozta az étlapot a pincér hölgy, jelezte hogy a rántott körömpörkölt előétel elfogyott sajnos. Pedig a 3 lehetőség közül mindketten ezt szerettük volna enni. Nem tetszett a dolog, hiszen az Étterem Hét szűkített menüjénél jobban nem tervezhető semmi egy étteremben... De jó, együnk akkor mást. Amikor vette fel a rendelést egy másik hölgy, akkor derült ki, hogy a mindkettőnk által választott csokoládés gesztenyetorta is elfogyott. Ehetünk creme caramelt vagy almakompótot😟 Itt fogyott el a türelmem, felálltunk, és azonnal távoztunk. Most vagy nagyon amatőr a hely, vagy nagyon lehúzós. Merthogy a feláras tételek jé, persze hogy rendelhetők lettek volna mind.
Góth Csaba - 2024. október 21., hétfő 18:20

"Vasárnapi ebéd"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden rendben volt. Szívesen ajánlom.
Gáspár Magdolna - 2024. október 21., hétfő 16:00

"Fiatalos meglepetés"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Fiatalos, hangulatos hely fogadott.Kicsit zsúfolt, de baráti, barátnős csevegésre alkalmas hely. Az ételek finomak voltak, és mennyiségre is megfelelő. A rántott körömpörkölt és a gesztenyés szelet nagyon ízlett. A sós citrom a török citromból volt, ezért erősen keserű, azt meghagytam. Az ízes finom báránykolbászkát sajnos egy olyan dizájnos szép tányérban szolgálták fel, aminek mély, gömbölyű közepe volt, így az elsüllyedt a lecsóban, ezért nehézkes volt felvágni, - de megérte dolgozni érte. Nekem nem illett hozzá a tejföl és a koriander csíra, de ez ízlés kérdése. Nagyon kedves mosolygós lányok szolgálták fel az ételeket. A levendula szörpöt is ajánlom. Összességében elégedett vagyok, gratulálok. A mellékhelyiség tiszta, rendes.
Pap Margit - 2024. október 21., hétfő 11:11

"Kiváló ebéd."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, figyelmes kiszolgálás, kellemes környezet
Judit és Andras - 2024. október 21., hétfő 06:11

"Paletta"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Az ételekkel általánosságban nem volt baj, sőt nagyon ízletesek voltak, de - nem volt brunch, mint ahogy hírdették vasárnapra - az egyik előétel nem volt már, ugyanígy a burgonyasaláta sem - a kiszolgálás az igyekezet ellenére is nagyon lassú volt
Fiszter Tamas - 2024. október 21., hétfő 05:50

"Paletta Budapest"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak és szokatlanok voltak. A mangalitsa hús nagyon puha volt, és jól illett a szósszal. A desszertek a legnagyobb dicséret
Karpova Liudmyla - 2024. október 20., vasárnap 05:31