Restaurant Bonnie Restro Comics in Budapest

Restaurant Bonnie Restro Comics - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Bonnie Restro Comics

1053 Budapest, Ferenciek tere 5.

Bonnie Restro Comics
Ferenciek tere 5. , 1053 Budapest

The Bonnie Restro is a cozy place with friendly staff and friendly service! Breakfast and coffee specialities from early morning, impressive a’la carte all day long! Wide selection of Hungarian wines and exotic cocktails! Come and enjoy any football games from projector or even you can organize your birthday party in our private venue!
Do not miss, Bonnie is waiting for you!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bonnie Restro Comics – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(175 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.5

"Jó kis hely :)"

4.5
food: 5 service: 5 ambience: 3
Az ételek hibátlanok voltak , finom jó ízű :)
Karacsony -Doban Adrienn - Monday 25/03/2024

"Bonnie Étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, figyelmes, segítőkész kiszolgálás. Finom, bőséges ételek.
Kovács Brigitta - Monday 25/03/2024

"Családi program"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy nagyon fiatalos, hangulatos hely a belvárosban. Tetszettek a képregény festmények a falon és az ablakban lévő kétszemélyes asztalok! A pincér aki velünk foglalkozott (igaz 2-en voltak tehát mind a kettő foglalkozott mindenkivel), de a fiatalember csak azért kapott 5 csillagot mert nem volt több! Annyira gyors és segítőkész volt! Le a kalappal előtte. Az ételek ízletesek és a tányérokon illetve fatálakon gusztusosan helyezkedtek el. Ajánlom mindenkinek, aki a belvárosban jár és nem egy mindennapi étteremben akar enni! Beszélgetésre, randira nagyon alkalmas.
Csernyikné Karácsonyi Márta - Sunday 24/03/2024

"Szuper hely,"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiszolgálás nagyon barátságos és udvarias, mindemellett figyelmesek is (mankóval érkeztem a legjobb helyet választották). Ételek iszonyat finomak, nagy adagok, remek koktélok. Szóval tuti visszatérünk.
Csire Zoltán - Sunday 24/03/2024

"Bonnie "

3.3
food: 3 service: 5 ambience: 2
Korábban érkeztünk megvaz étterembe mint a foglalásunk, de nem volt belőle probléma. Kedvesen fogadtak minket és megmutatták az asztalunkat. Az ételekből az előétel finom volt, viszont főételnél a sajtos baconos csirke, nem volt jó. Számomra sótlan volt, izetlen és a sajtot sem éreztem rajta. A másik főétellel a bőrös malackaraj meg voltunk elégedve. Illetve ha megnéztük a két főételt az egyik sokkal nagyobb adag volt mint a másik, és laktatóbb is volt. A desszertnél ugyan ez volt a tapasztalat, a tiramisu nagyon kevés volt illetve túl kremes volt. A hangulat azért kapott kevesebb értékelést, mert az melletünk lévő asztalnál a tulaj ült és intézte a dolgait. Viszont, szerintem ha van egy étterem nem kezdek el kihangosítva hangosan telefonálni a vendégek mellet. Számomra ez egy csalódás volt, de hogy mondjak valami jó dolgot is nem csak a kellemetlenségeket a felszolgálók kedvesek voltak.
Kiács Dorina - Saturday 23/03/2024

"Minden szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Eddig még nem ismertük ezt az éttermet. Az ajánlott menü és a képek tetszettek, ezért foglaltunk asztalt. Kifogástalan volt minden. Kedves, gyors kiszolgálàs, jó ízű, szépen tálalt finom ètelek, bőséges adagok. Mindenképpen vissza megyünk, vendégeket is viszünk.
Oblat Ildiko - Friday 22/03/2024