Restaurant Paletta Budapest in Budapest

Restaurant Paletta Budapest - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Paletta Budapest

1094 Budapest, Tompa utca 28.

Paletta Budapest
Tompa utca 28. , 1094 Budapest

Info! Sunday Brunch offer on every Sunday!

The goal of Daniel Bezerics the owner of Paletta is more than just creating and operating a few successful and popular restaurants.
He has a mission: To create local collaboration while popularizing his home, Lake Balaton.
The base of this mission is to support local farmers, product and origin protection and creating a unique experience for the local community.
All of his restaurants attempt to use as many local, fresh and artisan ingredients from the Balaton region as possible. His dishes and his culinary voice can not be mistaken, thanks to its unique and easily recognizable style. Dani and his team share the Balaton experience now in 3 spots: Balatonboglár and Siófok from spring to fall and Budapest all year around.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Paletta Budapest – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.2

(164 értékelés)


food

4.2

service

4.1

ambience

4.3

"töltött paprika ahogy illik "

4.0
food: 5 service: 3 ambience: 4
Sajnos padlizsankremjuk nem volt így humuszt ajánlottak helyettesítőnek. Nagyon friss puha volt a kenyér, különleges marinalt Olivia szelekció járt hozzá. Jó volt. Foetelnek báránnyal töltött kaliforniai paprika török rizzsel volt. Egészen elképesztően finom volt, és felüdülés a magyar kutyahussal töltött verzió után. A desszert is jó volt, túrógombóc. Kicsit száraz, kevés öntet volt rajta de finom.
Bácskai Csabi - Friday 21/10/2022

"Többet vártunk..."

2.7
food: 3 service: 2 ambience: 2
Nem sok éttermembe foglaltunk az Étterem Hét során, de bíztunk benne, hogy a balatoni életérzést a fővárosban is átélhetjük. Sajnos az ételekre nagyon sokat kellett várni. 2,5 órát töltöttünk az étteremben, sajnos nagyrészt üres tányérok felett. A kacsamáj pástétom remek lehetett volna, de nagyon folyósra sikeredett. A rántott hús különböző vastagságánál érdemes lett volna kicsit jobban figyelniük a sütési időkre. Jól volt elkészítve, de mégsem hozta a WOW élményt. A desszert az előre lefagyasztott élmény felé tendált. A tejfölhab és a lekvár is minimális volt a gombócok mellett, mintha csak mutatóba lettek volna melléjük téve. Összességében csalódás volt, sokkal többet vártunk a Palettától.
Márk - Thursday 20/10/2022

"Paletta - tényleg színes!"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 3
Kellemes kiszolgálás mellett jó ételeket fogyasztottunk egy kissé túlzsúfolt helyen. Ételek összességében nagyon finomak voltak, ami problémám volt hogy életemben nem ettem még ilyen pici túrógombócokat, ami nekem nagyon előregyártott fagyasztott gombócnak tűnt... A többi étel remek volt mindennel együtt! Ajánlom kipróbálásnak akár egy kis társasággal, van választék italból és finom ételből!
Schleer Zoltán - Monday 17/10/2022

"Paletta"

3.0
food: 3 service: 4 ambience: 2
Először is amikor megérkeztünk kint szerettünk volna leülni, de a pincér szólt, hogy üljünk inkább máshova ahol más "dining city-sek" is ülnek, hogy egy helyen legyünk.. Ezzel a fajta megkülönböztetéssel még nem foglalkoztam, ráadásul a hely se volt nagy, hogy ennyire egy helyre kell ültetni, arról nem is beszélve, hogy ezért már egy másik párt felállítottak az asztaltól, hogy mi üljünk a többi "dining city-s" mellé. Aztán láttuk, hogy az étlapról két étel (1 előétel és egy főétel) hiányzik, amit pont kérni szerettünk volna. Ezt jeleztük a pincérnek, aki először letagadta majd szólt hogy valóban, a szakácsuk aznapi balesete miatt tájékoztatás nélkül levettek 2 ételt az étlapról. Miután választottunk mást, 10 perc múlva szóltak hogy mégis lehet a lehúzott előételt választani, így azt kértük. Az ételekre nagyon sokat kellett volna, közel 3 órát voltunk ott, de ez a rengeteg várakozásnak köszönhető, miután megettük az ételeket csak arra 20-25 percet kellett várni hogy az üres tányért elvigyék. Tavaly nagyon jó tapasztalataink voltak ezzel az étteremmel, de idén sajnos csalódtunk. :( Többet nem megyünk ide. Pontatlan tájékoztatás, megkülönböztetés, lassúság (ami előfordul, de nem jelezték), és még a blokkot sem tudták kinyomtatni, mert pont elromlott a nyomtatójuk/gép, ami kiadta. :)
Fazekas Flóra - Monday 17/10/2022

"Kellemes hely"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes hely, egész jó konyhával. A sütőtöklevest kóstoltam, nekem kicsit furcsa a naracs-tökmagolaj kombó, de azért ízletes volt. A fledermaus tökéletesen lett elkészítve, csak ajánlani tudom.
Tímea - Sunday 16/10/2022

""

3.3
food: 4 service: 3 ambience: 2
A választék, már hiányos volt.Az általunk fogyasztott ételek finomak voltak. A desszert mindkettőnknél, kissé csalódást, okozott.A szilvás pite hideg volt, a túró gombóccal is voltak gondok.
Fássy Barna - Sunday 16/10/2022