Restaurant Bonnie Restro Comics in Budapest

Restaurant Bonnie Restro Comics - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Bonnie Restro Comics

1053 Budapest, Ferenciek tere 5.

Bonnie Restro Comics
Ferenciek tere 5. , 1053 Budapest

The Bonnie Restro is a cozy place with friendly staff and friendly service! Breakfast and coffee specialities from early morning, impressive a’la carte all day long! Wide selection of Hungarian wines and exotic cocktails! Come and enjoy any football games from projector or even you can organize your birthday party in our private venue!
Do not miss, Bonnie is waiting for you!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bonnie Restro Comics – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(125 értékelés)


food

4.4

service

4.5

ambience

4.4

"Értékelés "

4.0
food: 5 service: 4 ambience: 3
Az ételek nagyon finomak voltak és bőségesek. A kiszolgálás a nagy telt ház miatt elég lassú volt, viszont a felszolgáló normális volt és többször is elnézést kert a várakozási idő miatt. A hangulat igazából egy kocsmára/pub-ra hasonlít. Sok hangosan nevető/kiabáló ember. Ezzel nincs semmi probléma, ha szórakozás/bulizás céljából érkezik az ember. Én csendes, beszélgetésre alkalmas étterembe szerettem volna menni, de ez nem az a hely, ami meglepő volt azok alapján, hogy elvileg étterem. Összeségében, ha baráti társasággal inni/bulizni szeretnék és jókat enni közben, akkor kiváló hely.
Nagy Szilárd - Tuesday 29/03/2022

"Felejthető "

3.2
food: 2 service: 3 ambience: 3
Felejthető élmény volt. A kiszolgálás brutál lassú volt, igaz sokan voltak, de az italunkra is több, mint fél órát kellett várnunk. Az előételek jól hangzottak, de nem volt bennük semmi különleges. A bébi csirke ki volt hűlve és ízetlen volt, a malac eszméletlen zsíros és a hal tele volt szálkával. A desszertek elmentek, de tulajdonképpen csalódottan jöttünk el a helyről, többet vártunk tőle.
Réti János - Tuesday 29/03/2022

"Kedves hely"

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
Kellemes hely, figyelmes kiszolgálás, az ételek viszont hagytak kívánnivalót maguk után. Az előételek rendben voltak, viszont a halfilé tel volt szálkával, a zöldségek tocsogtak az olajban. A szuflé nem szuflé volt, és ízre sem volt túl jó, a citrom tart tésztája pedig túl vastag volt az ízlésemnek.
Judit - Monday 28/03/2022

"Bonnie Restro Comics"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Nincs külön véleményem.
Tibor Gödöny - Monday 28/03/2022

"Semmi extra"

2.7
food: 2 service: 3 ambience: 2
Nem volt semmi rossz élmény, de felejthető volt. Sokan voltak, így lassú volt a kiszolgálás. Az ételekben - a kecskesajtos előételt leszámítva - nem volt semmi plusz. Nem lesz a törzshelyünk
Pál Andrea - Monday 28/03/2022

""

2.0
food: 2 service: 2 ambience: 2
A Dining city keretében vacsoráztunk itt, de talán az eddigi legrosszabb választásunk volt, pedig sok helyen megfordultunk. A hely zsúfolt, az asztalok piszkosak, sokkal inkább kocsmának való hely. A zene és a design számomra értelmezhetetlen a magát retró étkezdeként gulyáslevessel és gnoccival hirdető hellyel. A kiszolgálás alapszintű, az itallappal kapcsolatos kérdésekre a pincér nem igazán tudott válaszolni. A mi kalácsunk is szénné volt égetve (ahogy más hozzászólók írták) és a lefordítós csellel is bepróbálkoztak. A főételek közepes szintűek voltak, viszont a desszertek borzalmasak, a kakaópor ízű keserű szuflé és a kőkemény sütőpor ízű tarte szinte ehetetlen volt, hiába nézett ki jól. Emellett már csak szétfagytunk a tárt ajtóknál a kemény székeken, de legalább az italok nem voltak pofátlanul drágák mint máshol.
Virág Tímea - Monday 28/03/2022