Paletta Budapest - Budapest

Paletta Budapest - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Paletta Budapest

1094 Budapest, Tompa utca 28.

Paletta Budapest
Tompa utca 28. , 1094 Budapest

Figyelem!
Vasárnaponként az étterem az A la Carte étlap helyett külön Sunday Brunch ajánlattal várja a Vendégeket!

A Paletta Bisztrók és Bezerics Dani célja tovább mutat néhány népszerű, sikeres étterem létrehozásánál.
Misszióként tekint a Balaton népszerűsítésére és a regionális összefogás megteremtésére.
Ennek alappillérei a helyi termelők felkarolása, termék és eredet védelem, közösségi élmény megteremtése.
Az éttermek minden esetben, ételeiben, italaiban alapanyag használatában a helyi termelőket részesíti előnyben.
A fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve igyekszik kialakítani működését. Kínálata és kulináris kézjegye egyedi és jól felismerhető.
Dani és csapata immár 3 lokációban sugározza a Balaton életérzést: Balatonbogláron és Siófokon Áprilistól Októberig illetve Budapesten egész évben.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Paletta Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,1

(122 értékelés)


Konyha

4.1

Kiszolgálás

4.0

Hangulat

4.2

"Nem az volt, amire számítottunk"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Úgy gondolom, hogy picit túlvállalta magát az étterem, mert rögtön azzal kezdtek, hogy gyorsan rendeljük és gyorsan is együnk, mert 8 órára jön egy nagyobb csoport. Mi próbáltuk teljesíteni a kérésüket, de amikor rendelni szerettünk volna, akkor hirtelenen egy felszolgáló sem volt. Több, mint negyed órát vártunk arra, hogy rendelni tudjunk. Tiramisu volt az egyik desszert, amelyet választani lehetett, de arra azt mondták, hogy épp most készül és ha kész lesznek vele, akkor kaphatunk, egyéb esetben válasszunk másik desszertet. Végül kaptunk ilyen süteményt, de az ízek nem értek össze, hiszen ennek bőven többet kellett volna állnia, mint 5 perc az elkészítés után.
Szabó Emese - 2021. október 18., hétfő 14:04

"Baráti találkozó"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az étterem eléggé picike, jó a hangulata. Az ablak alatti padok eléggé kényelmetlenek. Ital kínálatuk lehetne változatosabb. A kiszolgálással nem volt gond, kedvesek voltak és gördülékenyen ment.
Molnár Tímea - 2021. október 13., szerda 10:50

""Kellemes vacsora""

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes vacsorát töltöttünk el itt barátainkkal az étteremhét alkalmából. Az étterem családias méretű meghitt, azonban az egyik korábbi kommentelővel egyetértve valószínűleg nem voltak felkészülve a megnövekedett vendégszámra az étteremhét miatt, így összezsúfolódtak az asztalok, kevés hely volt, a kabátokat sajnos nem tudtuk hová tenni érkezéskor, a felszolgálók a hátunk mögött közlekedve folyton hozzáértek a székekhez ami az azon oldalon ülőknek elég zavaró volt sajnos. Az ételek finomak voltak, kiemelném a sütőtöklevest ami mindannyiónknak nagyon ízlett. A felszolgálók modora kifogástalan volt, kedvesek voltak ami szintén hozzáadódott a hangulathoz. Nem zsúfolt időszakban ajánlom mindenkinek!
Dóra Tímea - 2021. október 12., kedd 12:38

"kellemes ebéd"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kissé égett ízű padlizsánkrém kivételével minden finom volt. A vadashoz adott zsemlegombóc diónyi mérete viszont alulmúlta a várakozásunkat. A plusz költségbe, amibe ez a fogás került, belefért volna egy nagyobb gombóc is. Anyuka tortája viszont feledtette a gombócot. A kellemes kis bisztró mérethez és hangulathoz túl hangos volt a zene.
Erika - 2021. október 11., hétfő 19:15

"finom ételek, lassú kiszolgálás"

3,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Annak ellenére hogy remek ételek voltka, a kiszolgálás elég lassna ment, tekintve hogy 2 pincérre volt kb 8-9 sztal.
D. Sz. - 2021. október 11., hétfő 12:28

"Dining week tapasztalat"

2,8
Konyha: 1 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Ár-érték arányban kifejezetten rossz választás volt, ebből a szempontból is magasan alulmarad a többi, az étteremhéten résztvevő étteremtől. A töklevesben a vanília nem volt kivehető, a bacon ehetetlenül rágós. A marhavadas borzasztóan sós volt, a hús jól lehetett volna elkészítve, de inakkal és zsíros részekkel átszőtt, csúnya vágás eredménye volt. A köretek jellegtelenek voltak, a vadas mártás meg se közelítette egy igazi vadas ízeit, a gombóc kemény volt és szintén túl sós, pont mint a répa szalagok. A desszert finom volt, de nem több mint egy teljesen átlagos tiramisu.
Ákos Gábor - 2021. október 11., hétfő 11:17