Restaurant Zala Springs Bistro (Zalacsány) in Zalacsány

Restaurant Zala Springs Bistro (Zalacsány) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Zala Springs Bistro (Zalacsány)

8782 Zalacsány, Csányi László utca

Zala Springs Bistro (Zalacsány)
Csányi László utca , 8782 Zalacsány

Taste the Real Zala - The Zala Springs Golf Bistro offers all year around superlative culinary experiences and unique wine-dinners as well as musical evenings! So whether you are meeting for business or pleasure or just completing a perfect day on the course, we offer something for everyone, anytime of the day. You can be assured that your dining experience here will be simply unforgettable!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Zala Springs Bistro - Zalacsány

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(5 értékelés)


food

4.5

service

4.9

ambience

4.9

"szuper volt"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
giga-csicsa környezet, nagyszerű kilátással a golfpályára. Néha már túlzó puccosság, de van az a réteg, akinek ez kell. Összességében kedves szép hely, az ételek között voltak egyszerűek Pl gesztenyepüré újragondolva) mitől többet vártam volna.
norbi norbi - Thursday 22/10/2020

"Zalacsány"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Köszönjük a lehetőséget.
Én voltam - Monday 19/10/2020

"Ebéd a Zala Sprins Bisztróban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A golfbirodalom Zalacsányban, Hévíz közelében, Kehidakustány mellett helyezkedik el. Az útról nem látszik hogy milyen gyönyörű hely mellett haladsz el. A nyugalmat és luxust árasztó fenséges park kockára metszett díszfái Tivatot juttatták eszembe. Jó idő volt, sokan golfoztak. Nem zavarta őket a nem sportolni érkező látogató. A vendéglátók rendkívül kedvesen fogadtak minket. A bisztróban tóra néző panorámával, szökőkúttal szemben foglaltunk helyet a kellemes atmoszférában csacsogó asztaltársaságok között. Bőven volt hely, nem kellett szorongani. A "bisztró" belsőépítészete ámulatba ejtően szép, modern. Amiért mentünk, az ételek, kifogástalanok voltak. Nagyon finom, nagyon különlegesen elkészített és díszített fogásokat kaptunk. Bevallom a környezetből következtetve számítottunk is erre, és nem csalódtunk. Az árak nem magasabbak mint egy általános étteremben, például a faluban. Hamarosan vissza fogunk térni, hogy a többi fogást is megkóstolhassuk és élvezhessük a hely szépségét és nyugalmát.
Márta Szabó-Vizy - Monday 19/10/2020

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Bőséges, jó ízű ételek, a húsok egy picit nyers hatásúak voltak, de azt leszámitva finomak voltak.
Fehérvári Milán - Monday 12/10/2020

"Rejtett kincs"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy igazi gyöngyszem ez a hely, gyönyörű nagy területen, a golf pályák mellett, kilátással a tóra...szuper. 4 fogásos menüt fogyasztottam itt a Párommal még korábban, maradéktalanul meg voltunk elégedve. Ebéd után egy kellemes séta vagy egy kis golfozás kitűnően kikapcsolja az embert.
Jakab Ferenc - Tuesday 23/06/2020