Zala Springs Bistro (Zalacsány) - Zalacsány

Zala Springs Bistro (Zalacsány) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Zala Springs Bistro (Zalacsány)

8782 Zalacsány, Csányi László utca

Zala Springs Bistro (Zalacsány)
Csányi László utca , 8782 Zalacsány

Zalai ízek, zalai bisztró - A Zala Springs Golf Resortban található bisztró tökéletes helyszín egy ebédhez, vacsorához vagy kisebb és nagyobb létszámú rendezvények lebonyolításához. A Zala Springs Bistro egész évben páratlan gasztronómiai élményekkel, egyedülálló borvacsorákkal és zenés estekkel várja vendégeit! A napnak bármely szakaszában tér be hozzánk, legyen szó üzleti reggeliről, családi ebédről vagy a nap befejezéséről golfozás után, étlapunkról biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő fogást.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Zala Springs Bistro – Zalacsány

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(6 értékelés)


Konyha

4.1

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.6

"Csalodas"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Sajnos az etelek csalodast okoztak , az etlap erdekes de izekben nagyon gyenge. Az elöre elkeszitett tatar hatalmas csalodas , sztrapacska hmmm. Az xxl rantott szelet inkabb nagyon vastag mint xxl . Halaszle finom izletes de a langos tul olajos mellette . Szarvasgomba olaj mar regen nem menö , sima Burgonya köret jelég lenne ha nincs szar as gimba por Rengeteg a potencia a helyben, felszolgalok nagyon kedvesek de a konyha sajnos nagy csakodas
Balogh Zsolt - 2022. február 22., kedd 07:24

"szuper volt"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
giga-csicsa környezet, nagyszerű kilátással a golfpályára. Néha már túlzó puccosság, de van az a réteg, akinek ez kell. Összességében kedves szép hely, az ételek között voltak egyszerűek Pl gesztenyepüré újragondolva) mitől többet vártam volna.
norbi norbi - 2020. október 22., csütörtök 07:42

"Zalacsány"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Köszönjük a lehetőséget.
Én voltam - 2020. október 19., hétfő 13:07

"Ebéd a Zala Sprins Bisztróban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A golfbirodalom Zalacsányban, Hévíz közelében, Kehidakustány mellett helyezkedik el. Az útról nem látszik hogy milyen gyönyörű hely mellett haladsz el. A nyugalmat és luxust árasztó fenséges park kockára metszett díszfái Tivatot juttatták eszembe. Jó idő volt, sokan golfoztak. Nem zavarta őket a nem sportolni érkező látogató. A vendéglátók rendkívül kedvesen fogadtak minket. A bisztróban tóra néző panorámával, szökőkúttal szemben foglaltunk helyet a kellemes atmoszférában csacsogó asztaltársaságok között. Bőven volt hely, nem kellett szorongani. A "bisztró" belsőépítészete ámulatba ejtően szép, modern. Amiért mentünk, az ételek, kifogástalanok voltak. Nagyon finom, nagyon különlegesen elkészített és díszített fogásokat kaptunk. Bevallom a környezetből következtetve számítottunk is erre, és nem csalódtunk. Az árak nem magasabbak mint egy általános étteremben, például a faluban. Hamarosan vissza fogunk térni, hogy a többi fogást is megkóstolhassuk és élvezhessük a hely szépségét és nyugalmát.
Márta Szabó-Vizy - 2020. október 19., hétfő 07:16

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bőséges, jó ízű ételek, a húsok egy picit nyers hatásúak voltak, de azt leszámitva finomak voltak.
Fehérvári Milán - 2020. október 12., hétfő 06:10

"Rejtett kincs"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy igazi gyöngyszem ez a hely, gyönyörű nagy területen, a golf pályák mellett, kilátással a tóra...szuper. 4 fogásos menüt fogyasztottam itt a Párommal még korábban, maradéktalanul meg voltunk elégedve. Ebéd után egy kellemes séta vagy egy kis golfozás kitűnően kikapcsolja az embert.
Jakab Ferenc - 2020. június 23., kedd 10:47