Paletta Budapest - Budapest

Paletta Budapest - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Paletta Budapest

1094 Budapest, Tompa utca 28.

Paletta Budapest
Tompa utca 28. , 1094 Budapest

A Paletta Bisztrók és Bezerics Dani célja tovább mutat néhány népszerű, sikeres étterem létrehozásánál. Misszióként tekint a Balaton népszerűsítésére és a regionális összefogás megteremtésére.
Ennek alappillérei a helyi termelők felkarolása, termék és eredet védelem, közösségi élmény megteremtése. Az éttermek minden esetben, ételeiben, italaiban alapanyag használatában a helyi termelőket részesíti előnyben. A fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve igyekszik kialakítani működését. Kínálata és kulináris kézjegye egyedi és jól felismerhető.
Dani és csapata immár 3 lokációban sugározza a Balaton életérzést: Balatonbogláron és Siófokon Áprilistól Októberig illetve Budapesten egész évben.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Paletta Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(63 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Valentin napi vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden fantasztikus volt!
Dóri - 2020. február 15., szombat 09:20

"Balatoni hangulat a város szívében"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek pompásak, a kiszolgálás udvarias, az étterem a balatoni hangulatot idéz.
Nagy Ágota - 2019. március 31., vasárnap 05:52

"Kellemes este"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes estét töltöttünk itt. A kiszolgálás kicsit akadozott, de semmi vészes. Az ételek között voltak nagyon finomak és közepesek is, prémium kategóriás étteremként egy kicsit többet vártam.
Manuéla - 2019. március 26., kedd 08:15

"Többet vártam,mint amit kaptam."

3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Mérhetetlenül kicsi adagok.A konyha, kiszolgálás lassú,az ételek nem az étlapnak megfelelően elkészítve.Langyos levesek,hiányzik ez az,pótolva mással.Összességében számomra nagy csalódás,nem ajánlom az éttermet senkinek.
József - 2019. március 25., hétfő 22:29

"Paletta"

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Negativum: Nem lehetett kartyaval fizetni, amit erkezeskor kozoltek. A menun szereplo etelek kozul volt, ami nem volt elerheto. Pozitivum: Kiszolgalas, hangulat
Nagy Orsolya - 2019. március 25., hétfő 11:13

"Nagy csalódás"

2,2
Konyha: 0 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Nagy reményekkel tértünk be ebédelni, de sajnos sorozatos csalódások értek, jeges teát jég nélkül kaptunk, a levesek hidegek voltak, feleségem ott is hagyta az övéét, a főételek,melyekre az előételek után nagyjából 30 percet kellett várni kisadagúak voltak, illetve hiányoztak köret részletek/hozzávalók,amik csak az étlapon szerepeltek, így még az adag laktatósága sem volt meg, ezt tetézte a koszos evőeszközök, melyeket a desszerthez kaptunk, illteve úszó tojássárgája darabok a madártejen és tojáshéj darabok. Az pedig, hogy se bankkártyával, se SZÉP-kártyával nem lehet fizetni 2019-ben szánalmas.Soha többet ide.
Csalódott vendég - 2019. március 25., hétfő 11:00