Restaurant Paletta Budapest in Budapest

Restaurant Paletta Budapest - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Paletta Budapest

1094 Budapest, Tompa utca 28.

Paletta Budapest
Tompa utca 28. , 1094 Budapest

Info! Sunday Brunch offer on every Sunday!

The goal of Daniel Bezerics the owner of Paletta is more than just creating and operating a few successful and popular restaurants.
He has a mission: To create local collaboration while popularizing his home, Lake Balaton.
The base of this mission is to support local farmers, product and origin protection and creating a unique experience for the local community.
All of his restaurants attempt to use as many local, fresh and artisan ingredients from the Balaton region as possible. His dishes and his culinary voice can not be mistaken, thanks to its unique and easily recognizable style. Dani and his team share the Balaton experience now in 3 spots: Balatonboglár and Siófok from spring to fall and Budapest all year around.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Paletta Budapest – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.2

(180 értékelés)


food

4.3

service

4.1

ambience

4.3

"Paletta étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulatú hely, kedves kiszolgálás és nagyon finom ételek.
Somlai Gabriella - Monday 20/03/2023

"Csendes ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Évfordulót ünnepelni ültünk be az étterembe. Nagyon megvoltunk elégedve az ételek minőségével, mennyiségével, kinézetével. A pincérek nagyon udvariasak voltak, a helynek a design-a remek, nagyon hangulatos.
Tilai Máté - Monday 20/03/2023

"Very good"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
I lijed my experience very much) Thank you!
Oxy Goro - Sunday 19/03/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom elő és főétel, szuper kedves kiszolgálással. A sós karamellás sajt torta nekem kicsit mellément, de összeségében elégedettek voltunk. :)
Daru György - Sunday 19/03/2023

"Paletta"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Kis, barátságos hangulatú hely, a felszolgálás is közvetlen, nem túlszervezett:-): a rendelés felvételére kicsit hosszabban vártunk, aztán az italokra is, viszont az ételek gyakorlatilag az italokkal együtt megérkeztek, így csak rövid ideig élvezhettük azt a Balatonra emlékeztető hangulatot, amit a könnyű rozé habzóbor és a kedvenc balatoni strandunkon is használt söröskorsó megérkezése okozott. Az étterem híres termelői sajtból készülő rántott sajtja, ami az á la carte étlapon is fent van és részben miatta választottuk a helyet, sajnos elfogyott, azt mondták, a termelő nem tud ilyen mennyiségben szállítani, ami persze érthető, de ezzel talán már az étteremheti ajánlat összeállításánál is számolhattak volna. Viszont minden étellel, amit végül kóstoltunk - hárman 9 féle ételt ettünk, mert még a desszertből is háromféle volt aznap - teljesen elégedettek voltunk: a rántott húsnak az itt felszolgált 'fledermaus' verziója belül szaftos, kívül ropogós, a hagymás rostélyos is valamilyen nagyon puha (onglet?) és jól fűszerezett húsrészből készült, emellett még a hamburgerhúst is úgy sütötték, hogy tökéletesen szaftos maradjon. Minden, amit kóstoltunk, kifogástalan volt, magyaros ízek kis csavarral, friss ételek, becsületes adagok: látszik, hogy a tulajdonosoknak szívügyük a jó konyha. Ha a hely (mosdók) rendezettségén tudnának még egy kicsit javítani, akkor abszolút nyári törzshelyünkké válhatna.
NT&L&N - Sunday 19/03/2023

"Pala "

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
A nevéhez hűen bisztró hangulatú étterem. Tartalmas menü, finom ételekkel.
Kurinka-Zsida Réka - Sunday 19/03/2023