Restaurant Paletta Budapest in Budapest

Restaurant Paletta Budapest - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Restaurant Paletta Budapest

1094 Budapest, Tompa utca 28.

Paletta Budapest
Tompa utca 28. , 1094 Budapest

The goal of Daniel Bezerics the owner of Paletta is more than just creating and operating a few successful and popular restaurants.
He has a mission: To create local collaboration while popularizing his home, Lake Balaton.
The base of this mission is to support local farmers, product and origin protection and creating a unique experience for the local community.
All of his restaurants attempt to use as many local, fresh and artisan ingredients from the Balaton region as possible. His dishes and his culinary voice can not be mistaken, thanks to its unique and easily recognizable style. Dani and his team share the Balaton experience now in 3 spots: Balatonboglár and Siófok from spring to fall and Budapest all year around.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Paletta Budapest – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(63 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.5

"Valentin napi vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden fantasztikus volt!
Dóri - Saturday 15/02/2020

"Balatoni hangulat a város szívében"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek pompásak, a kiszolgálás udvarias, az étterem a balatoni hangulatot idéz.
Nagy Ágota - Sunday 31/03/2019

"Kellemes este"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kellemes estét töltöttünk itt. A kiszolgálás kicsit akadozott, de semmi vészes. Az ételek között voltak nagyon finomak és közepesek is, prémium kategóriás étteremként egy kicsit többet vártam.
Manuéla - Tuesday 26/03/2019

"Többet vártam,mint amit kaptam."

3.0
food: 2 service: 3 ambience: 4
Mérhetetlenül kicsi adagok.A konyha, kiszolgálás lassú,az ételek nem az étlapnak megfelelően elkészítve.Langyos levesek,hiányzik ez az,pótolva mással.Összességében számomra nagy csalódás,nem ajánlom az éttermet senkinek.
József - Monday 25/03/2019

"Paletta"

3.2
food: 2 service: 3 ambience: 3
Negativum: Nem lehetett kartyaval fizetni, amit erkezeskor kozoltek. A menun szereplo etelek kozul volt, ami nem volt elerheto. Pozitivum: Kiszolgalas, hangulat
Nagy Orsolya - Monday 25/03/2019

"Nagy csalódás"

2.2
food: 0 service: 3 ambience: 3
Nagy reményekkel tértünk be ebédelni, de sajnos sorozatos csalódások értek, jeges teát jég nélkül kaptunk, a levesek hidegek voltak, feleségem ott is hagyta az övéét, a főételek,melyekre az előételek után nagyjából 30 percet kellett várni kisadagúak voltak, illetve hiányoztak köret részletek/hozzávalók,amik csak az étlapon szerepeltek, így még az adag laktatósága sem volt meg, ezt tetézte a koszos evőeszközök, melyeket a desszerthez kaptunk, illteve úszó tojássárgája darabok a madártejen és tojáshéj darabok. Az pedig, hogy se bankkártyával, se SZÉP-kártyával nem lehet fizetni 2019-ben szánalmas.Soha többet ide.
Csalódott vendég - Monday 25/03/2019