Bonnie Restro Comics - Budapest

Bonnie Restro Comics - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Bonnie Restro Comics

1053 Budapest, Ferenciek tere 5.

Bonnie Restro Comics
Ferenciek tere 5. , 1053 Budapest

A Bonnie Restro-ban egy igazán fiatalos, lendületes csapatot találsz, ahol délelőtt reggelivel és kávé specialitásokkal, déltől estig a’la carte étlappal és nagy italválasztékkal várunk.
Gyere és nézd projektorról a meccset vagy tartsd különtermünkben a szülinapi bulidat!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Centrál Bonnie Restro Comics – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(175 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Jó kis hely :)"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek hibátlanok voltak , finom jó ízű :)
Karacsony -Doban Adrienn - 2024. március 25., hétfő 08:21

"Bonnie Étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, figyelmes, segítőkész kiszolgálás. Finom, bőséges ételek.
Kovács Brigitta - 2024. március 25., hétfő 06:19

"Családi program"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy nagyon fiatalos, hangulatos hely a belvárosban. Tetszettek a képregény festmények a falon és az ablakban lévő kétszemélyes asztalok! A pincér aki velünk foglalkozott (igaz 2-en voltak tehát mind a kettő foglalkozott mindenkivel), de a fiatalember csak azért kapott 5 csillagot mert nem volt több! Annyira gyors és segítőkész volt! Le a kalappal előtte. Az ételek ízletesek és a tányérokon illetve fatálakon gusztusosan helyezkedtek el. Ajánlom mindenkinek, aki a belvárosban jár és nem egy mindennapi étteremben akar enni! Beszélgetésre, randira nagyon alkalmas.
Csernyikné Karácsonyi Márta - 2024. március 24., vasárnap 11:29

"Szuper hely,"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiszolgálás nagyon barátságos és udvarias, mindemellett figyelmesek is (mankóval érkeztem a legjobb helyet választották). Ételek iszonyat finomak, nagy adagok, remek koktélok. Szóval tuti visszatérünk.
Csire Zoltán - 2024. március 24., vasárnap 08:01

"Bonnie "

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Korábban érkeztünk megvaz étterembe mint a foglalásunk, de nem volt belőle probléma. Kedvesen fogadtak minket és megmutatták az asztalunkat. Az ételekből az előétel finom volt, viszont főételnél a sajtos baconos csirke, nem volt jó. Számomra sótlan volt, izetlen és a sajtot sem éreztem rajta. A másik főétellel a bőrös malackaraj meg voltunk elégedve. Illetve ha megnéztük a két főételt az egyik sokkal nagyobb adag volt mint a másik, és laktatóbb is volt. A desszertnél ugyan ez volt a tapasztalat, a tiramisu nagyon kevés volt illetve túl kremes volt. A hangulat azért kapott kevesebb értékelést, mert az melletünk lévő asztalnál a tulaj ült és intézte a dolgait. Viszont, szerintem ha van egy étterem nem kezdek el kihangosítva hangosan telefonálni a vendégek mellet. Számomra ez egy csalódás volt, de hogy mondjak valami jó dolgot is nem csak a kellemetlenségeket a felszolgálók kedvesek voltak.
Kiács Dorina - 2024. március 23., szombat 07:58

"Minden szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Eddig még nem ismertük ezt az éttermet. Az ajánlott menü és a képek tetszettek, ezért foglaltunk asztalt. Kifogástalan volt minden. Kedves, gyors kiszolgálàs, jó ízű, szépen tálalt finom ètelek, bőséges adagok. Mindenképpen vissza megyünk, vendégeket is viszünk.
Oblat Ildiko - 2024. március 22., péntek 11:36